קלבלנד-אטלנטה משחק3

dark happy shadow

Member
מנהל
חשבתי על פיתרון לבעיה של הרמה של המזרח
אם המזרח כל כך חלש ומעבר של כוכב אחד לקבוצה מביא אותה לגמר המזרח, אפשר לתת לכוכבים בלבד מהמערב שהם תחת חוזה לעבור למזרח באישור הקבוצה שלהם לקבוצה חלשה במזרח או אחת החלשות במערב ולהקל את תקרת השכר של מי שיחתים אותם ועזרה בהחתמה של שחקנים חדשים ולתת עזרה והקלות למי שנתן לכוכב ללכת כנ"ל. (עזרה של שנתיים זמנית למזרח והחלשות של המערב)
&nbsp
לא תקף במידה ולברון רוצה לחזור למיאמי כמובן אלא רק מי שיש לו חוזה במערב/מזרח וקבוצות מהמזרח והמערב בלי כוכבים גדולים ומומלץ לבצע את זה גם עם הקבוצות החלשות של המערב.
&nbsp
חשבו על זה כבר?

FrecCo

Active member
קרי והווריורס גדולים על לברון. בלי ספק בכלל...

FrecCo

Active member
אמרתי כל הדרך והם מחזקים את זה עם כל משחק שעובר

FrecCo

Active member
ריכזתי עבורך ועבור כולם את כל הפעמים שאמרתי את זה

פה בתחילת העונה הימרתי על גולדן/דאלאס ללכת עד הסוף, הלכתי עם דאלאס בסוף בגלל הניסיון אבל ציינתי שזה רק לאחר התלבטות קשה עם גולדן והם עדיין בחירה שאני מעדיף על כל קבוצות המערב האחרות:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=176834070
&nbsp
פה אמרתי את זה לפני הפלייאוף חד משמעית:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=178039138
&nbsp
ברור שהאמנתי בקבוצה שלי גם לאורך הדרך, במיוחד עם ההופעות הטובות בסוף העונה הסדירה. פה ציינתי שוב שזה רק בין ס"א לבין גולדן ושקליבלנד לא תהיה אתגר לאף אחת מהן (שזה בדיוק מהש אמרתי פה למעלה והגבת לי לא למהר) :
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=178270224
&nbsp
ושוב פה:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=178368337
&nbsp
ובצורה הכי קרובה למדוייקת, זה נאמר שוב פה בתחילת החודש:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=178407433
&nbsp
לקינוח פה גם הבהרתי שהמזרח זה רק בין אטלנטה לקיבלנד, אי שם בתחילת מרץ:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1981&MessageId=177946028
&nbsp
&nbsp
מקווה שזה עונה לך

&nbsp

אז למעשה אמרת מה ש95% מהאנשים בערך כאן אמרו, התגובה הייתה

אני הגבתי על ההצהרה הזו "גולדן גדולה על קליבלנד, בלי ספק."
&nbsp
יש הבדל גדול בין לומר "אני מאמין שגולדן תהיה האלופה בסופו של דבר" לבין "גולדן גדולה על קליבלנד.."
&nbsp
הקאבס היו גדולים על הסלטיקס - זה מסוג הפעמים שזה תופס ומייצג את הבדלי הכוחות בין הקבוצות.
&nbsp
אם אני זוכר נכון אין אף אחד באותו שרשור הימורים שהלך עם גולדן סטייט, אם מישהו היה עושה את זה, הוא היה יכול להגיד אמרתי לכם..
&nbsp
אבל כולם ידעו שאין תחרות במזרח חוץ מקליבלנד ואטלנטה, ושגולדן כנראה תהיה בגמר אחרי מפגש עם הספרס בקונפרס פיינלס - זה היה הקונצנזוס במיוחד לפני פתיחת הפלייאוף.
&nbsp
חוץ מזה, בחיים אי אפשר לצפות התנהגות של שחקנים בפיינלס הראשון שלהם, פה הצד המנטלי של המשחק יש לו משקל כבד ביותר, הארדן חווה את זה כבר כתאנדר, לברון חווה את זה בפיינלס הראשון עם ההיט. ויגידו מה שיגידו גם ווסטברוק אכל מלט דאון בפיינלס מול ההיט.
&nbsp
אולי המשחק המנטלי לא ישחק פה סיפור לספלאש בראדרס אבל עדיין אין שום דבר כרגע שמצדיק פייבוריטיות של גולדן ברמה של סוויפ מול קליבלנד.
אולי גולדן פייבוריטית, אבל סדרה קלה? ממש ממש לא, סוויפ? בטוח שלא.

