קלטו משהו חמוד-

ANGEL N

New member
איה כיף לכם !!!!!!

אתם עדיין מתחפשים ונהנים מפורים. אני כבר לא ממש, אוףף זה היה החג האהוב עלי איזה כיף לכם :) אני אישית לא ממש מתחפש (התחפשתי עד יב) אבל אני תמיד עושה איזה משוא שיזכיר שזה פורים, אני שםחור בעיניים תמיד בכל פורים ודואג להביא לצבא/עבודה איזה מפיאה או משהוא סגנון, יש לי פיאה שממש דומנ לפיאה של צחי (מילדים סורגים) אז זה תמיד מצחיק!!!

אהם.. לא...

הוא קטן ממני:) אבל ילד חמוד:) חוץ מזה מקסימום אני ישכנע משהוא להתחפש איתי... (למה הוא זרק אותי הוא יכל להיות ריילי... גגגגגררר ארג) אבל אני לא יהיה באפי אני יהיה משרה מקרול... אבל אם תהיה מלחמה אני לא יהיה בכלל..... :)

glory the god

New member
אוף...איזה חרא זה

שאף אחד בארץ הקטנה והמטומטמת הזאת לא אוהב באי, אבל מה? את מיה ובחנמין כל אחד מכיר!(במיוחד את החלקים האינטימיים שלהם...אהם אהם)אני מורדת נגד המורדים! בכל מקרה...-אני נורא רציתי להתחפש למשהו מבאפי בפורים הזה אבל לא יזהו למה התחפשתי, לצערי יש רק איזה 8 מעריצי באפי בשכבה שלי... אולי אחרי שיתחילו לשדר את אנג'ל אז ממש יאהבו את זה ואז גם יתנו יותר הכרה וכבוד לבאפי... מה שלא כל כך סביר! לדעתי פשוט לא ימשיכו לשדר אחר כך את אנג'ל כי לא יהיה לסדרה המעולה הזאת רייטינג בכלל בגלל שכולם עסוקים בלהסתכל על תמונות עירום של המורדים בזמן הזה! למישהו יש רעיון למה אני יכולה להתחפש שקשור לבאפי ועדיין לא יחשבו שאני לא התחפשתי אלא סתם החלטתי להתלבש מוזר?

ד י י ז י

New member
*shocked* ../images/Emo2.gif

יש לך 8 מעריצי באפי בשכבה? לי אין אף אחד! (אלא אם מחשיבים את חברה שלי, שאני דיי מכריחה אותה לראות...)

למעלה