קלואליס

מיכלי56

New member
קלואליס

שמנו פעמנו לקלואליס לחגוג משהו...(לא ידענו מה בדיוק אבל נפלה החלטה עקרונית שכזאת). המקום יפיפה ,מעוצב בטוב טעם ,ובכלל מזכיר מסעדות טובות בחו"ל. התחושה היא של כניסה לבועה. השרות משובח - מקצועי יעיל מהיר ואדיב. אז ככה : לפני הכל נחתו על השולחן מלפפונים חמוצים מעשה בית ,זיתים שמנים ולחמניות לוהטות עם חמאה. מנות ראשונות - ביסק של שרימפס שזה בעצם מרק סמיך מאוד עם שרימפסים שמנמנים ששוחים להם בשמחה על גבי תלולית של קצפת. פוקצה דקיקה עם שרימפסים (ובזאת סיימנו להסניף את מנות השרימפס להיום) עלי ארוגלה חומץ בלסמי ופלפלים קלויים. שתי המנות היו מצויינות. לעיקריות - פילה דניס על מצע של עלי גפן ממולאים בגבינה בולגרית (אני יודעת איך זה נשמע אבל תאמינו לי שזו מנה מופלאה) ,פילטים של דג פרידה בגריל . המנות העיקריות מלוות בפרוסות דקיקות של תפו"א אפויים. לקינוח שאבנו טארטאטן מהטובים שאכלנו (ואכלנו) עם כדור גלידת קינמון וקצפת. הארוחה שלוותה ביין אוסטרלי (שתי כוסות) עלתה כ-400 ש"ח. יקר לאללה אבל כבר אמרנו שיצאנו לחגוג לא?? המטבח של המסעדה פתוח לעיני הקהל ויש מה לראות , מטבח מצוחצח שמתנהל ביעילות . חו"ל כבר אמרתי?? לסיכום -מומלץ ביותר לחגיגות וסתם אם נחו עליכם רוח טובה וארנק תפוח. חניה מסודרת של המקום הכניסה לנכים נוחה ביותר.

liti

New member
נהניתי לקרוא,

ובאמת נשמע משובח. אגב, עלי גפן ממולאים בגבינה בולגרית ניתן לקנות בטל בייגלס. טעים!

Lear22

New member
העלי גפן של אמא שלי

הם הכי טעימים בעולם! (וגם הפלאפל שלה) אבל בלי קשר הארוחה באמת נשמעה מעולה. אגב לדעתי לא יקר בטרוף בהתחשב במה שאכלתם ובזה שהיה גם יין בסיפור. לדעתי אפשר לצאת שם עם 120 שח לאדם אם אוכלים בתבונה ולא שותים אלכוהול

Amoureuse

New member
../images/Emo19.gif

נראה לי מאד יקר - רק 2 כוסות יין, ולא בקבוק, וקינוח אחד, ב 400 ש"ח? אבל בהתאם להמלצה, כנראה זה שווה את זה. מישהו יודע איך העיסקיות שלהם?

למעלה