קלות העונש...

Brendan

New member
קלות העונש... ../images/Emo35.gif

הנ' יליד 10.12.82 נטל קטנוע שמנועו פועל, עלה עליו והזמין את חברו לעלות מאחוריו, החל נוהג בו בשולי כביש 461, בשול המסלול ממזרח למערב בניגוד לכיוון התנועה המותר, הגיע סמוך לפסוקת אי התנועה המפריד בין מסלולי כביש 461, מול הכניסה לחות הזרע, סטה ימינה בכוונה לחצות 2 מסלולי כביש 461 ולהכנס לשטח אדמות החוה, אולם דרכו נחסמה ע"י הניידת המשטרית ולכן חזר לנסוע במסלול ממזרח למערב, בניגוד לכיוון התנועה, כאשר הפעם הוא נוסע בצמוד לאי התנועה המפריד בין מסלולי כביש 461, לכיוון מזרח. הניידת פתחה במרדף אחריו, חסמה דרכו, תוך שהיא מצמידה אותו לשטח אי-התנועה הבנוי ועליו גדר בטחון וגורמת לעצירתו, אולם תוך כך חוסמת נתיב שמאלי של המסלול לתנועה ממזרח למערב, של כביש 461 וברגע זה, האופנוע של המנוחה פוגע בחלק ימני קידמי של הניידת, פגיעה שגרמה למות הנהגת ופציעת חברתה. הנ' וחברו נחבלו חבלות יבשות. נהג הניידת והממונה עליו, שישב לצידו, הורשעו במסגרת ת.ד. 10007/01 בעבירה על סעיף 304 לחוק העונשין בהתאמה, אולם אני זיכיתי הנ' מאחריות לגרם מותה של המנוחה כאמור בהכרעת דיני לעיל. אין ולא יכלה להיות מחלוקת כי פעולות הנ', אשר נטל ללא רשות הבעלים, את הקטנוע, נהג בו ללא ביטוח כחוק ובלא שהוכשר לנהיגה בו, הן עבירות חמורות כשלעצמן, אשר נעברו בהיותו בגיל 16 שנה ו-3 חודשים והעונש הראוי להן הוא העונש שבית משפט לנוער היה קובע, לו כתב האישום הוגש בפניו, תוך תקופת ההתישנות של שנה. (1) דן הנ' למאסר לתקופה של 12 חודשים, אולם זאת על תנאי למשך שלוש שנים והתנאי הוא - שלא יעבור בתקופה זו עבירה של: נהיגה בזמן פסילה מלקבל רשיון נהיגה ו/או נהיגה כשאין בידו רשיון נהיגה תקף לאותה נהיגה ו/או שימוש ברכב מנועי ללא רשות בעליו. (2) פוסל הנ' מלקבל רשיון נהיגה, על כל דרגותיו לתקופה של 4 שנים מהיום. (3) פוסל הנ' מלקבל ומלהחזיק רשיון נהיגה לתקופה של 6 חודשים וזאת על תנאי לשלוש שנים מיום קבלת רשיון נהיגה לראשונה. (4) ניתן בזה צו פיקוח על הנאשם, לתקופה של שנה, תחת פיקוח שירות המבחן למבוגרים, בכל מסגרת טיפולית מטעם השירות ו/או לפי הוראותיו ו/או לפי הנחיותיו, הכל במטרה להחזיר הנאשם למסלול חיים נורמטיביים, תוך הרחקתו מהשפעות שוליות ושליליות. הוסבר לנאשם כי עליו לשתף פעולה עם שירות המבחן ו/או המורשה מטעמו ולהשמע לכל הוראותיהם הרלונטיות. שירות המבחן יגיש לבית משפט בסיום תקופת המבחן תסקיר תוצאות שנת הפיקוח. (5) ניתן בזה צו עיכוב יציאתו מהארץ של הנאשם, אשר יפקע בסיום תקופת צו המבחן. (6) דן הנ' לתשלום קנס בסך 2,000 ₪ או 20 ימי מאסר שישא בהם בנוסף לכל מאסר אחר שהושת עליו. הקנס ישולם בתשלומים חודשיים של 200 ₪ לחודש, החל מ-20.3.03 ובכל 20 לחודש אחריו. אי פרעון במועד, יגרור אחריו חיוב בדמי פיגורים לפי חוק. כב' השופט יצחק גרטי בית משפט לתעבורה ת"א – יפו גזר-דין

