קלולולולולו...ש

ריקי זו אני

Well-known member
איזה בשורות בבוקר אחד נפלא...
נפלא.
כלתי מתקשרת לבשר לי שהיא בהריון... נו... חחחח ככה זה כשכלתך מתחזקת... שהשמלות ארוכות ארוכות... השרוול 3/4... ועל הראש מטפחת... סימן להריונות... אז מס' 15 יגיע בזמנו אמן...
ובשורה שניה...
הנכדה הבכורה שלנו... עברה בטסט ראשון... אלופת עולם...
ד.א. מימון מלא מלא של סבא וסבתא לכל נכד שמגיע לגיל - רשיון נהיגה...
אז קולולולולולש...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
נפלא.
כלתי מתקשרת לבשר לי שהיא בהריון... נו... חחחח ככה זה כשכלתך מתחזקת... שהשמלות ארוכות ארוכות... השרוול 3/4... ועל הראש מטפחת... סימן להריונות... אז מס' 15 יגיע בזמנו אמן...
ובשורה שניה...
אז קולולולולולש...
קולולוששש בשורה טובה לפתיחת היום.
כן יירבו בשורות טובות בארצנו, וחורזים וכותבים.
🌸❤️🇮🇱🌸❤️🇮🇱🌸❤️🇮🇱

משתפרת1

Well-known member
נפלא.
ובשורה שניה...
אז קולולולולולש...
כן ירבו בשורות טובות ושיהיה במזל!
אצלנו המימון (לילדים ולנכדים) היה שקל מול שקל, ענין חינוכי. שידעו להרויח את הכיף שלהם. אבל הרכב הראשון לכולם (משומש, שילמדו לנהוג עליו) היה מאיתנו. הנכדה עדיין נוסעת באותו רכב כמעט 7 שנים, גם רכב משומש לא חייב להיות גרוטאה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אצלנו המימון (לילדים ולנכדים) היה שקל מול שקל, ענין חינוכי. שידעו להרויח את הכיף שלהם. אבל הרכב הראשון לכולם (משומש, שילמדו לנהוג עליו) היה מאיתנו. הנכדה עדיין נוסעת באותו רכב כמעט 7 שנים, גם רכב משומש לא חייב להיות גרוטאה.
השבוע הבת הקטנה הזכירה איך שילמה על הרשיון.
היא שילמה שיעור, אנחנו 2, וכשעברה את הטסט, העברנו לחשבון שלה את הסכום שהיא שילמה.

ריקי זו אני

Well-known member
האמת שאישי הבטיח לנכדה את מימון הרשיון אחרי שבסמסטר הראשון של י"א היא סיימה את בחינות הבגרות והחלה תואר ראשון באוניברסיטת באר שבע...
והיא מתפרנסת... במלצרות כדי לממן טיולים בחו"ל... שגם סבא מימן בעבור השקעת הכספים... כדי שתשתפשף...
בחיים...

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
האמת שאישי הבטיח לנכדה את מימון הרשיון אחרי שבסמסטר הראשון של י"א היא סיימה את בחינות הבגרות והחלה תואר ראשון באוניברסיטת באר שבע...
והיא מתפרנסת... במלצרות כדי לממן טיולים בחו"ל... שגם סבא מימן בעבור השקעת הכספים... כדי שתשתפשף...
בחיים...
כל הכבוד, מצד שני אני תומכת גם בדברי משתפרת שקל מול שקל. או שקל מול 2- 3

ריקי זו אני

Well-known member
חורזת יקירתי...
דעתי כדעתכן... אבל מה?
סבא רוצה לפנק... תעמוד סבתא עם מערוך ביד ותביע דעה נחרצת כנגדו???

משתפרת1

Well-known member
חורזת יקירתי...
דעתי כדעתכן... אבל מה?
סבא רוצה לפנק... תעמוד סבתא עם מערוך ביד ותביע דעה נחרצת כנגדו???
להרוויח צ'ופר יכול להיות בעבודה או בהישגים. הנערה השיגה הישג לימודי לא שגרתי, סיבה טובה לצ'יפור. את ערך העבודה וערכו של הכסף מסתבר שהיא לומדת בכל מקרה, כשהיא מרוויחה את הצ'ופר הבא (חו"ל). ואיכשהו נדמה לי שייתכן שאולי יש אפשרות שהיא תקבל עוד אי אלו מרשרשים גם לצ'ופר הבא.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
להרוויח צ'ופר יכול להיות בעבודה או בהישגים. הנערה השיגה הישג לימודי לא שגרתי, סיבה טובה לצ'יפור. את ערך העבודה וערכו של הכסף מסתבר שהיא לומדת בכל מקרה, כשהיא מרוויחה את הצ'ופר הבא (חו"ל). ואיכשהו נדמה לי שייתכן שאולי יש אפשרות שהיא תקבל עוד אי אלו מרשרשים גם לצ'ופר הבא.
|כן|

למעלה