קלות הסקס

מכחול 77

New member
קלות הסקס

יש לי סוגיה אשמח אם תענו ... בעבר לדעתי (ולא שאני מבוגר כל כך -ממש לא להיפך ) היתה הרבה יותר משמעות ליחסי מין ,הם לא היו זמינים בכזו תדירות ולכשהיו נעשים הם נבעו הרבה יותר מרגש מאשר מרצון לסיפוק היום נוצר מצב שבכל פעם שאתה מכיר מישהי עוד לפני שהספקת להכיר אותה ולדון על קנקנה יש לך אומדן לגבי היכולות המניות שלה גם אם לאחר פגישה או שניים וכבר הגעתם למיטה זה נגמר (בהרבה מקרים זה כך ) אין שום דרמה .....משמע היה עוד סקס וטו לא שלא לדבר על סטוצים ,קשר בין שני אנשים שכל מהותו הוא סקס בלבד אני מבין מהמצאותי בפורום זה שהרוב המוחלט לא יסכים לדברי אבל נסו רגע לחשוב בצורה שונה קצת ......... האם לדעתכם כשהמין לא היה כל כך זמין ומוחצן היתה לו משמעות אחרת ??? האם אנחנו לא עומדים לאבד מרכיב מסויים ביחסי מין תנסו לחשוב כמה שנים קדימה ......??? אולי אז כבר תהיה לגיטימציה לבגידות שהרי מפרידים בין הרגש לסקס

daniella1980

New member
מסכימה עם רוח דבריך.

אני חושבת שזה ככה אצל הרבה אנשים בימינו, שלא לדבר על בני נוער של היום לעומת פעם, ב"תקופתי" גם להחזיק ידיים ולהתנשק היה מרגש בכיתה ח', היום פחות ממציצה+בליעה נחשב שמרני בקרב חלק מהילדודס. ילדים!! אין עוד תום, ואין אהבה ראשונה תמימה. הכל רווי בתנוחות. כבר אמרתי - היום סקס הפך לג'אנק פוד בעוד שפעם היה כמו ארוחת גורמה. טוב נו לפחות ארוחת תפנוקים מיוחדת שבושלה במיוחד לאדם מיוחד ולא עוד צ'יפס והמבורגר ב"מסעדה" אמריקקית שיש כל שני מטר. זה משהו שציינתי לפני כמה שבועות בנוגע לדיון על ההוויה התל אביבית (שדוחה אותי אישית) - סקס הפך לזמין עד כדי מיאוס, מיידי כאן ועכשיו, המוני, עממי, סתמי, שטחי. בעיני זה טעם נפגם מאוד מאוד, אבל הרבה לא יסכימו איתי וכנראה שזכותם. אבל מה לעשות, זה הטרנד היום - להחזיק 3 יזיזים לפחות שמחזיקים שלוש יזיזות אחרות כל אחד, לשכב עם בני מינך פה ושם כי זה קול להתנשק עם חברה שלך במסיבה (שונאת את השואו-אוף הפתטי הזה, כשהוא מזויף כמובן) כי זה מדליק ת'גברים, אפילו לבגוד הפך לנורמטיבי בקרב אנשים מסוימים, ובכלל העולם הוירטואלי נתן לגיטימציה ופוש רציני לכל השטחיות והרדידות והזיוף האלו - פורום סטוצים, פורום בגידות, פורום אהבה אסורה, פורום זוגיות פתוחה. הכל בסדר, הכל לגיטימי, כולם עושים את זה. זה לא שאני חושבת שסקס הוא צריך להיות משהו אלוהי, שנובע רק מרגש עמוק, משהו עילאי וקסום (אבל נחמד שיהיו כמה כאלו בחיים:)). אני רק אומרת שלעוף לכיוון החיצוני של אורגיית נוזלים תלאביבית חסרת פנים ואופי, בעיני זה עצוב.

מכחול 77

New member
היי דניאלה

פשוט כיף לקרוא אותך את כותבת בצורה מטפאורית ואינטלגנטית פשוט הנאה גדולה לקרוא את מה שאת כותבת מעבר לזה מסכים עם כל מילה אין מה להוסיף !

מכחול 77

New member
ההשראה להודעה

ההודעה נכתבה בהתייחס למקרה ששמעתי היום על ילדה בת 14 וחצי ירושלמית שיש לה חבר מבאר שבע והיא הולכת לישון אצלו על בסיס קבוע (מיותר לציין שישנים באותם חדרים אותי זה זעזע ,ולא שאני כזה שמרן רק אני מתפלא על המתירנות של ההורים היום

מילא לא להתחתן..עכשו גם הבנתי למה

אני לא עושה ילדים.

