קלאטצ' קשה

daniel55

New member
קלאטצ' קשה

שלום,
שמח שהפורום חזר לחיים.
האופנוע דרוזי 400 לאחר החלפת קיט קלאטצ' של TUSK כולל קפיצים מוקשחים.
הידית קשה מאוד ומעט רחוקה מהכידון (ידית מקורית), החלפתי לכבל חדש ועברתי על הניתוב שלו לא מצאתי משהו חריג.
האם החלפת הידית למעוקלת שתהיה קרובה לאיזור החביקה לכידון יכולה לשפר את ההרגשה, ממש נתפסו לי השרירים לאחר רכיבה.

enigo

New member
אבל טבעי שזה יקרה כששמים קפיצים מוקשחים...

ידית שתהיה קרובה יותר לכידון לא תהפוך את המשיכה לקלה יותר, אבל אולי תקל על הפעלת הכח הנדרש. אופציה נוספת - ידית חלופית, עם יחס מינוף שונה (יותר תנועת ידית לפחות תנועת כבל). לצערי, אני לא מכיר מוצרים ספציפיים, אבל כמעט בטוח שיש כאלו.

amitexc

New member
עדיף להחליף חזרה לקפיצים המקוריים.

כמו כן יכול להיות שהקלאץ החליפי עם עובי רפידות גדול יותר מה שמוסיף לPRELOAD של הקפיצים ומקשה על פעולתם.
כמו כן ידית רחוקה מהמצב הקודם מעידה על כך שעובי הרפידות שונה ממה שהיה, לכן יש לשחרר מעט את הכבל ולשמור על 1.5 מ"מ מרווח או על פי הוראות היצרן, אני נוטה לרכב עם מרווח גדול יותר למרות שיש לי אצבעות ארוכות, לי זה נותן אחיזה טובה יותר לכידון.
&nbsp
&nbsp

Fengluzon

New member
מנסיון אישי עם קיט קלאץ של TUSK, הם אינם מגיעים

במידות המקוריות. בדר"כ הרפידות הן מעט עבות יותר. כפי שציינו בפניך, פרק את הרפידות ומדוד אותן.
בהצלחה.

daniel55

New member
לא מעוניין לפרק שוב

הקלאטצ' הקודם היה שחוק במיוחד הרפידה הראשונה.
על הקפיצים רשום HEAVY DUTY ולא קפיצים מוקשחים כמו שכתבתי.
האם משהו התנסה בידית של EZ PULL והאם ניתן להתאימה ל DRZ במינימום שינויים, חיפשתי קצת ומצאתי שהיא מפחיתה את הכוח פי 3 בערך, ראיתי שקיימת אחת ל טרקטורון LTZ 400 האם יכול להתאים.
ניסיתי לבצע מספר כיוונים במנוף ובכבל אך ככל הנראה המשיכה הנדרשת מהקלאטצ' (מהלך גדול מהקלטצ' השחוק הקודם) כתוצאה מעובי רפידות וקפיצים חדשים.

למעלה