קלודין

קלודין

התקבלנו בצינה מופגנת כי נכנסנו יחד עם קבוצה שהזמינה את החדר המבודד והמוזמן מראש ומי אנחנו לעומת קבוצת זרים דוברי אנגלית? סתם זוג. איש אפילו לא טרח ללוות אותנו לשולחן או לכוון. המתנו הרבה כי המלצר היחיד היה עסוק מאוד עם הקבוצה ואנחנו סתם זוג ישראלי. כשהמלצר שמע שאנחנו מבקשים מים קרים לא מינרליים ולא מזמינים יין ( שנינו אמורים לנהוג לאחר הארוחה, אבל את מי זה מענין?)... הוא עשה פרצוף של "בשביל מה נסנסתם בכלל, אתם רק מפריעים לי עם הקבוצה" והביא שתי כוסות מים. בכל פעם שביקשנו עוד מים הפגין מיאוס וסלידה ועשה זאת באי רצון מופגן. הכי קשה היה לקבל מלח. משום מה אין מלח על השולחנות, הרי לא יתכן שסועד ירצה להוסיף דבר מה, האוכל הרי "מושלם"... לקח רבע שעה עד שקיבלנו מלח וגם אז זה לא היה מהמלצר, הוא הרי היה עסוק עם הקבוצה, אלא מקלודין שהציצה מהחלון של המטבח וראתה שאני לא אוכלת וממתינה. האוכל היה בינוני ומטה. פשוט לא טעים וגם איכות הבשר לא משהו. אני לא אמורה לקבל באנטריקוט גם את כל הקרומים של הבהמה וגם חלקים לא לעיסים. המלצר שמח מאוד כשעשינו סימנים של חשבון כי סוף סוף יפטר מצמד הטרדנים שגם מבקשים מים ( לא שמעו אצל קלודין על כד מים) לא מזמינים יין וגם מגיעים בזמן שהוא עסוק. בדיוק התקבלה במסעדה הזמנה ל-25 איש למוצאי שבת ואיך יתפנו אלינו? נפרדנו בדמעות מהמסעדה, לא נתראה יותר. נתגבר.

missGS

New member
מצטערת לשמוע....

גם כשאני ביקרתי בקלודין היתאכזבתי , גם מהשירות ובעיקר מהאוכל. הגעתי לקולודין עם המון ציפיות, בעיקבות שמה הטוב ובתוספת המלצה חמה של חבר והארוחה היתה בינונית למדי.

meravbr

New member
וגם אנחנו התאכזבנו לפני אי אילו

שנים, כשלקח שעות למנות להגיע... לא חזרנו ואין לנו שום מוטיבציה לחזור

anatc

New member
תודה על האזהרה. גם אני לא אתקרב לשם

נשמע מעצבן במיוחד. מצטערת שהתבאסתם הלוואי וקלודין משוטטת בפורום וקוראת, ואם לא - לא יזיק להביא לידיעתה את תחושותיכם, אם בשיחת טלפון או ב 4 עיניים אם היא מכבדת את עצמה ולקוחותיה - תזמין אתכם לסעודת פיצוי.

../images/Emo140.gifרוצים שאני אתקשר אליה?

כשהייתי דיילת בטיסות פרטיות פעם
, הם היו הקייטרינג שלנו והיו משובחים
. חבל שאין רמה כזו גם במסעדה ואולי זו מעידה ששווה להרים בשבילה טלפון
. חבל שמלצר אחד פספוס עושה לכם עוול. מצב רוח מאד עוזר לטעימות האוכל. אגב, כמה עלה ה"תענוג"?

../images/Emo140.gif תראי

החלק הטוב הוא ששילמתם עיסקית ולא כמו שראינו פה לפני דף או שנים על זוג שהיה בארכדיה (י-ם) ושילם 700 שקלים על ארוחה שלא ייצגה את התמורה למחיר
. לקחתם קינוח? פרטי נמקי... (אני מכורת קינוחים
) למה לא החזרת את המנה?

מה שמעציב כאן...

זה מה שהיה פעם אצלה, במסעדה הישנה בתחנת הדלק, שם נהננו מכל ביס ומה שיש היום במקום המהודר יותר.

adidushim

New member
חרם!! (איפה זה נמצא בכלל??)

אני הייתי עונה יפה מאוד בצורה ישראלית + קם והולך באותו רגע שהיה עושה לי את הדאווינים והפרצופים האלו... או שהייתי צורח בהסטריה באמצע JESUS ! THERE'S A WORM IN MY SALAD בקולי קולות אולי זה היה מבריח גם את הלקוחות הלועזיים... אני בד"כ נוטה להזמין מים/מיץ ולא יין-לגיטימי ביותר

עדידוש, איזה אוטו אתם קונים במקום?

ושוב, לאור החרם שעשינו כמעט סתם לארכדיה, לא הייתי ממהרת לחרוץ דינים. אבל כן להחליף מנה, להתלונן, להתקשר ולדווח. בד"כ בעלי מקום כן רוצים לקבל את הביקורת הזו ולפצות מאשר להפסיד לקוחות. מאיפה באה לי הגישה הפייסנית הזו....

adidushim

New member
כן,חדשה ... ../images/Emo163.gif

מחר מקבלים אותה סוף סוף! באה לעזור לי להסתער על הניילונים?

../images/Emo57.gif מזל טוב

סיטרואן היא עונג על הכביש
. טיפ קטן- תמכור אותה לפני שהביטוח פג, כי אחרת תאכל איתה...

adidushim

New member
תודה ../images/Emo25.gif

יש לנו עוד אחת כזו בדיוק
(לפחות הצבע שונה) . דווקא סוחבת בלי עין הרע (טפוּ טפוּ טפוּ חם היום
)

התכוונתי, שלאחר האחריות, אחזקת

סיטרואן היא מאד לא כדאית כי הטיפולים והחלקים עולים הון
. בגלל זה תראה המון שמוכרים אותם די מהר. עם זאת, היא סופר נוחה ואיכות הנהיגה שלה מן הגבוהות
. אלו היום 60 שניות על סיטרואן

Sanchez

Member
אמרת... "תמכור אותה לפני שהביטוח פג" ואני בטוח שהתכונת- לאחר שאחריות היצרן פגה ! אני יודע בדיוק מה זה סיטרואן, היתה במשפחתי BX- מחורבנת (סליחה על הביטיו). אני תמיד טענתי, שהצרפתים לא יודעים לייצר רכבים !!! הדבר היחיד ואני מדגיש, היחיד, שטוב ברכבים שלהם, זו הנוחות, אבל זהו.

למעלה