רוצה להוסיף .....

פעם בן 13 היה ילד היום בטח נער וכשמנער בן 13 שומעים "אולי אני אלך לזונה ..." "שאבא יקח אותי ויחכה לי ליד...." כן כן ילד נער בחור איך שלא נקרא לו ביקש זאת מאמא שלו לידי ואני נשארתי חסרת מילים נכון שאיזון לא יציק לאף אחד לחגוג בסקס טוב זה נהדר ואפילו נפלא אבל...... איפה הגבולות של מה מותר ומה אסור איך נחנך את הילדים שלנו ? ? ? וכמובן איזו דוגמה אנחנו נותנים כמה פתיחות היא טובה ? האם סגירות וחוסר דיבור כמו שגידלו אותי יותר נכון , לדעתי ממש לא צריך לעשות סדר מחדש לשים הכל על השולחן

daniella1980

New member
תודה מכחול:)

תמיד יש מה להוסיף, ובפורום הזה ספציפית מתנגדים לי לרוב, בוא נחכה להם ביחד:)

daniella1980

New member
את דווקא מאוד טובה

בלתאר חוויות מיניות מיוחדות עם בן זוגך:) לפחות לי את נותנת תחושה שהמין מאוד משמעותי ומאוד לא סתמי בחייך וזה כיף לקרוא.

תודה. מצחיק שאת אומרת את זה...

כי הקשר בינינו התחיל (לפחות ככה חשבתי) במשיכה חייתית ותו לא. עברו מלאן שנים, אני גיליתי שאצלי סקס בלי רגשות בכלל לא בא בחשבון ושהייתי מאוהבת בו קשות ביותר, ואילו עליו גיליתי (לא שלא שיערתי זאת לפני-כן) שהוא יכול לזיין כמעט כל אישה מתחת לגיל 50, אבל כמובן מעדיף סקס עם רגש (ככה לפחות הוא טוען
)

daniella1980

New member
משיכה חייתית זה גם אחלה

קשה לי להאמין שיש משיכה חייתית הדדית עם כל אחד. יש הבדל בין להמשך למישהי בצורה חייתית ולחשוק בה עד אין קץ, לעומת להיות "יכול לזיין כל אישה מתחת לגיל 50". גם אני באופן פיזי "יכולה" לעשות הרבה דברים. השאלה היא מה משמעותי יותר עבורי ומה באמת אני בוחרת לעשות ואיך אני מרגישה עם זה.

אמוניים

New member
ניראה לי שאני קצת מגזים בכך שאני

"מתנפל" עלייך ככה לפתע פתע פתאום
, אבל שוב, אני איתך
את חושבת נכון(אם אפשר להגדיר זאת כך)

daniella1980

New member
אם כך

גם אתה חושב נכון :) נכון זה אומנם מושג סובייקטיבי, במיוחד בעולם הסקס, אבל כיף ששותפים לדעתי.

אבל זה מה שאני אומרת...זו הייתה

הדלקות, שלא לאמר התאהבות עוצמתית! גמני יכולה לעשות סקס עם כמה וכמה וכמה גברים מתחת לגיל חמישים. אני מניחה שאם כמה אפילו אני אהיה מגורה...אבל הוא, המנייאק, מסוגל ממש להנות בלוא מובן המילה בסקס מזדמן, לנשק, לחבק, ללקק, מה לא?! ינעל אבוהו. בגילגול הבא-אני גבר!

"הכל רווי בתנוחות" - אהבתי!

מסכימה עם רוב דברייך! באמת יש תחושה שהכל מותר, הכל בהישג יד, הכל קל ופשוט, כולם עושים הכל ועם כל אחד. ואת יודעת מה - אין לי בעיה עם זה! שכל אחד יעשה מה שטוב לו! מי מת והושיב אותי בכס השופט? למה אני טלית שכולה תכלת? אני לא עשיתי שטויות? עשיתי! מתחרטת? חס וטפו! כל חוויה הביאה אותי עד הלום עם מוסר השכל! אני בעד לחוות ולהתנסות, החוכמה היא לעשות את זה עם שכל, ללמוד מזה ולקחת את מה שמתאים ביותר.

מכחול 77

New member
יקיריי

כפי שכתבה ילדה שוקולית וידידי המלומד E s t e b a n אין הכוונה חס ושלום לשפוט אנשים ,גם לשנות את המציאות אין ביכולתנו אבל ,פשוט עניין למחשבה הזולות הרווחת היום מחר תבוא לידי ביטוי אצל ילדינו מה גם שתנסו לקחת את הכל כמה צעדים קדימה .........

למעלה