קלארק תעשה לה ילד

קלארק תעשה לה ילד

אף פעם לא הצלחתי ממש להבין מה העניין של קלארקי עם הסקס. בסדרה הוא אף פעם לא התנסה כקריפטונייט. בסרטים בפעם ההיא עם לואיס, כשהיה בלי כוחותיו. יכול או לא יכול? בעונה השלישית, נראה לי פרק 14, יש את הסיפור על ג'ור אל שמסתבר שבקר בעבר בסמולוויל. הוא היה מאהב של האישה ההיא, והיו לו הכוחות שלו. (וואי איך לאנה יפה שם!!) זו סטירה? יש לו גבולות? איך זה הולך?

L a n a L a n g

New member
בקשר לפרק שדיברת עליו מעונה השניה,

כשג'ור-אל מתאהב בלואיז (דודתה של לאנה), יכולות להיות כמה אפשרויות למה שהתרחש בפרק: 1. ג'ור-אל היה יותר אמיץ ו/או פחות אחראי מקלארק, ולא חשש מההשלכות שעלולות להיווצר מהמעשה, עקב היותו לא אנושי. 2. ייתכן שמה שקרה באסם, זהו היה הנסיון הראשון שלהם ליחסים אינטימיים יותר. 3. אולי לג'ור-אל הייתה שליטה על כל כוחותיו ושימושם במצבים מסויימים. ואילו קלארק, לא יודע אם יצליח לשלוט בכוחותיו כי הוא לא ניסה עם אף אחת, בגלל שהוא אוהב את לאנה ולא מעוניין באחרת. אם ראית עונה 6
למטה לעונה 7 | | | יש סיכוי שנקבל תשובה לשאלתך, בעונה 7.

slayer510

New member
תיקון: זה פרק מעונה 3 ולא מעונה 2

עונה 3 פרק 6- "Relic"-"שריד" פרק משעמם רצחחחחחחח!!! אני לא מבין איך הוא קיבל דירוג כל כך גבוה?!

L a n a L a n g

New member
בעיניי הפרק היה מאוד יפה.

לטום וקריסטין היה מראה מיוחד במינו. ג'ור-אל היה נראה כמו ג'יימס דין ולואיז כמו אליזבת' טיילור.
ובפרק העבירו את התחושה של התקופה (1961) בצורה מאוד מוצלחת. היו לא מעט קטעים רומנטיים מלבבים. והדבר שהכי אהבתי לראות, הוא התעופה של שניהם יחד.

Gaunt

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

לדעתי זה היה פרק מקסים... אחד הטובים.

SharoNofit

New member
הוא לא היה משעמם

דווקא היה כל מיני קריצות מצחיקות של "אז" ו"עכשו" שעשו עם לאנה וקלארק לג'וראל, והכי חשוב -הבנו עוד טיפה את ההיסטוריה המשפחתית של קלארק...
חח וכמובן כמו שאמרו -התפנקנו במראה מיוחד של קלאנה, וקטעים רומנטיים "מלבבים" (חחחח איך היא קראה לזה....
) קיצר קצת גיוון בפרקים מידי פעם לא מזיק....

L a n a L a n g

New member
../images/Emo58.gif6X20 - זה באנר חמוד מאוד אבל...

הוא מפרק 6X20, שגם אותו מאוד אהבתי.

slayer510

New member
אמממ...../images/Emo58.gif

6X20 זה פרק שמתרחש בשנות ה-40 ולא בשנות ה-60. וגם הוא, למרבה הצער, פרק משעמם וגרוע(קיבל דירוג הכי נמוך בכל העונה). אפילו יותר משעמם מ-3X06, אולי מהסיבה שהפרק היה בשחור לבן ולא היה בו שום התפתחות עלילתית.

L a n a L a n g

New member
../images/Emo58.gif6X20 - לא כתבתי שזה פרק...

