קלטו את השיר הזה!!!!!!!

rafi20

New member
קלטו את השיר הזה!!!!!!!

http://stage.co.il/media/largefiles/octoberproject497334.mp3 אוקטובר - זה בטח משהו ניצחי אומר לך שאני אוהב אותך אח"כ עוזב אותך עם כל הטענות שלך קובר אותך במחלף הרגשות שלי עובר אותך מה שלא שובר אותך הופך אותי למשהו ניצחי אומר לך שאני שונא אותך אח"כ מכה אותך בתוך התודעה שלי מוצא אותך מאבד את עצמי אם את זה כל עולמי אז מה בעצם אני? זה בטח משהו ניצחי סתכ'ל עלי עושה את המיליון הראשון ואבשלום קור מתאבד בגלל שגיאות בלשון אל תקח את זה קשה אחי תקח את זה רך תקח תקח תקח תקח רק אל תשכח מאיפה זה בא? ולאן זה הולך ומה הכוח שדוחף אותך הכוח שמושך עיוותים בתחושה וסילופים בתפיסה אני מחליף את הכביסה הישנה בתמיסה כבר אין כניסה - מת מי שניסה !!!חוזר בטיסה - תתעסק איתי חבוב אתה תחזור בחפיסה נוחתים בשדה התעופה שרים הבא נגילה אחי זה לא חשיש תורכי זה חומר של נרגילה נופל אני קיים אני שופך דם סתם אני המוסר שלא תמצא עמוק עמוק בלב הים מוזרק לוריד כמו סם - לבן לבן שום דבר כבר לא מובן - סתם ביזבוז זמן תוכנית טלוויזיה הכל בוויזה דופק את החיוך למונה ליסה מביא ת'קריזה המצפון של עקום יותר מפיזה אומר לך שאני אוהב אותך אח"כ עוזב אותך עם כל הטענות שלך קובר אותך במחלף הרגשות שלי עובר אותך מה שלא שובר אותך הופך אותי למשהו ניצחי אומר לך שאני שונא אותך אח"כ מכה אותך בתוך התודעה שלי מוצא אותך מאבד את עצמי אם את זה כל עולמי אז מה בעצם אני? זה בטח משהו ניצחי איך הם מצפים שאני אבין את עצמי? אם עצמי לא מבין בקושי מה זה עצמי הם יוצאים למלחמה בשביל לחיות בשלום לאורך כל הציפיות של הגופה שלי היום איברים עפים לכל הכיוונים ולא אכפת להם כל כך אם אתה שמאלני או ימני אנשים מתים בכל מיני צורות בחצרות ולא צריך עוד להשקות את הגופות באשליות ילדים גודלים לתוך ארונות בהקרנות חינוכיות של תוכניות נגד סרטן בצלוחיות מכוניות בלי לוחיות רישוי זה כמו מכון עיסי כל המדינה זאת מושחטת מהיסוד רוני סופרסטאר מספרת לי סוד הלוואי היה לי אבא כמו שלה זה היה מסדר אותי מאד אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים זה המוטו הפוליטי במדינת היהודים

la nana 2004

New member
שאלה....

האם לינקין פארק הופיע ה- LIVE 8 ואם כן מתי? יש מצב שאני יכולה להוריד את הסירטון של ההופעה?? תודה! -מרווה-

king iverson

New member
הופיעו עם ג'ייזי

היה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

L 0 L

New member
אני ראיתי

את כול ההפועה כמעט רק את הסוף לא ראיתי ולא ראיתי אותם...

giant G

New member
בארץ לא שידרו נראה לי את המופע המלא

היה רק מספר הופעות כאילו זה לא היה רק במקום אחד בקיצור הם הופיעו אבל גם אני לא ראיתי כי לא יכולתי אני עובד בבוקר:X

RegiNona

New member
../images/Emo46.gif

אוףףף למה לא חשבתי על לבדוק באינטרנט?! ישבנו כמה חברים לראות את כ-ו-ל הליב 8..כולל האיחוד של הפינק פלוייד...הם כול היום הזכירו את זה ורק ב-1 ומשו זה היה ארגגגג!!! וראינו הכול(מ4 עד 3) כי היה קטעים מהופעות וחשבנו שאם הראו את גרין דיי וגוד שארלוט אין סיבה שלא יראו גם את לינקין פארק.. אוףףף יש דרך להוריד ת'קטע מאיפשו?!

SAMAR

New member
הייתה להם פשוט הופעה....

הכי בסט! זה לא כי זה לינקין זה פשוט כי הם היו פשוט מעולים....הם הופיעו כמעט חצי שעה....היה ממש מעולה! הם גם הופיעו עם ג'יי זי...היה ממש מעולה!!!!

לינקנית

New member
יאאאאאאאא כרגע ראיתי את לינקיןןןןןן

ב8 לייב אחרי 3 שעות של המתנה אני ראיתי את לינקיןןןןןןןןןןןן הם הופיעו לבד ושרו ברקינג דא אהביט סאמוואר איי בילונג ועוד כמההההה ואז גייזי בא הם בערך היו איזה חצי שעה 45 דקות יאאאאאאאא היתחרפנתי וצסטר כל כך שקסי שמה וגם מיק ואהבתי ת'חולצה הצמודה של בראדד אהההה
הנה קישור: http://music.channel.aol.com/live_8_concert/home תיכנסו ותלחצו על מדיה ואז זה כמו הצבעה (מדיה באנגלית רשום משו כזה) אז אחר כך על הכפתור הצהוב חח
ואז זה מעביר אותכם לדף אחר חח ותלחצו על פילדלפיה ותחכו 3 שעות חחחח ותצפו בלינקין
שווה צפיה ובייתנםי היה יו טו ברוזר
עם קוראים להם ככה ודסטני ציילד קניה וואסט ועוד
קניה וואסט מתה עליוווווו
הוא שר ג'יג'ס ישו יענו חח טוב אני ינסה להביא הסבר יותר נורמלי מותק
תהנו

לינקנית

New member
הקישור לא טוב...ממממ

ממ גיל הביא לי תקישור שהוא יחזור אני יבקש ממנו קישור טוב אבל ביינתים תנסו למצוא שמה חח אז אני יבקש ממנוו את אותו קישור לא יודעת מה קרה חח היסתובבתי לי שמה ושחזרתי לאותו מקום זה לא משנה יאלה תגידו תודה ביי

crysania

New member
"כפרע" ?! למה? למה?

רק פרחות/פאקצות/ארסים אומ רים את המילה הבזויה הנ"ל... אז, למה? למה? למה? *אני מצפה לתשובה את יודעת.. לכל ה"למה?" וכל זה...

למעלה