C O L T

New member
כולם לא בסדר

הגנב לא בסדר, השוטרים בטח לא בסדר, טוב, לזה אנחנו רגילים, בית המשפט הכי גרוע - וזה שורש הרע, מערכת המשפט הצולעת, שלא יודעת מתי להחמיר ומתי להקל. לטוב ולרע, הייתי מעדיף את השיטה האמריקאית של המושבעים, שלרוב קרובה הרבה יותר לביטוי רצון העם, כך דעתי.

TheReverend

New member
אני מתפלא עלייך

רצון העם? עים עם ישראל אתה תגמור מהר מאוד במצב רע!!! אני צריך לחדש לך ולספר מה תדמית האופנוענים בקרב עם ישראל? עזוב, השופטים גרועים - מושבעים, ברוב המקרים, יהיו יותר גרועים.

ixmix

New member
השופטים לא כאלה גרועים...

מצטער שאני בדעת מיעוט, אבל השופטים לא כאלה גרועים - יש טובים יותר ופחות, ויש ספורים שהם גרועים (בודדים בכל הארץ). בסך הכל העונש במקרה הזה נראה לי סלחני מאד לנהג. אבל יש לזכור שלפי פסק הדין הוא לא גורם התאונה, ושימו לב במה נמצא אשם. השאלה הגדולה היא מה יעלה בגורלם של השוטרים, אשר לא בפעם הראשונה מפעילים שיקול דעת לקוי וגורמים בעקיפין למותו של עבריין (או עבריין לכאורה) וגרוע מכך למותו של עובד אורח. צא ולמד - עבירות על החוק הן מסוכנות גם כשלא נראות כאלה; קחו אחריות על מעשיכם; בחיים אל תברחו מהמשטרה. ואידך זיל גמור.

Brendan

New member
קסדות AFX חזרה ליצרן

סוּג של קסדות לאופנועים מוחזרים ליצרן וזאת בשל חשש שקסדות אלה לא יכולות לספק הגנה בזמן תאונה. החברה המייצרת AFX מחזירה את כל סידרת הקסדות מסוג FX-3 של כל שנות הייצור השונות. מקור: United Press International

Brendan

New member
זהירות מוקשים ../images/Emo18.gif (פקיסטן)

2 בני נוער נהרגו מוקדם היום כאשר האופנוע שלהם עלה על מוקש אשר הושתל ע"י שודדים באיזור מרוחק בדרום פקיסטן. השודדים נוטים להשתיל את המוקשים על-מנת להבריח את כוחות המישטרה במקום. מקור: DeepikaGlobal.com

Brendan

New member
שובו של העוקץ הניגרי

בגירסה מעודכנת זו של העוקץ הניגרי, קונים הנוכלים פריטים שונים באינטרנט. משרד עורכי-דין קיבלו לאחרונה מספר תלונות בנושא כאשר אחת מהן מאדם המתגורר בחאניבל אשר פירסם מודעת מכירה של אופנוע באינטרנט עבור 4500 דולר. לאחר שקיבל צ'ק בסך 10,000 דולר, החזיר המוכר לקונה את ההפרש של 5500 דולר. רק אז הסתבר למוכר כי הצ'ק שקיבל מהקונה היה מזוייף. מקור: STLtoday