משנות ה60, אלא שהבנאר לא מהפרק הנכון. והפרטים שהוספת, ידועים לי
. בעיניי, היתה התפתחות, והרבה רמזים לפרק האחרון. ומי שפיספס את זה, הפסיד.

L a n a L a n g

New member
../images/Emo207.gifטבלת הרייטינג של כל הפרקים והעונות../images/Emo70.gif

למי שמעוניין לראות ועדיין לא ראה.

SharoNofit

New member
נכון....../images/Emo122.gif

זה לא שהיא הייתה גרועה (!) אבל לדעתי ככל שהסדרה התקדמה
העונות ממש השתפרו, ובינתיים (לדעתי כמובן) העונה השלישית הייתה עם העלילה הכי מעניינת וגם הרביעית בתוספת המעניינת של לויס היה משהו מיוחד. מחכה כבר לעונה ה-5

L a n a L a n g

New member
דעתי האישית על ירידת הרייטינג:

שחלק מהאנשים שהיו להם תקוות להתפתחות היחסים בין קלארק ללאנה, התאכזבו בעונות 3-4 וחלקם פרשו מהצפיה בסדרה. בקשר לעונות 5,6 -
למטה -> | | | - עונה 5 - חלק מאלה שכן נשארו, התחילו לאהוב את לואיס, והיו קצת מאוכזבים שהיחסים בינה לבין קלארק לא מתפתחים, ויכול להיות שגם התייאשו, ולא אהבו לראות את קלאנה. ולאוהבי קלאנה נשבר הלב, באמצע העונה החמישית, בפרקים: 5X12, 5X16, 5X17 והלאה...
עונה 6 למטה -> - עונה 6 - זו הייתה העונה הכי מדכאת מכל הבחינות: קלארק סובל, לאנה סובלת, לואיס לא עם קלארק ואוליבר עוזב אותה... הפרקים עם הרייטינג הכי גבוה הם: 6X11 ו 6X16, שבראשון הופיעה ליגת הצדק ובשני הייתה תקווה שלאנה לא תתחתן על לקס.

frhx

New member
הסבר פשוט: אנשים רוצים שהסדרה תהיה...

סדרת נעורים שהכל שמח ויפה ו... משעמם!!! אני ממש מרוצה מההתפתחות של הסדרה. העונה השישית באמת קודרת ואני מרוצה מכך, זה הופך את הדמות של קלארק למעניינת הרבה יותר. אני לא קולט את זה שאנשים אומרים שהעונה השישית הכי גרועה ומשבחים את העונה הראשונה והשנייה. אני לא יכול לראות אותם ולעומת זאת העונה השישית (מפרק 11 ומעלה) תביאו לי כל פרק (חוץ מ20) ואני אראה אותו כמה פעמים שתרצו. השיפור עצום במשחק, בהפקה, באפקטים בהכל פשוט. סדרה אחרת לגמרי והרבה יותר טובה. חבל שאנשים מתמכרים לסדרות ממוסחרות כמו גיבורים. (אני רואה אותה אבל היא מעצבנת אותי)

frhx

New member
רייטינג = מסחור של הסדרה...

עונה 1 ו- 2 הביאו מה שהקהל רצה, דברים שמחים, חסרי תועלת ועוד סדרה... עונה 6 היא ההפך הגמור, היוצרים עושים מה שהם רוצים (ולכן אני שמח שזה משודר ב the cw ) והם לא מודאגים מהרייטינג במיוחד. לעומתם הסדרה גיבורים, הכי ממוסחרת שראיתי, קטעים קיטשיים, משיכות, פרקים נמשכים וכל דבר שאפשר בשביל לקנות את הצופים - מעלה לי את הפיוז!!! נ.ב לא משנה באיזה עונה, סמולוויל תמיד הסדרה עם הרייטינג הכי גבוה של the cw...

slayer510

New member
גיבורים

היא סדרה ממוסחרת, אבל טובה! כל פרק שלה קיבל רייטינג של 9 ומעלה.

למעלה