קלטו קטע קורע חחח

GILADOS

New member
על מה את מדברת? רענן הבין שמיכאלה מרמה אותו בגלל הכרטיסים, מה לא ברור? גיא סיפר לרענן על הכרטיסים ומיד אחרי זה הוא הבין שמיכאלה מרמה אותו!

MoRaN LiRoN

New member
אההההה מיכאלה ממצמצתתתתתתתתתתתת

איזה גדולללללללללללל אפרת את קרועה לגמרי!! יאוו חולה עלייך!! חחחחחחח הרגת אותי עכשיו!! יענו התבאבסתי שהיא 'מתה' חחח אבל כזה אני רואה אותה ממצמצת אז יענו זה כזה.. לא יודעת יאאלה היא חיה לא רק בחיים אהמ חחחח סתם אבל היא מתוקהההה יאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאא הצילווווו

תצילו אותייייייייייייייי אני מתהההההה נכנסתי בטעות לפרטים שלי וראיתי שכתוב שאני בפורום השיר שלהםםםםםם מהההההההה? מה זה לעזעזל?????? כתבתי שם לאחת כי היא עצבנה אותי(זאת שנכנס לפה)אז כתבתי לה שםםםםםם איך מעיפים את זה???????????למה כתוב לי בפרטים שאני בפורום השיר שלהם איך מוחקים???????

היא נישקה אותך?!!?!?!!?!?

וואו גמני מתה עלייה היא הכי כוסית בעולם מושלמת מתה עלייה כזאתי יפה אין יותר יפה ממנה!!!!!! (חוץ ממני... חחח) מושלמת!!!!! מה היא באמת הביאה לך נשיקה!?!?!?!?! איך1?!?!!? אני מקנאת בך!!!!!! תגידי את יודעת מה האתר הרישמי רק רק רק של אפרת כהן?

sweet barbie

New member
נו נו נו לך יא בוגדת

סתאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםםם קטעים איתך!!!! לא נראה לי שאפשר למחוק את זה אז תאלצי להסתדר ככה....

GILADOS

New member
אי אפשר לבטל תצטרכי לחכות תקופה בלי לכתוב שם כדי שזה ייעלם!

KiShKooSh

New member
חח נכון והייתה לו הבעה כזו של טמבל

כאילו לא יודעת
אבל שהוא עמד עם הגב הייתה לו הבעה טמבלית כזו

חחחחחחחחחחחחחחחחח נכון!!

מתוקי שלי!! ואח"כ, אחרי שהוא הסתובב, היא אמרה לו: מיכאלה או לא מיכאלה?? ועזת כזה חיוך כזה מתוקי כמו של מיכאלושלמת!!

KiShKooSh

New member
חח נכון../images/Emo70.gif

אבל יש מצב שאני מבינה למה גיא חזר לנוגה
גיא שמוק
לא לוקח סיכונים
הוא צריך מערכת יחסים יציבה ומשעממת, וכל הבלאגן של מיכאלה היה יותר מידי בשבילו, ונוגה קסמה לו עם היציבות שלה
מסקנה: גיא שמוק

מה את רוצה ממנו??

הוא גילה ששלוש שנים מהחיים שלו היו בדיחה, הוא רוצה קצת שקט, גם אני הייתי רוצה קצת שקט אחרי בלאגן כזה, ונגה היא בן אדם משעמם לאללה שאפשר להעביר איתו קצת זמן שקט!!

KiShKooSh

New member
לא רוצה ממנו כלום|../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

אני דווקא מחבבת את השמוקיות שלו, אבל הוא שמוק כזה
זו הדמות

0shir0

New member
צודקת גמני ראיתי על הפנים שלו שהוא

חושב על זה.....חחח איזה קטע שגם את

למעלה