FrecCo

Active member
אתה מצחיק

שאלת אותי אם גם בתחילת הפלייאוף אמרתי גולדן כל הדרך.

הבאתי לך לינקים להודעות שאמרתי בהן במפורש גולדן כל הדרך, וגם "לא מאמין שקליבלנד תדגדג אותן אם תגיע לגמר" וגם "קליבלנד לא עוברים לא את גולדן ולא את ס"א",
וגם:
"איך גולדן סטייט יכולה להפסיד לממפיס, לקליפרס, ליוסטון, לשיקגו או לקליבלנד בדרך לתואר?
רק אם קרי/בוגוט יפצעו.
הם גם הולכים לעשות את זה הרבה יותר קליל ממה שנדמה לכולם. 4-1 נגד ממפיס, 4-1 נגד קליפרס/יוסטון, 4-0 נגד העולה מהמזרח. Book it"

ואז אתה אומר לי שכולם גם אמרו את זה ושאתה לא מסכים עם הנחרצות שגולדן פייבוריטים כלכך.
אם כולם גם אמרו את זה, אז למה ביקשת ממני להוכיח?
ואם הוכחתי לך שזה מה שאמרתי כל הדרך, מה זה משנה שאתה לא מסכים עם הנחרצות שלי?
אני עומד מאחורי דבריי למרות שקליבלנד נראית מעולה, ועד עכשיו די קלעתי בול.

לא, אתה מצחיק, למה אתה צריך להוכיח?

היו לי שני הערות כלפייך.

1. הצהרה חסרת קשר למציאות.
2. ולאחר מכן הגיע פליאה על כך שאתה אוהד הספרס שאמר שהוא הלך עם גולדן כל הדרך, אל נא תערבב בין השניים.

הצהרות של "קארי וגולדן גולדים על לברון והקאבס" - "קלבילנד לא תדגדג אותן" במיוחד עכשיו, הם מנותקות מהמציאות מבחינתי והם לא יותר ממשאלת לב או השערה מסויימת, בטח שלא הימור מושכל.

שוב לא ביקשתי ממך להוכיח כלום, אתה גם לא צריך, אני הבעתי פליאה על כך שלי כנראה היה יותר אמון בספרס מאוהד שלהם כי אני אישית לדוגמא חשבתי שהם בדרך לריפיט, טוני פארקר לא הסכים איתי.
חשוב מאוד לכל אוהד גם עניין הרציונאל והחיבור למציאות אבל עדיין אם הייתי אוהד הספרס, ובכושר של איך שהם נכנסו לפלייאוף, לא רואה מצב שאני לא איתם כל הדרך, ברגע שאני יהמר על קבוצה אחרת זה גם יהיה הזמן שאני ישלים עם כך שהקבוצה שלי לא יכולה לעשות את זה, אבל וול אולי זה רק אני.

אתה יכול להיות נחרץ, ואני יכול לחשוב שזה מנותק מהמציאות.
ואגב, רוב האנשים השפויים פה שהימרו על גולדן (אם לא נכלול את בלאט-בויז) אני בספק אם הם חושבים שזה יהיה קליל כל כך כמוך. וזה אולי אחד הפלייאופים היותר predictable שהיו לנו בשנים האחרונות..