Brendan

New member
מלאכי הגיהנום נגד קסדות

רוכבי אופנועים התכנסו בבנין הממשל של המדינה על-מנת להתנגד לחוק אשר יחייב את נהגי קונקיטיקט ואת היושבים מאחור לעשות שימוש בקסדה. המפגינים טוענים כי חוק כזה יהיה מבחינת קשה מדיי לבצע וכי יש בו בכדי להפר את הזכויות שלהם. מקור: Associated Press פירסום: WorldNow and WFSB

Brendan

New member
תיקון אופנועים בחדר סגור - סכנה

דלק אשר נזל מאופנוע הצית ופצע את 2 האנשים אשר עבדו אליו. 2 האנשים החליפו את המצמד של אופנוע שטח בחדר אחורי בבנין. מבדיקה ראשונית עולה כי סביר של אדי הדלק הוצתו ע"י מכשיר חשמלי אשר היה בחדר. מקור: Journal Star

Brendan

New member
הראשון שמוריד את היד - מפסיד

הייתה זו ברנדה קלארק (46) אשר זכתה באופנוע הארלי-דוידסון בסך 11 אלף דולר (883 - מהדורה מיוחדת אשר יצאה לכבוד חגיגות ה-100 לחברה) הזכיה באה לאחר שברנדה הצליחה לסים את ידע על האופנוע למשך 47 שעות ו-12 דקות ברציפות וזאת במזגרת תחרות אשר נעקכה עם מיתמודדים אחרים. מקור: Telegraph of Nashua

Brendan

New member
שברו ללסביות את המונופול.

במשך עשור וחצי זכו קבוצת, Dykes on Bikes , לבלעדיות בצעדת הגאים שנערכת אחת לשנה בעיר סידני אוסטרליה. במהלך הצעדה הן היו זוכות לכבוד של השמעת שאגות ההארלים וההונדות שברשותן. השנה יצטרפו אליהם לראשונה אופנוענים גאים חברי מועדון "the Roadrunners" מקור: The Sydney Morning Herald

® Road Runner

New member
../images/Emo12.gif אני באמת גאה להיות אופנוען

וכרובי - שלא נתחיל עם ירידות על כינויים, כן?

כRובי

New member
מי "ירד" עלייך ?../images/Emo12.gif

קודם כל , אני בסה"כ שאלתי שאלה.. ודבר שני , למה "ירידה" ? אין לי שום דבר נגד המגזר הזה של האוכלוסיה , יש לי ראש פתוח , שיעשו מה שהם רוצים , יש לי חבר שהוא כזה וכו'...

התובנה

New member
מסתבר שהכRוב צודק...

בתור מי שהתוודע לסידני (ולקהילתה) בשלב מאוחר (יחסית) של חייו, אכן היה מפתיע לגלות שהחברה המסוקסים (משורש ס.ק.ס ?) אשר לעיתים מכונים "Road Runners" הם אכן... איך לומר... נושכי-כריות ולופתי מעקות... דוחסים (קקי)... בסך הכל חברה מאוד נחמדים ורגועים כל עוד אף אחד לא מנסה לרדת עליהם בענייני המיטה שלהם. אני באופן אישי הייתי נוכך בתקרית שהסתיימה רע מאוד כשמישהו הרגיש "מין חובה מוסרית שכזו" להעיר למסוקס (ענק) על נטיותיו המיניות. ביה"ח האוניברסיטאי-המחלקה האורטופדית/כירורגית של סידני למדו שיעור חדש באיחוי חלקים מפורקים.

® Road Runner

New member
סתם...סתם....הכל באהבה ../images/Emo25.gif

אני צריך להיזהר עכשיו עם האייקונים
וכו' ולמי אני שולח אותם שלא יחשבו שאני
שמציע את ה
לכל דיכפין... חוץ מזה, אנחנו ה Road Runners , אוכלוסיה עניפה ומגוונת וגם אצלינו יש כאלו עם נטיות של ללבוש בוקסר הפוך... אנחנו מקבלים אותם כמו שהם, רק שישמרו על מרווח של כמה מטרים מאיתנו בכדי להמנע מכניסות לא רצויות מאחור ברכיבות שבת

למעלה