קלאודיה זכה בפרס

aerynsun

New member
קלאודיה זכה בפרס

לפני כמה ימים. כתבנו את זה באתר שלנו http://claudiablacknews.com/claudia/ אבל הנה לינק ישיר http://scifibrain.ign.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1635 "BEST SCI-FI ACTRESS (TV OR FILM) WINNER: Claudia Black Runner-up: Amanda Tapping, Summer Glau A fan favorite from the now canceled Farscape, Claudia Black moved over to SG-1 with newcomer Ben Browder (also from Farscape) while Amanda Tapping recovered from having her baby. Her stint was only a handful of episodes long (around 5-7 in total), but since her leaving she has been sorely missed by those who loved her portrayal of the character Vala. Vala was funny, flirty, dangerous, and worked well with all of the other characters…especially Daniel Jackson. The demand of the fans has been so great, next year she will officially join the cast as a full-time member. We already wish that day were now."

sprqy

New member
כבוד../images/Emo45.gif../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif

ראיתי את זה כמובן באתר שלכן, כל הכבוד לקלאודיה שלנו! IGN נחשבים לאתר מכובד ביותר! אגב אני שוב רואה את הפרקים שלה בסטארגייט (עונה 9) והיא פשוט מדהימה!

aerynsun

New member
ראיתי את זה שוב מתישהו

עם תרגום וכל פעם אני נהנית מחדש. אלו פרקים שאפר לראות שוב ושוב ותמיד להנות. לפחות לגבי. נ.ב. תראו את השרירים של מיצטל בתמונה

sprqy

New member
בדיוק ראיתי אתמול

את הקטע הזה שהם משחקים כדורסל, טיאלק הורג אותי איך הוא שומר על בן - פשוט דוחף אותו בעדינות ומעיף אותו מטר אחורה מהסל
גם כן שיטה למנוע חדירה לסל... בקיצור קטע חמוד חבל שלא הראו משחק שלם
לבן תמיד היו שרירים אבל הוא בטח פיתח אותם יותר ביחד עם טיאלק בחדר כושר... מעניין איך יסבירו את ההריון של קלאודיה בסדרה? יש רעיונות? (לא ספויילרים!)

aerynsun

New member
אני אנסה.../images/Emo58.gif סוף ששת פרקי וולה

וולה. אולי איך שהוא היא ברחה מהאורי הוא שבעצם היא הגיע ישר מהספינה (בעת שהיא חיברה את הסטארגייט הענקי) היישר לעולם האורי אבל לא לידי האורי עצמם והיא גרה עם אנשי הכפר עד שתמצא לה תחבורה נאותה לברוח משם היישר לזרועותיו של דניאל
אבל היא לא הצליחה למצוא שום ספינה באופק אלא אם כן היא תיכנס לאנשי האורי שהם קצת יותר מתקדמים. בינתיים כשהיא שוהה עם אנשי הכפר היא גילתה משהו *גדול* שיעזור לSGC כנגד האורי וגם בדרך התאהב בה איזה בחורון חמוד מאנשי הכפר והיא נכנסה להריון. או שההריון שלה קשור לאנשי האורי, אולי היא נכנסה להריון מהאורי עצמם...מהאנרגיה הכתמומה הזאת
עוד רעיונות?

sprqy

New member
נחמד!

אהבתי את התאוריה שלך לסיפור! עניין ההריון עדיין לא מושלם, אני ינסה לשפץ אותו... היא בהריון מדניאל מהפרק על הפרומיתאוס בעונה 8! (שדניאל היה חסר הכרה
) לדניאל אין מושג כמובן! הפרצוף של דניאל שהוא יגלה! בקיצור וולה איכשהו חוזרת לSGC או שדניאל מגיע לכוכב הבית של האוריי והם מגלים שלאוריי יש תוכניות על שתינוק שלהם והם רוצים ליצור גזע חדש ומשופר של אוריי מהד.נ.א. של בני אדם מכדוה"א דבר שיקל עליהם לכבוש את כל הגלקסיה!! טוב סיימתי לקשקש.

MeItOsH

New member
../images/Emo153.gifאיזה אנימציה מדליקה!!!../images/Emo118.gif

נשפכתי פה!

MeItOsH

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo45.gifגם האצבעות../images/Emo118.gif

והקטע עם "שלוש זה לא מספר מפחיד" החזיר אותי לסצינה שארין יושבת ליד המיטה של ג'ון עם דארגו סון קרייטון בידיים והיא אומרת לו:suddenly 3 is not such a scary number[כל הסצנה הזאת בכיתי כי הייתי בטוחה שג'ון עומד למות
]

aerynsun

New member
מי שהכין את האנימציה הזאת

הוא סקייפר והמשפט הזה היה מכוון ומרומז לסצנה שציינת. בקשר לתיאוריה שלך... לא נראה לי שהם רוצים דנא של בני אדם...אנחנו לא מספיק נעלים בשבילם, אנחנו נחותים אחרת הם לא היו מנסים לגרום לנו להאמין בהם. אבל אהבתי את הרעיון. לדעתי יש בעובר משהו שיעזור לSGC עד כדי כך שוולה תהייה חייבת להשאר לעונה עשירית בכל הפרקים ולא כתפקיד אורח בלבד. מה זה יכול להיות: יכול להיות שיש בתינוק שלה משהו שקשור לאורי וכשהתינוק ייולד הוא יוכל לעמוד מול האורי, זה אהייה הנשק שלהם. למרות שבתור וולה האמא היא לא תראה את התינוק שלה כנשק אלא כבן אדם וכבנה ואהיה כאן דילמות מעניינות...

sprqy

New member
וולה תנסה למכור את התינוק!!../images/Emo8.gif

סתם, נראה לי שהיא איכשהו לא תלד אותו, או שיחטפו אותו או שהוא ימות או משהו כי אי אפשר למשוך דמות בSGC עם תינוק ביחד - מה דניאל יחליף חיתול כל עשר דקות?? וולה תניק אותו באמצע תדרוך?? ג'נרל לאונדרי יאכיל אותו בכפית??? טיאל'ק ילמד אותו הגנה עצמית??!! מיטשל יהפוך אותו לטייס קרב???!!! קרטר תסביר לו את תאוריית החור השחור במילים פשוטות???!!!! בקיצור זה לא יקרה

pigit22

New member
אהבתי

מה רע בזה שוולה תניק באמצע תדרוך וכו' חוצמזה אהבתי את הרעיון כי לא הפסקתי לצחוק עד סופו

sprqy

New member
גם אני אהבתי את הרעיון

תוך כדי כתיבה
אולי פרק במציאות מקבילה בו התינוק באמת נולד ונשאר בחיים אפשר לעשות את זה... כמו פרק שהיה בעונה הראשונה של סטארגייט...

aerynsun

New member
נשמע הגיוני שלא אהיה תינוק

כל הפרקים יראו את וולה באמצע לחימה אומרת 'פוש' והולכת להניק את הבייבי. מקווה שלא יהרגו אותו אבל.

למעלה