FrecCo

Active member
התפזרת לגמרי

אם קראת את ההודעות שקישרתי היית רואה שדיברתי כל הזמן על זה שספרס-גולדן זה הגמר האמיתי וקשה לחזות מה יהיה בו. כלומר בהחלט האמנתי בקבוצה שלי, ועדיין הוספתי שרק הספרס בכושר שיא יוכלו לנצח את גולדן והדגשתי כמה פעמים שאף קבוצה אחרת לא מסוגלת להתקרב לזה- בעיקר לא מהמזרח.
מנותק מהמציאות זה בטח לא- גולדן לא סתם פייבוריטים גדולים בכל סוכנות הימורים. וגם כמו שאמרתי הדרך של גולדן היתה קלה מאוד עד עכשיו ולא מן הנמנע שתמשיך להיות.
&nbsp
אתה ממשיך לטעון שההימורים שלי הם לא מושכלים למרות שהוכחתי לך שהם היו מאוד מדויקים עד עכשיו (במיוחד כשכתבתי כמה קליל זה יהיה והימרתי על תוצאות סדרות מאוד חד צדדיות).
&nbsp
ואתה מתפזר כי סה"כ כתבתי עוד הערת אגב שתואמת לכל מה שאמרתי לאורך העונה והפלייאוף, אתה פקפקת בדבקות שלי בהצהרה הזאת לאורך הזמן, הוכחתי לך שדבקתי בה לאורך כל הדרך ועכשיו אתה מתעקש להוכיח לי שדעתי מגוחכת כנראה כי יש לך אחוזים בקליבלנד או משהו (חלילה לא כי אתה אוהד של בלאט/לברון).
נדבר עוד שבועיים-שלושה... אבל לא משנה מי מאיתנו יהיה צודק יותר (כי מי יהיה צודק אם גולדן תנצח 4-1 או 4-2?) הפואנטה היא שהדעה שלך לגיטימית, ומשום מה אתה מנסה להתעקש שהדעה שלי מנותקת מהמציאות.

וואי אחי, מה?

גולדן ממש לא פייבוריטים גדולים בכל סוכניות ההימורים. פייבוריטים כן. גדולים? ממש לא.

-לא דיברתי על ההימורים שלך כשלא מושכלים, דיברתי אך ורק בלבד על ההצרה הזו שלך בראש הפוסט, ולא תניע את דעתי מכך.
-אחי.. שוב, זה אחד מהפלייאופים היותר predictable שהיו כאן בשנים האחרונות (מקום 1-2 בגמר האיזורי) והימרת על הפייבוריטית על פי דעת רבים כאן בפורום לכל אורך הדרך, זה לא הישג יוצא דופן שאתה צריך לנופף בזה שוב ושוב, וקלילות זה כבר עניין של פרספקטיבה, הסדרה יכולה להיות חד צדדית ובכלל לא קלה (פליקנס,סלטיקס).

ואני ממש לא התפזרתי, הייתי מאוד ענייני.
-זה שהצהרה תואמת לכל מה שאמרת בתחילת הפלייאוף לאו דווקא הופך אותך למחוברת למציאות בעייני, שוב במיוחד כרגע יכול להיות שבשלהיי הסדרה מול שיקגו הייתי מסכים איתך.
-לא פקפקתי בדבקות שלך בהצהרה, אם עוד לא הבנת שזה היה לי מוזר כי אתה אוהד הספרס ולפני הפלייאוף היא הייתה למעשה המתחרה הכי גדולה במערב, אז דרשני.
-אני מתעקש להוכיח שמה שכתבת למעלה מנותק מהמציאות כן, אני התאפקתי מאוד לא לקרוא או להשוות את ההצהרות שלך לכמה טרולים שמסתובבים פה, אבל מעניין שאתה זה שבוחר "לרמוז" שאני אוהד לברון או קליבלנד חח זה כבר די פתטי (בהתחשב שהיום למרות אמש נכנסתי באמא שלו.. לא תרתי משמע, כי זה התחום של דלונטה).
למה זה מנותק מהמציאות לפי דעתי כבר אמרתי כמה פעמים, כי זה פיינלס, בין שני קבוצות שכנראה יגיעו במומנטום מצויין, אבל בפיינלס כמו בפיינלס יש עוד הרבה גורמים שמשחקים תפקיד חוץ מכדורסל טהור, אני כן מסכים שגולדן פייבוריטים אבל להגיד שהם "גדולים" על קליבלנד או שקליבלנד לא ידגדגו את גולדן, זה לא יותר משטות בעיניי, במיוחד שזה נאמר כיום.
וחוץ מזה אין באמת סדרת פיינלס שהיא קלה.

