קלאב מד קמר

adishay16

New member
קלאב מד קמר

אני נוסעת חודש הבא לקלאב מד קמר.. עכשיו השתיה שם החופשית האוכל הכל ?! אין שום סיבה להוציא שם עוד שקל?!?! מישהו שהיה שם או יודע יוכל לספר לי משהו על המקום...

אלדד(מ)

New member
לא הכל חופשי.

בחדר אוכל, בכל הארוחות הכל חופשי. בבר- לא. מי שרוצה לשתות בבר (שתיה קלה או חריפה) משלם בתלושים שקונים מראש. גם ספורט ימי מוטורי או טיולים בסביבה הם תמורת תשלום.

jackEN

New member
לפני כמה זמן אמרה כאן מישהי שיש

שינוי, וגם המשקאות בבר חופשי. כדאי שתבדקי בחברה. למיטב ידיעתי, לפחות נכון לסוכות האחרון, המשקאות בבר בתשלום, ועוד איזה...

doona

New member
אבל אמרתי לך שהכל כלול - אז למה ???

אולי תבדוק אתה עם קלאב מד ותראה שאתה עושה להם עוול ??????? ודי תבור כבר את הסוכות שלך : עברנו עונה מאז.... השתנו דברים !!! בקיצור עדי - לך אני אומרת, את לא יודעת כמה חיים את תעשי !!! אין לך מושג. ותשתדלי להיות שם בדיוק שעוד חודש ! בחגיגות הבסטיליה, אין שבוע יותר מדהים מהשבוע הזה בקלאב מד, ובטח בקמר . ובשביל להיות רגועה דברי עם המשרד שלהם ותראי שהכל כלול ושלא יבלבלו לך במוח ! - אה ותשלחי לי תמונות שתחזרי ותהני גם בשבילי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלדד(מ)

New member
צודק- טעות שלי. מצטער שבלבלתי במוח.

רק בקלאב מד קמר המשקאות (פרט לשמפניה, ויסקי VSOP) חפשי גם בבר, החל מהשנה. וקלאב מד קמר הוא כפר נופש שלא מארח נופשים מתחת לגיל 18.

adishay16

New member
ישש!! אני נוסעת עוד חודש!!

אני בדיוק יהיה שם עוד חודש... כן וזה באמת מעל גיל 18... וההורים שלי היו צריכים לחתום על משהו בגלל שאני מתחת לגיל 18 ורשמו שם שמחולק שם אלכוהל חופשי ללא הבחנה ... !!! היית שם????

אלדד(מ)

New member
לא משנה באיזה קלאב נופשים -

תמיד רוצים לחזור שוב. אוכל נהדר ומגוון, פעילות סביב השעון, המון אפשרויות לבלות את הזמן, בערב הופעה כל ערב ואחריה דיסקו, אחד היתרונות של קמר הוא שלא מתרוצצים ילדים סביב הרגליים בכל מקום, ושהקהל מגוון יותר מאשר ברוב הריזורטים בטורקיה. הבעיה העיקרית היא המחיר: בדרך כלל עלות הנופש בקלאב מד די גבוהה, אבל לדעתי מוצדק. לא הייתי בקלאב מד בטורקיה. הייתי באחרים.

adishay16

New member
המחיר אכן יקר.. מקווה שיצדיק...

אני מקווה שהאוכל יהיה טוב...

אלדד(מ)

New member
Club Med מפורסם בעיקר בגלל האוכל.

ביקורת מעיתון ניו זילנדי - לא פרסומת של קלאב מד עצמו: Club Med’s cuisine is world famous. Tables laden with food in astonishing variety. Fabulous fish and seafood, moist tender meats. Exotic specialties presented by a team of chefs whose attention to detail defines the term “grande cuisine”. Immense care is taken with the preparation of sumptuous buffets, with beautifully fresh ingredients purchased daily, to create culinary delights from around the world. At Club Med, breakfasts offer a copious selection of fresh fruit and juices, freshly baked bread, croissants, cakes, flans, cereals, yogurts and dried fruit, not forgetting ham, bacon, sausages and eggs. Lunchtime offers a feast-like buffet of international delicacies, while dinner, offering local favourites, is often a more stylish affair, with table service. Both lunch and dinner are also accompanied by unlimited wine and sometimes beer, as well as soft drinks. את הדיאטה מתחילים אחרי הנופש...

jackEN

New member
יופי, תהני לך. המועדון כיפי בהחלט.

ומצדיע למועדון שהכליל גם את המשקאות בבר.

riluman

New member
דבר ראשון תהני, דבר שני, אפשר לדעת

בערך מה המחירים בקלב-מד שם? בערך?

adishay16

New member
תלוי מתי

ביולי יש מבצע שעל כל מבוגר המבוגר השני ב-50% תראה אני נוסעת לקלאב מד בקמר אחרי המבצע של ה-50% ולקחנו את החדרים הכי זולים עלה לנו 810 יורו ואנחנו 2 בחדר... עכשיו יש לי חברות שנוסעות שבוע הבא ואין עוד את המבצע של ה-50% ועלה לה 1000 יורו ויש לי חברות שלקחו חדרים יותר טובים משלי גם ביולי ועלה להם 900 יורו קיצר המחירים נעים בין 800-1200 יורו משהו כזה...

למעלה