קלארק דולי

Charmed Gal

New member
קלארק דולי

זה קלארק מסמולוויל, מה אתם אומרים? תגיבו בבקשה! וזה מוזר מאד כי כבר שמתי הודעה פה והיא נעלמה באופן מסתורי ואני באמת לא מבים מה תכבתי שגרם למנהלת למחוק אותה.

france

New member
קלארק

המנהלת לא מחקה את ההודעה פשוט לא הו תגובות אז היא עברה אחד אחורה, בטח לדף מספר 5 אוקי השיער של הבובה ממש יפה המכנסיים מזכירים גרביונים הנעליים נראות קצת כמו גרביים וההצללה של החולצה קצת מוזרה כדאי לך לחפש למעלה בטאג ליינס את הלינק "אתר הטיוטוריאלס הפרטי שלנו" או וואט אבר כדי לקרוא שם על הצללה אם תרצה אני אנסה לשפר (אבל לא את הנעליים הנעליים שלי בעעע)

Mooa-Numi

New member
אר... ../images/Emo3.gif

מחקתי בטעות... הייתי עצבנית ובטעות לחצתי במקום הלא נכון... לא משו אישי... עימך הסליחה.

Good Lucky

New member
תגובה+ניצול

כשאת אומרת שזה קלארק מסלולוויל אני מצליחה לקשר ביניהם איכשהו, אבל סתם ככה - לדעתי הוא לא דומה לו. אל תיעלבי או משהו, אני מנסה להיות כנה:
משהו מוזר בהצללה של החולצה... כאלו מבחוץ התחלת עם בהיר, מיד עברת לכהה ואז שוב בהיר.
המכנסיים נראים כמו טייץ. בחלק העליון שלהם יש לו בליטה !
הנה הבובה השנייה שלי. התעצלתי לעשות לה נעליים. אם מישהי תהייה חמודה ותעשה נעליים אני אשמח

Charmed Gal

New member
הנה הגירסא הראשונה של קלארק

הגיסרא הקודמת היא בעצם הגירסא השניה לפי מה שאמרו לי לשנות בפורום סמולוויל. הנה הגירסא הראשונה -------------------------> ואני בן!!!

france

New member
תגובות

הנעליים בתנוחה מוזרה....השיער סימטרי מדי חולצה ומכנסיים מקסימות! וגוד לאקי זה נראה כאילו על הכתפיים שלה יש צעיף פרווה, אני גם לא אוהבת כל כך את הבייס הזה זה נראה כאילו נשברו לה הרגליים...

Charmed Gal

New member
דולי של לנה

זאתי לנה מסמולוויל. מה אתם אומרים!? תגיבו בבקשה!!!!!!!

france

New member
ההצללה

לא כל כך נכונה, או שאולי אתה משתמש בטכניקה אחרת. השיער נראה קצת כמו נחש, והוא טיפה גושי,אולי עדיף לעשות את השיער בשיטת השערה שערה או קווצה קווצה. ושוב אני שואלת אתה רוצה שאני יתקן לך את ההצללה?

למעלה