אז אולי כל הויכוח הוא על הפרספקטיבה על ה"קלילות". אבל שוב אם טרול היה יוצא בהצהרה כזו לא הייתי טורח בכלל.
ואני לא אומר שהדעה שלך לא לגיטימית, היא יכולה להיות מנותקת מהמציאות ועדיין לגיטימית זה לא סותר.

picki23

New member
לא חושב שזה כל כך חד משמעי

אני חושב שלגולדן סטייט יש את הכלים הכי טובים לשמור על לברון בליגה -
&nbsp
רוטציה של איגואדאלה, בארנס ומי אם לא גרין שכל הזמן מחליפים ביניהם על לברון עלולה לגרום לו להראות גרוע יותר ממה שהיה נראה כשג'ימי נדבק לו לתחת.
&nbsp
אבל לברון כמו לברון, יכול לנצח גם אותם וכך יהיה בעיני השחקן הטוב בעולם

fatnoam

Active member
ניתוח שלי למשחק 3

לברון
יש פה מעריץ לברון אחד, שנורא אוהב להשתמש במינוח "6-24", כאזכור להופעת קליעה רעה של קובי בגמר, במשחק מספר 7, שאותו הלייקרס ניצחו, כשקובי מגיע לקלאץ' ועל הדרך לוקח 15 ריבאונדים, משמע מנסה להשפיע על המשחק בדרך אחרת מלבד סקורינג. כמו כן, היה איזה משחק שבראיינט לקח 41 זריקות, שגם אותו המעריץ אוהב להזכיר ככתם בקריירה, גם זה היה משחק שהלייקרס ניצחו (את גולדן סטייט).
לברון סיים את המשחק הזה 14-37 מהשדה, זהו המשחק בו זרק הכי הרבה מהשדה בקריירה. לברון, שהתחיל 0-10 מגוחכים מהשדה, התחיל להשפיע בדרכים אחרות. כבר בסוף הרבע השלישי היה לו טריפל דאבל, את המשחק הוא סיים עם 8 ריבאונדים בהתקפה, עשרה ריבאונדים בהגנה, ובסה"כ שורה סטט' של 37-18-13, ווסטברוקי משהו. למרות משחק התקפה לוקה, מתי שזה היה חשוב, זה נכנס. שלשה חשובה, סל ניצחון, מה צריך יותר מזה.
יתרה מזה, הרבה הגנה שלו בפוזשנים האחרונים. בהתאם להשתלטות שלו על המשחק, גם ראינו הרבה שטויות - שני איבודים עלובים בסוף, פאול קטן על טיג שלא נשרק ויכל לשנות את המשחק, לא ירד להגנה אחרי איזה איבוד, ואטלנטה לא הענישה (נדבר על זה עוד בהמשך).
לברון הוכיח במשחק הזה מה שקובי ניסה להוכיח כל הקריירה - אי אפשר להיות כל כך דומיננטי מבלי להיות פגיע. אי אפשר להיות חסין מטעויות שאתה מנסה לייצר את כל ההתקפה של הקבוצה שלך, ולהנהיג את הקבוצה בשני הצדדים.
בכל אופן, בסופו של יום, עושים מה שצריך. זה נכון לעבודה, זה נכון לזוגיות, וזה נכון על מגרש הכדורסל. לברון עשה מה שצריך כדי לנצח. זה לא היה יפה, זה לא היה מעודן, זה לווה בצעקות על השופטים והצגות, אבל הקבוצה שלו עכשיו ב-3-0. זה מה שחשוב באמת.
&nbsp
דלבדובה
איך בלאט חולה על להוציא את המקסימום מהשחקנים האפורים האלה. כל השנה אני קורה לדלבדובה "יוגב" על שם השמאלי האפרורי מת"א, שבלאט הפך לשחקן חמישיה באלופת היורוליג. מביך. פיני היה יודע לקחת שחקנים גדולים ולחבר אותם לקבוצה, או לתוך מערכת. בלאט יודע לקחת שחקנים פח, ולהפוך אותם לברגים חשובים במערכת. אני חושב שבלאט נכשל לחלוטין בניהול של לברון - שלפעמים פשוט קם ומכניס את עצמו למשחק מבלי להתייחס לבלאט. יכול להיות שרוב המאמנים היו נכשלים איתו, יכול להיות שלא. בין כה, סביר להניח שתהיה ביקורת על דייויד בקטע הזה. השאלה היא האם היא תלווה בביקורת חיובית על מה שבלאט עשה עם מוזגוב, תומפסון ובעיקר דלבדובה.
