קלוץ קאשעס

wasaby

New member
קלוץ קאשעס

השאלות שלי ישמעו אולי כאילו לא לבשתי בגדים בחיים אבל אני נשבעת שאני לא מסתובבת ערומה בעולם, פשוט פריטים מסוימים לא מסתדרים לי. שמלות חורפיות - אני סובלת מקור בחורף ולא יכולה להסתובב עם שרוולים קצרים, איך יודעים איזו שמלה מתאימה ללבוש עם חולצה מתחת ואיזו לא, ובבקשה אל תגידו "מנסים ורואים", אין לזה כללי מנחים? קרדיגנים - אני מחפשת משהו חם ללבוש מעל חולצה ארוכה דקה. אני לא לובשת לעולם גופיה בלי משהו סגור מעליה (תסביך בית שחי). בגלל שלא שמתי תמונה נורמלית שלי פה הרבה זמן אז אני אתאר את עצמי קודם שתבינו את הבעיה: אני די גבוהה (173) ורוב הגובה שלי לצערי בגב ולא ברגליים. חוץ מזה יש לי ירכיים וחזה די גדולים ומתניים צרים יחסית שלא הייתי רוצה להעלים. נראה לי שעליוניות ארוכות לא יושבות עלי טוב כי הן מדגישות את הירכיים ומבטלות את המתניים. ניסיתי עם חגורה וזה גם לא עבד כי זה רק עוד יותר הדגיש את הירכיים. מצד שני כל הסוודרים החמודים הקטנים בסגנון שנות החמישים מגיעים לי עד הצלעות וקצת אחרי המרפק (אם הם בכלל עלו על הזרוע) ובאופן כללי אני נראית כאילו לבשתי בגדים של אחותי הקטנה. חוץ מזה אם אני מנסה ללבוש קרדיגן סגור הוא נפער בכפתורים, ופתוח ומטשטש לי את המתניים ומגדיל אותי, ובכלל אני מתקשה למצוא משהו שיעלה על הזרועות מעל חולצה וגם יאפשר לי לזוז הושיעו!

בתור התחלה

הכי בטוח - ללבוש שמלה קצרה עם שרוולון או קרדיגן במקום חולצה מלמטה. זה מביא אותנו לבעיה השניה שתחכה למומחיות ממני... אמנם קניתי קרדיגנים ברנואר, אבל הם נשמעים כמו מה שאת מתארת שלא עובד אצלך.

ספציפית לגבי אלה מרנואר

הם מבד נעים ובאורך של חולצה סטנדרטית אבל כן קצת נפערים בבטן כשסוגרים את הכפתורים (ואני רזה לגמרי). זה לא מפריע לי כי רוב הזמן אני הולכת איתם פתוחים והם יכולים עוד להתרחב.

דלעת

New member
קודם כל

יש גם שמלות עם שרוולים ארוכים. ראי למשל בתמנון. השמלות היחידות שהייתי חושבת ללבוש מתחת חולצה ארוכה זה שמלות גופיה או כאלה שהשרוול הצר הוא סריג או משהו כזה. אולי את צריכה קרדיגנים גדולים יותר ולהשאיר אותם פתוחים. אלא שמגיעים מעבר למותן- לתפוס עם חגורה מעל. וחוצמזה- אם לא מסתדר אז לא בכוח. תשאירי את השמלות לקיץ, ובחורף תתמקדי בחצאיות. לכל אחת יש משהו שפחות עובד עליה (חוץ מטלטול אולי, שהיא מושלמת...
) ואין מה לעשות. תנצלי את היתרונות של הגוף שלך במקום להתמקד דווקא במה שפחות מסתדר לך.

למעלה