קלוריות בפולאר

liorsion

New member
קלוריות בפולאר

מישהו יודע איך הפולאר מחשב קלוריות, ואם משקל מקבל חשיבות בחישוב הזה?

liorsion

New member
ובאופן מדויק יותר..

מדוע המשקל חשוב? אם אני עולה 2 קילו, האם אני שורף יותר קלוריות? או במילים אחרות, אם אני מתאמן בדופק ממוצע של 160, ומישהו אחר ששוקל פי 2 ממני מתאמן בדופק 150 (נאמר באופני כושר, כשהמשקל לא משפיע על התכלס מאמץ) - מדוע הוא ישרוף יותר קלוריות?

אלי ו.

New member
שאלה טובה

כל מה שאני יודע זה שהשעון מבקש את הנתונים האלה. אם לרמי אין הסברים נוספים, אתה יכול לפנות לחברת פולאר דרך האתר שלהם. נשמח לשמוע את תגובתם.

neuron

New member
התשובה היא כן!

כעיקרון גוף בעל מאסה גדולה יותר שורף יותר קלוריות בביצוע של מטלה מסויימת. אתה צודק שהפאקטור של המשקל משתנה בין פעילויות שונות, כך שבזמן ריצה הוא הרבה יותר משמעותי מאשר ברכיבה על אופניים או בשחיה. יחד עם זאת המשקל הוא נתון חיוני כי בכל פעילות גופנית, גוף בעל מאסה גדולה יהיה פחות אקונומי (בכל פעילות גופנית אתה נדרש להזין את אותן רקמות שמהוות את אותה המאסה). זו הסיבה בגללה אתלטים בונים את הגוף כך שהמאסה שלו תהיה המינימלית הדרושה בביצוע המטלה. ובנוגע לפולאר- מהסיבות שאליהן התייחסתי, חישוב שריפת הקלוריות שהוא מציג הוא בגדר הערכה (די גסה) בלבד.

מסכים

ליאור תתחדש על הפולאר 710I. הערה - חישוב הקלוריות בשעון פולאר הנו עם אחוז סטיה של עד 15 אחוזים.

למעלה