אגב, דלבדובה לא מלוכלך כמו שניסו להציג אותו בשידור. בסה"כ כל מי ששיחק כדורסל וניסה לעבור חסימה של איזה גודזילה, או לקבל פצצות לראש כל פעם שהוא מעז לדרוך בצבע, יודע שמדי פעם צריך להחזיר לבהמות האלה. המאבק על הכדור עם הורפורד היה לגיטימי, עם קורבר זה היה לגיטימי. עם טאג' גיבסון זה היה מלוכלך, אבל גם זה חלק מהמשחק. קבל את הטכנית שלך ושתוק. קורה. כמה פעמים תפסו אותי כשהשופט לא מסתכל, ככה זה הספורט, משחק של גברים לא של ילדות.
על אותו עקרון, התגובה של הורפורד לא היתה צריכה להיות הרחקה (ויעשו נבון בליגה אם יבטלו את ההרחקה למשחק הבא). כן וואללאק, בא גארד, נכנס לי בחיים, אני נופל, כמעט עיקמתי את הברך, ברור שאני אתן לו בחזרה איזה פיצוץ. תנו לי טכנית, או פלאגראנט 1, ובואו נמשיך לשחק כדורסל. משחק של גברים, לא של בחורות (סליחה על הפרימיטיביות, זה למען הבהרת נקודה).
ואגב, דלבדובה עכשיו קיבל כינוי חדש - "פניני".
&nbsp
קצת על עונש ואופי
להעניש בכדורסל זה מונח חיובי. כי שהיריב שלך עושה טעות, אתה חייב להעניש אותו על זה. שהיריב שלך לא לוקח ריבאונד הגנה, אז תיקח את הכדור ותשים בסל. כשהיריב שלך מאבד כדור, אתה תעניש אותו בסל קל בצד השני. כשהיריב נותן לך מטר מעצלנות או מרצון לסגור שחקן אחר, אתה תעניש אותו בשלשה.
להעניש זה עניין של אופי. לנצל טעויות של היריב כדי לנצח אותו, זה הרבה יותר אופי מאסטרטגיה או טקטיקה, כי הרי טעויות לרוב אינן מתוכננות מראש. זה לא שאטלנטה עשו טראפ, אז לברון איבד. הוא ניסה להוציא פאול, נכשל ואיבד. האם אטלנטה הענישו? הם יצאו למתפרצת צד שני, חמש על ארבע, לברון בכלל נשאר בהתקפה להתווכח על ה-NO CALL. אטלנטה הגיעו לליאפ גרוע, קיבלו בלוק, שאמפרט אסף את הכדור וביצעו עליו עבירה. האיבוד של לברון זיכה את קליבלנד בשתי זריקות עונשין ששלחו את המשחק להארכה.
השלשה של לברון באה מריבאונד התקפה. קליבלנד מענישה את ההוקס על סגירה לקויה לריבאונד. לברון 0-5 במשחק, 8-60 בפלייאוף, אבל כשצריך להעניש, הוא מעניש. זה אופי.
ואז קליבלנד, עושה הגנה טובה, שלבין מאק מחטיא שלשה, ההוקס לוקחים ריבאונד, ומעבירים למאק שוב, שעומד לבד לחלוטין, ומחטיא. שוב, לא מענישים.
טיג היה נפלא בקלאץ', אבל עדיין היו מספר פוזשנים שתומפסון שמר עליו עם 5 פאולים והוא לא הלך לסל, או ניסה להוציא את השישית. תומפסון בסוף נותן בלוק שמביא לשאמפרט זריקות עונשין ולוקח ריבאונד התקפה שנותן ללברון שלשה.
מייק סקוט מחטיא 2-3 שלשות פנויות לחלוטין.
בקלישאתיות - כשאינך מעניש, אתה מוענש.
&nbsp
&nbsp

