קלטות מי רוצה קלטות של אי.אר?
M mgirl New member 19/7/02 #4 בכמה? זאת אומרת, אני לא עובדת או משהו... אז אני מאוד רוצה, אבל כמה זה יעלה לי?
R RVD18 New member 19/7/02 #5 בכלל לא חשבתי על זה בכלל לא חשבתי על כסף, אבל במחשבה שנייה.. הסיבה היא פשוט שאין לי כמעט מקום לכל הקלטות האלה וכבר הרבה זמן לא צפיתי בהן, כמו כן אני מתגייס בקרוב אז לא יהיה לי זמן. הפרקים הם מכל מיני עונות.
בכלל לא חשבתי על זה בכלל לא חשבתי על כסף, אבל במחשבה שנייה.. הסיבה היא פשוט שאין לי כמעט מקום לכל הקלטות האלה וכבר הרבה זמן לא צפיתי בהן, כמו כן אני מתגייס בקרוב אז לא יהיה לי זמן. הפרקים הם מכל מיני עונות.
M mgirl New member 19/7/02 #6 תשמע, אני יתן הכל בשביל הפרקים האלו לא שיש לי כל כך הרבה... 20 שקל?! בבקשהההה!!
K kokoM New member 19/7/02 #7 רק תביא מחיר... שאני לא אפשוט רגל בגללו ואני קונה!!! בבקשה!!! את העונה השישית והשביעית עד הפרק החמישי!!
רק תביא מחיר... שאני לא אפשוט רגל בגללו ואני קונה!!! בבקשה!!! את העונה השישית והשביעית עד הפרק החמישי!!
ש שלמונזה New member 19/7/02 #8 אני רוצה גם... (ולזכור שאני הגבתי פה ראשונה...) במיוחלד של העונות הראשונות, ובמיוחד בעונות שהמתמחה אנה דל אמיקו שם. ולי יש גם כסף לשלם...
אני רוצה גם... (ולזכור שאני הגבתי פה ראשונה...) במיוחלד של העונות הראשונות, ובמיוחד בעונות שהמתמחה אנה דל אמיקו שם. ולי יש גם כסף לשלם...
G Gloria_Nathan New member 19/7/02 #9 רגע.... אתה נותן קלטות, או משכפל? כי אם אתה נותן יהיה פה ריב חתולות שאתה לא רוצה לדעת ממנו....
R RVD18 New member 19/7/02 #10 שכחתי לציין ש... אני מנתניה, אז מי שרוצה את הקלטות צריך לבוא לכאן. אני לא שולח בדואר, סורי.