קלארט הפדלאה

geviaz

New member
קלארט הפדלאה

לכל מי שעוד לא שמע, מוריס רץ 40 בזמן ממוצע של 4.75 (זמן שטוב אולי לליינבקר) ופרש אח"כ מהאימון. לא ברור מה עשה עם כל הזמן הפנוי שהיה לו בשנה האחרונה. או שמישהו עשה לו עין רעה חזקה או שיש לו תהליך קבלת החלטות דפוק.

Yo-man

New member
מי זה מוריס קלארט ?

הוא לא כוכב, נכון ? כי אני לא מכיר את השם הזה בכלל, ואני דוקא קצת מעורב בפוטבול... תן לנו כמה מילים בבקשה על מי האיש ולמה עלינו לחוש אכזבה. תודה

ofribecker

New member
מוריס קלארט

שיחק עד לפני שתי עונות באוהיו סטייט באקאייז (שנואי נפשי) כרנינג בק שהצטיין כולל בעונת האליפות שלהם. הוא הסתבך ולא שיחק תקופה ארוכה.

geviaz

New member
למי שלא מכיר

אני אשתדל לקצר את הסיפור. מוריס קלארט היה רץ מאוד מבטיח של אוהיו סטייט שמכל מיני סיבות (שלא ניכנס אליהם) לא יכל להיבחר בדראפט של שנה שעברה אבל כבר יצא מהקולג'. במשך השנה האחרונה התאמן קשה (או כך לפחות טוענים) ונעזר אפילו בשחקני עבר גדולים כמו כריס קרטר בשביל לשמור על כושר. השנה, בניגוד לשנה שעברה, הצטרף לאימונים הפתוחים לתקשורת של מועמדי דראפט באינדיאנה וכולם התמלאו ציפייה לראות מה יש לו להציע ואיך הוא משתווה לרצים אחרים בדראפט. לפי התוצאות ובגלל כל מיני מטענים שהוא סוחב איתו יש סיכוי שהשנה בכלל לא יבחר- אבל זה מאוד מוקדם לתחזיות (עכשיו מתחילים התרוצים).

Yo-man

New member
תודה ../images/Emo45.gif

אולי אני אבקש מהנהלת תפוז שיוסיפו אייקון של קולג'. ככה תוכלו לשים את האיקון הזה, אתם חובבי ובקיאי הקולג' פוטבול, ואני מראש אדע שזה לא משהו שהייתי אמור להכיר מלכתחילה
אבל תודה על הפירוט. אכן תמונות קשות...

Amir BA

New member
תוספות

בלי להיכנס ליותר מדי פרטים באמת...אבל קלארט התפרסם בעקבות הסתבכויות שונות ומשונות עם אוהיו סטייט לאחר שהורחק מהאוניברסיטה הוא סיפר שקיבל שם כל מיני הטבות למיניהם (דבר שאבור כמובן לשחקני קולג'), הוא גם הספיק לתבוע את ה-NFL ולהפסיד על כך שלא נתנו לא להיבחר בדראפט שנה שעברה. בקיצור הוא לא שחקן אהוד על הרבה אנשים ונחשב ל-TROUBLE MAKER אחד גדול

dbroncos

New member
קצת סדר

הוא קודם הסתבך עם הליגה, אח"כ עם המכללה. הסיפור הוא שב NFL מקפידים ששחקן לא ייכנס לליגה אחר שנה בקולג'. יש הרבה סיבות, ומספיק לראות את מה שקורה בכדורסל כדי להבין שמדובר בהחלטה נכונה. קלארט החליט לתבוע את הליגה ולנסות להיכנס מוקדם. הוא הפסיד. אבל, כיוון שהוא לקח סוכן שייצג אותו, וזה אסור לשחקן קולג' - אסור היה לו לחזור. ואז הוא נתקע. אח"כ התחילו כל מיני סיפורים על המכללה שלו, שאגב חטפה חזק גם בכדורסל כשהוכיחו שהם שילמו לשחקנים, ואז קלארט ליכלך בגדול על המכללה. לגבי הפאשלות שלו בקומביין. בשנה שעברה הוא היה שחצן, הגיע שמן מדי ולא ממש בכושר, ולא עשה רושם טוב. השנה, הוא התכונן היטב, עשה רושם מצויין, נתן ראיונות טובים, אימונים מצויינים בחדר כושר, הוא אפילו הוכיח שהוא עבר דיאטה נכונה. אבל בחלק של הריצה - אוי. שנה שעברה, לא בכושר, הוא רץ את המרחק ב- 4.6 שניות השנה, בכושר, הוא רץ את זה ב 4.8 שניות ובשביל להוסיף חטא על פשע, ולהראות שהאופי שלו באמת דפוק, ברגע שזה קרה הוא פשוט ברח. אל דאגה, הוא ייבחר בדראפט, כי כישרון יש לו. מישהו יבחר אותו, לדעתי בסיבוב החמישי או השישי.

Amir BA

New member
סדר בבאלגן

עד כמה שידוע לי קלארט החליט להכנס לדראפט שנה שעברה משום שהאוניברסיטה השעתה אותו והוא לא יכל לשחק שם יותר. אני לא זוכר למה בדיוק הוא הושעה אבל זאת הסיבה שהוא החליט להכנס לדראפט. ה-NFL לא נתן לא להיכנס לדראפט בגלל שיש חוק שאומר ששחקן צריך להיות לפחות 3 שנים (אם אני לא טועה) אחרי תיכון, קלארט לא היה ולכן החליט לתבוע את הליגה על פגיעה בחופש העיסוק. בית המשפט קבע נגדו וכך הוא בעצם אכל אותה.

cwoodson

New member
לא מדויק

מוריס קרלרט אחרי רק עונה אחת במכללות(עונה מדהימה וצלחת אליפות עם אוהיו סטייט) החליט ללכת למקצוענים.אבל...בnfl להבדיל מספורטים אחרים, החוקים המאוד נוקשים (ובצדק) לא מאפשרים לשחקן להגיע למקצוענים לפני שהשלים שלוש שנים לפחות במכללה. קלרט יצא מהמכללה כבר לפני שנתיים אך לא אושר ב"בקרה" ומאז הוא במשפטים נגד הליגה והחוק הזה. לצערו גם לפני שנה החוק לא שונה,והיום קלרט כבר לא משחק שנתיים באף ליגה. אין עוררין על הכשרון של הילד אך אופיו הבעיתי והעובדה שלא שיחק כבר שנתיים יגרום לקבוצות לא למהר לקחת אותו. דרך אגב משחק האליפות של אותה שנה אוהיו סטייט נגד מיאמי הוריקנס נבחר בespn כמשחק הגמר הכי טוב מאז ומעולם. למי שלא ראה אותו היו שם שתי הארכות(שיטה שונה במכללות) וקלרט היה אדיר....

למעלה