myway23

Active member

אחלה ניתוח, מסכים עם כל מה שכתבת, בעיקר על העליהום על דלבדובה.

אבל זה בדיוק מה שהשופטים עשו בבוסטון, "משחק של גברים"

הם נתנו לסדרה להיות הרבה יותר מדי אגרסיבית ממה שהיא צריכה להיות וראינו מה היה הOut come.
לא טוב לליגה ולא טוב לקהל.

אני חושב שאגרסיביות חייבת להיות בפלייאוף אבל זה חייב להיות בשליטה של השופטים אי אפשר לדחוק שחקנים או קבוצה עד לגבול השפיות עם אגרסיביות וזה בדיוק מה שהסלטיקס עשו לקליבלנד.

השופטים היו צריכים להיות מאוד ברורים עם העבירה של הורפורד, שהיא למעשה בדיוק התיאור של פלגרנט 2.
כל ההבדל בהגדרה בין 1 ל-2 הוא המילה excessive בתרגום חופשי מופרז או מוגזם, שניהם מגע שלא לצורך.
הורפורד ירד עם המרפק לגב של דלי, אם היה לו פציעה בגב עכשיו, היינו מדברים על זה באותה צורה? אני בספק.

וחוץ מזה שוב אם השופטים לא ישימו קו אדום בסדרה זה יגיע שוב למקומות שאף אחד לא רוצה להגיע אליהם.
ואטלנטה מרביצים לדלי הוא מקבל את שלו, אחרי זה מאק או בייזמור אחד מהם דפק לו ברך לראש במאבק על לוז בול.

fatnoam

Active member
בסדרה מול בוסטון לא היו צריכים לחלק פלגרנטס

לכל דורש, אבל יכלו פשוט לשרוק יותר פאולים וככה להרגיע את המשחק. מה שקרה ללאב זה UNFORTUNATE אבל זה קורה, המגע שם בהחלט לא היה EXCESSIVE. קצת תפס אותו ביד בריצה לכדור, זה קורה כל הזמן, ללאב פשוט היה חוסר מזל.
&nbsp
דלבדובה יותר נגח לבייזמור בשוק מאשר בייזמור נתן לו בעיטה, לפחות ככה אני ראיתי את זה. אבל בגדול שחקנים אגרסיביים שמפעילים כח, לפעמים מקבלים פצצות בחזרה, זה לא קשור לכדורסל, זה החוק השני של ניוטון.

קלי אוליניק הורחק ע"י הליגה לא ע"י השופטים..

וזה יהיה תקף בתחילת העונה הבאה, הליגה אז אמרו שזה בגלל תנועת המשיכה של היד כלפי מטה, ברור שכשחקן נפצע אז המאקרו הופך למיקרו.

אפילו פרקינס לא הורחק ע"י השופטים..אבל הליגה שדרגה את הפלגרנט 1 שלו ל-2.

הם חילקו את הפלגרנטס הרבה מאוחר מדי בסדרה הזו, הם לא הצליחו להשתלט על האגרסיביות לכל אורך הסדרה והמשחק המגעיל ההוא היה הoutcome של הכל + התסכול של החבר'ה בירוק.

בוא נגיד.. שיותר כאב לדלי.

