קלוץ!

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif

כבר נתנו לך הרבה תגובות אז אני רק רוצה להגיד משהו לגבי השער הקצוות שלוב אמת גושיות כמו שכבר אמרו כדאי לך לתוח אותן אבל זו רק דעתי ולא הצללת על או שהצללת?

א ל א ו ר

New member
יש! בין הראשונים! שלי!

בייס משוארי! היא ממש מוכה! תנו תגובה בונה בבקשה! היא לא עובדת אז כנסו לכתובת: http://img366.imageshack.us/my.php?image=61ej.png

שטופ

New member
../images/Emo77.gifהשתפרת המון.

ניא נורא יפה. אבל השיער לא מוצלל נכון. הוא מוצלל בהצללת כרית, במקום בהצללה עם קבוצות. וגם תצלילי מתחת לשיער. חוץ מזה- הדולי מדהימה, וגם הרעיון יפה.

שטופ

New member
../images/Emo77.gifוגם תצלילי את כל הדברים על הגוף

שלה, לפי ההצללה של הבייס.

א ל א ו ר

New member
אמ..... אפשר טיוטראל לקבוצות?

כי אין לי מושג איך לעשות כאילו איך שקוראים לזה בשיער! קבוצות.... ותודה!!

ame noire

New member
../images/Emo54.gifבאמת יפה!

אהבתי את הרעיון! אני עייפה כרגע אז אני אכתוב תגובה קצרה... מקווה שזה יעזור... כמו ששטופ אמרה, את השיער את צריכה להצליל בקבוצות. וגם לעשות הצללת על... גם נקודה שהפריעה לי (ואני יודעת שאני מוזרה)- בחור-הגדול-משמאל-לסולמית-השחורה-על-השמלה
את עשית את הגבולות בגוון הכהה של הגוף... אמורים לעשות בגוון השני (במקרה שהשמלה מצלילה שם על הגוף...) גם ביד השמאלית שלה, מה קרה ליד? זה נראה כאילו עלית עם פיקסלים סגולים על גבי היד... בכל מקרה יפה! אהבתי! (כמה זמן את פה, חודש, חודשיים?)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif חמודה :>

תומכת בתגובות שכבר נתנו לך
שיער העירו לך כבר לגבי ההצללה. אני מציעה לך להסתכל בדוליז אחרות בפורום שאת אוהבת של בנות מתקדמות וכאלה ולקרב בצייר בזכוכית מגדלת על השיער. נסי לנחש או להבין את הטכניקה בה הן מצלילות את השיער, זה באמת עוזר
. אני מציעה להוריד פיקסלים כפולים [ראי מסגרת וורודה] מהשוונצים :> ולעשות את הצורות שלהן יותר מעוגלות ופחות "שבורות". שני את צבע הגבות לצבע השיער!
הוסיפי עוד גוון או שניים לקוקייה, והצלילי אותה בהצללת סיכה. [ראי מסגרת ירוקה.] אני חושבת שהפלטה בסדר גמור :] את רק צריכה להצליל בקבוצות ^^ כדאי לעשות את צורת הקוקו יותר חדה היכן שהוא מסתיים, ויותר מעוגלת ורכה בגופו. [ראי בירוק זוהר. אל תעשי בדיוק כך, אני רק מנסה להמחיש את ההערה שלי
]
שמלה לא הבנתי מהי פיסת הבד הזו שיוצאת מכיוון הציצ
[מוקפת באדום
]
הצורה - הבנתי שהיא קרועה [?] בסופה, אז הצורה בסדר גמור :) מוקפים בתכלת - פיקסלים של קוו המתאר של היד, שצבעת בצבע השמלה
ההצללה דווקא ממש בסדר ^^ רק חסר אור בכל מיני מקומות. למשל, קפלים שנמשכים מהטוסיק [
] אל סוף השמלה, צריך להוסיף אור, וביניהם יותר חושך. אם לא, זה נותן תחושה שהצללת רק לפי הגוף. [ראי דוגמה קטנה מוקפת בצהוב.] תשתדלי לעשות קפלים כאלו מהטוסיק אל כל מקומות הבד הגזורים בהם מסתיימת השמלה
אני מציעה לך להתקרב בזכוכית מגדלת לדולי ולראות איך עשיתי את הקפלים האלו. זה בכלל בכלל לא סיבוך. אני מושכת שני גוונים מהישבן אל סוף השמלה וזהו ^^
פצעים, דמ וסטאף קודם כל - לא הבנתי מהן הסולמיות
אם הן קעקועים כלשהם הצלילי אותן לפי הצללת הגוף, אם הן - אה - שפשופים או פצעים כדי לשנות את הפלטה לגוון אדמדם-וורדרד ולהצליל יפה ובהשקעה.
הדם- איפה שהקפתי בשחור, זה מקום בו ציירת דם והשתמשת במספיק גוונים ובפלטה טובה. הצורה אבל, מוגזמת ולא מתאימה לדם. קצת מוזרה.. הוא צריך להיות יותר דק ומתפתל, ולא כמו שעשית על הרגל או ממתחת לכתף, שהוא כמו פיסת דם מרובעת או משהו
האעאע. איכס
אני מדברת על בשר ודם OO; ארר. כן. אני אמשיך עכשיו
הוא צריך להצליל קצת על הגוף אבל לא יותר מדי, בגוון יחסית בהיר ונסי שישתלב עם צבע העור בשימוש קטן בגוון של קווי המתאר של העור
אני מציעה לך להציץ במדריך הדם, השריטות והפצעים [
] של אאוטום פיקסלז, הוא נהדר ואני בטוחה שהוא יעזור לך עם הדולי הזו
[כשהיא - אמ - אה - תחזור
] הכתמים הוורדרדים-אדומים - אמורים להיות שפשופים או פצעים, נכון? אם כן הצלילי אותם קצת לפי הגוף אבל תרמזי קצת שיש להם קו מתאר משל עצמם. [הכוונה בשתי ההצעות במשפט הזה שתוסיפי גוונים להצללה :]] ונסי להוסיף גוון או שניים ורדרדים - נוטים לצבע הגוף של הבייס וכאילו טשטשי איתם את המעבר בין השפשוף/פצע לעור, כך שזה יראה כמה שיותר אמין
באפור - הקפתי שני פסים שלא הבנתי מהם על העור. את יכולה להבין את הצעתי להצלילם או לשנותם קצת מההערות הנראות למעלה. :]
כדאי להצליל על
לסיום,[
]
רציתי לציין שיחסית למתחילה בדוליז יש לך פלטות טובות מאוד
ואין את זה אצל הרוב שמתחילות ^^ כל הכבוד לך, אני מקווה שתיעזרי בתגובה שלי וכל זה, ושחס וחתולה לא נעלבת^^" כי זו הייתה הכוונה האחרונה באחרונות שלי. יומולדת שמח, חג שמח, שבת שלום והאפי האלווין!
[אם לא הבנת משהו, הצביעי]

למעלה