קלאב מד רגע אחרון

avihaimar

New member
קלאב מד רגע אחרון

זה רק או אני או שקשה לעבוד עם האתר של קלאב מד לראות מחירים של הרגע האחרון? הוא לא נותן לי לבחור תאריכים.

Maoz20

New member
כי אין מבצעים.....

המבצעים של קלאב מד הם לתאריכים מאוד מסויימים והם כבר הסתיימו ונכון לעכשיו עד ה 3.2 לא צפויים מבצעים נוספים.

avihaimar

New member
תודה על התגובה המהירה

אבל אתה נכנס לאתר רואה שיש מבצעים וכשאתה לוחץ הוא מתלונן שלא הכנסת לו תאריך, אבל אי אפשר להכניס לו תאריך, אז לא שווה בכלל להוריד את המבצעים האלה?

אני מצטער שאני הולך להכניס אותך לפינה :) מול כל אלה שמשחרים כאן לטרף.
אבל מאוד מאוד מאוד מאוד אודה לך אם רק בניחוש גס לפי שנה שעברה תוכל לשער באיזה מחיר נוכל לסגור סקי קלאב - מד לאתר טוב מאוד . לא מעניין אותי הקילשנים . רק האתר - שיהיה אחד מהאתרים ברמה הראשונה.

תודה מקרב לב מעוז.

Maoz20

New member
כנראה שלא הורידו את המבציעם עדיין מהאתר

באתר של קלאב מד, כתובים התאריכים של המבצעים, אותם תאריכים כבר עבור וזו הסיבה שאתה לא מצליח.
אתה לא מכניס אותי לשום פינה, נכון להיום עד השבוע של ה 3.2 (כולל) , לא יהיו מבצעים של הרגע האחרון.
לאחר מכן, מתחיל הווקאנס של הצרפתים (ושאר החופשות של האירופאים) והם די ממלאים את המועדונים.
כשהם מסיימים את החופשה שלהם , מתחילה חופשת הפסח של הילדים שלנו ושבוע לאחר מכן חג פסח עצמו, השבועות הללו יוצאים לא רע מבחינת מצב השלג (בעונה נורמלית) וכבר עכשיו המטוסים של הקלאב בתפוסה גבוהה.
כל הכתוב כאן הינו מצב בשטח נכון להיום, עכשיו אתה תנסה להעריך אם יהיו או לא יהיו מבצעי רגע אחרון.
בכל מקרה, אתה יכול להצטרף לרשימת המיילים שלי, ברגע שהמבצעים מתפרסמים תוכל להתעדכן.
בהצלחה,
מעוז

marceloros

Member
מנהל
יחי המשבר הכלכלי

בגלל שילמתי 1800 אירו ל3/3 בול טורנס

אמנם סכום אסטרונומי אבל מה לעשות?? אם ננעלים על קלאב מסוים כמו ול טורנס וכמו שאתה אומר השנה הזו דלה מאוד מבחינת הרגע האחרון אז שוברים תוכניות חיסכון כדי לצאת לאן שאתה רוצה..

assafbend

New member
נסה לבדוק מחירים כאן

אני הזמנתי דרך פה, יש גם אחלה מידע על הקלאבים וגם מחירים שווים לדעתי. בהצלחה אחי

למעלה