סיכום של משחק מספר 3

דלי -
אני לא יודע למה אתם קוראים לו שחקן מלוכלך(אולי בגלל מהלך קטן עם גיבסון), הוא שחקן קשוח והוא Scrappy פלייר אבל הוא לא ביל לאמביר או ברוס בואן. הפציעה של קורבר היא ממש לא בכוונת תחילה ובמקרה עם הורפורד הוא ניסה למנוע ממנו לקבל את המסירה אחרי הBox Out והוא מעד כי קארול היה על הרצפה, התגובה של הורפורד לא הייתה מוצדקת והיא הייתה אגרסיבית, ופלגרנט 2 הייתה השריקה הנכונה של השופט למרות הנסיבות המצערות.
מעבר לכך, דלבדובה הוא כל מה שאני כאוהד כדורסל רוצה לראות, undrafted, אוסטרלי לבן בלי שום תכונה יוצאת דופן, על הנייר אין סיבה שיהיה יותר משחקן 10 ברוטציה של כל קבוצה בליגה, אבל הבחור קורע את התחת, נותן את כל מה שהוא אישית יכול על המגרש, והוא יודע גם להתעלות על עצמו שצריך.
כל מה שקורה כרגע זה פציעה מצערת של קורבר שפתחה כאן דיון לקונספירציה על זה שדלי צולל לרגליים של שחקנים, זה הכל דרך של ההוקס להתמודד עם העובדה שהם לא אוהבים את הקשיחות שדלי משחק בה, לגיטימי, אבל הוא לא עשה את זה בכוונה, ובכללי הליגה מאוד restricted באיזור הזה של לפצוע שחקנים בכוונה, שחקן כמו דלי לא יקח את הסיכון הזה על עצמו. זה כמו שבסופו של דבר הגענו למסקנה שאוליניק לא פצע את לאב בכונוה (למרות שהקטע הזה היה הרבה יותר משכנע) אז גם פה אין סיפור.
צריך לקבל קצת יותר קרדיט דלי, לפחות על ההגנה שהוא עושה.

טריסטאן תומפסון - דאבל T -
אם לא ראיתם את המשחק, או את המשחקים בסדרה הזו או בפלייאוף בכללי של דאבל T, אתם בחיים לא תצליחו להבין את ההשפעה שיש לו על המשחק בטח לא על פי הסטט'.
כמות הכדורים שהוא משאיר במשחק היא בלתי נתפסת הרבה פעמים הוא לא מקבל על זה בכלל ריבאונד כי הוא פשוט נותן טיפ לכדור לכיוון קו השלוש. אבל מה שהוא הופך אותו לכל כך יעיל זה ההגנה שהוא מציג, כולל חסימה קריטית בקלאץ' טיים. השחקן הזה פשוט Heart of Gold ואני חושב הרמה שTT מציג תהיה חלק גדול מההחלטה בעניין קווין לאב, כל עוד TT יצליח למתן את כמות הפאולים שלו לאורך משחק, הוא אחד היעילים בעמדה הזו, מבחינת מה שהוא יכול לתרום לך כשחקן.

ג'יימס ג'ונס -
דיברתם על שיפור של שחקנים ליד לברון, הוא הדוגמא הכי מובהקת לכך, ג'יי אר ושאמפ נתנו את שלהם אבל ג'יימס ג'ונס עם 9נק' 5אס' 3ריב' ב-50% לשלוש.

קואץ' באד -
אני חושב שזה המשחק הכי טוב שלו בסדרה עד עכשיו, הוא עשה התאמות נכונות לרוב, ההחלטה לשחק עם שלבין מאק ולא עם שרודר שהתקשה במיוחד מול דלי, הוכיחה את עצמה כמצויינת, מאק נתן ספארק מצויין מהספסל, נתן כמה קליעות גדולות. פול מילסאפ החליט לחזור לשחק כדורסל, סוף סוף הצילח לרווח את המגרש בשביל ההוקס כמו שתמיד אומרים שהוא יכול. הורפורד היה פנטסטי ותרם גם הוא לריווח בעיקר בשביל טיג עד שהורחק. בייזמור גם הפתיע עם יכולת טובה. אני חושב שקואץ' באד קצת טעה עם העזרה המיידית מהוויק סייד על לברון, זה מה שדי בנה לקליבלנד את המשחק כי לברון לא היה פוגע גם באוקיינוס, אבל את הראיית משחק שלו אי אפשר לקחת ממנו, אולי קואץ' באד היה צריך לסמוך קצת יותר על מילסאפ או קארול ולהמשיך לנסות להכריח את לברון לזריקות מבחוץ, עדיף מעבר לקשת. (10/62??)
זה אומנם הפסד לאטלנטה, אבל בלי קורבר, בלי הורפורד(חלק ניכר מהמשחק) הם יכלו לרדת בסופו של דבר גאים מהמגרש, שוב כבר אמרתי בפלייאוף הזה איפה שהוא שיש דרך להפסיד עם הזנב בין הרגליים כמו יוסטון, ויש דרך להפסיד עם מומנטום חיובי והערכה כמו סטיבנס והסלטיקס לדוגמא.

לברון ג'יימס -
סבבה, אף שחק עוד לא נתן מספרים כאלה בפלייאוף, אבר, אני רוטט. אבל שוב קבלת ההחלטות של לברון לא מאפיינת את האיש, במיוחד במאני טיים, כאילו הוא לא למד מטעויות של גיים 1, ממשיך להכריח ISO כשהוא עוד מוביל. וכמובן שהISO הובילו שוב לאיבודים ולאופנסיב של לברון
יש כמה דברים שאיכשהוא יכולתי לצפות מראש במשחק הזה, אחרי הפתיחה המזעזעת של לברון 0-10 מהשדה, ידעתי שתצא הודעה מלברון או מהקוצינג סטאף שלברון סוחב פציעות במשחק ושהוא משחק פצוע, זה כבר עד כדי כך Predictable, שכל פעם שהוא משחק גרוע הוא גם מתחיל לצלוע או יוצאת הודעה שהוא פצוע. זה לא הפריע לו אחר כך לתת פייס אפ דאנק לשני שחקני אטלנטה.
אבל אין דבר שיותר הרגיז אותי במשחק היום מהעובדה שהוא לא ירד להגנה אחרי הפאול לכאורה של טיג (לא היה פאול, הוא מעד וניסה לעשות פלופ) איזה מן דבר זה? אתה בראבק של הקלאץ' טיים ואתה נשאר לבכות לשופטים על פאול שלא נשרק? יש לו מזל שיש לו את דאבל T עם חסימה גדולה שם באותו פוזיישין והחלטה פזיזה של אטלנטה כקבוצה שממש לא ניצלה את זה כראוי.
בסופו של דבר אני מסכים עם נעם, לברון עשה את העבודה, זה היה די מכוער, אבל את השלשה בסוף והלייאפ הוא קלע, גם קשה לבוא אל שחקן עם 13 אס' בטענות על בידודים אבל מלברון אני מצפה לIQ כדורסל אחר.
אם קליבלנד היו מפסידים כאן, אני הייתי מצפה שהתגובה כלפי לברון תהיה חריפה, אי הירידה להגנה בדיוק כמו החריפות לטיים אאוט של בלאט, שני המהלכים יכלו לעלות במשחק של קליבלנד.

זה מדהים אגב שאטלנטה הגיעה להארכה למרות ההבדל המפצלתי הזה באופנסיב ריבאונדס.
רק ללברון ג'יימס יש 8 זה יותר מכל ה-6 של אטלנטה, בסה"כ היו לקליבלנד 19 כאלו, זה היה אמור להספיק להפרש דו ספרתי ללא טעויות בלתי מחוייבות וערב קליעה בינוני, וניצול מצבים טוב לרוב של אטלנטה, הם רצו כנגד קליבלנד עם סמול בול וזה די עבד, ראו שקליבלנד לא היו מוכנים לזה כל כך, כמו שהם מוכנים בד"כ.

TT גדול. אבל טיפים נספרים כרבאונד...

ואני מסכים לגמריי לגבי באד. סופסוף יצא מהתבנית הקבועה שלו של העונה הסדירה שכבר ברור מזמן שהיא לא מוכיחה את עצמה בפלייאוף.

למעלה