קלאב מד צרפת

Isaacsbenny

New member
קלאב מד צרפת

היי, אני ועוד 3 חברים עשינו סקי השנה בפעם הראשונה בבנסקו.
אנחנו רוצים לצאת לחופשת סקי ב 2017 בצרפת (בגדול חשבתי על סוף ינואר, אך אנחנו גמישים בתאריכים).
בתכלס אנחנו מעוניינים בקלאב מד. (נשמע לי מאוד נוח)
חבר המליץ לנו על לה פלאן, וראיתי שיש שם 2 קלאב מד - לה פלאן 2100 ואיים לה פלאן. מה ההבדלים ביניהם ועל מה הייתם ממליצים מבין שניהם?
כמובן שאשמח לשמוע על עוד קלאב מד במקומות אחרים בצרפת(הציעו לנו גם clubmed arc extreme).
בנוסף, עוד שאלה היא מתי כדאי להזמין את החופשה? קראתי שאם מזמינים מראש אז יש "הנחות טרום עונה", אך באותה מידה קראתי שיש מבצעים ברגע האחרון בקלאב מד. מתי הייתם ממליצים להזמין חופשת סקי ל2017? אנחנו דיי גמישים בתאריך, ככה שלא אכפת לנו אם זה בינואר או מרץ.

תודה רבה מראש,
בני :)

Maoz20

New member
תשובות

1. לגבי המועדונים , שניהם מועדוני משפחות , לה פלאן 2100 הוא המפואר יותר מבינהם, יש בו חדרים גדולים יותר ומתחם ספא לא גדול.
2. ארקס אקסטרים הוא מועדון הבסיסי של קלאב מד (עובר שיפוץ קל בקיץ הקרוב ) והופך להיות מועדון למבוגרים בלבד.
במחירים הנוכחים שהוא נמכר ,הוא תמורה מעולה לכסף שלכם.
3. בשנתיים האחרונות, מבצעי הרגע האחרון של קלאב מד היו בעיקר לחבילות ללא טיסות.
בקלאב מד קיבלו החלטה לחכור פחות מטוסים ולהשתמש יותר בטיסות סדירות וכך הם בעצם שוחררו מהלחץ של למלא את המטוסים שלהם בכל מחיר ולהוריד את המחירים סמוך למועד החופשה.
כרגע יש טיסות במחירים מוזלים מאוד ובחיבור לחבילות של קלאב מד , מגיעים למחירים של 1000 יורו +- . (לארקס אקסטרים למשל )
3. חודש מרץ הוא עדיין בטווח של מחירי שיא העונה, תוסיף לו את פורים ואח"כ את חופשת הפסח ותגלה שינואר הוא חודש זול יותר .
מקווה שעזרתי,
מעוז
www.superski.co.il
[email protected]
04-8108007

I Gabe

New member
הדאגה העיקרית שלכם צריכה להיות כמות השלג ומזג האוויר

אנחנו אחרי שתי שנות אל ניניו רציניות, מדברים על לה ניניה בשנה הבאה אבל מומחה הפורום לענייני מדעי האטמוספירה צופה חורף חזק. זה עדיין הסתברות סטטיסטית ואין ודאות. כשאתה מזמין ברגע האחרון אתה יודע למה לצפות. כשאתה מזמין כמעט שנה מראש, אתה מהמר. המחירים לינואר 2017 נכון לעכשיו הם €200 פחות ממה שאני שילמתי במבצע רגע אחרון בינואר 2016. מחיר זה נוגע לארק אקסטרים. הסיכון אבל עליך.

לגבי ארק אקסטרים, הייתי בו בשנה שעברה. הבעיה היחידה איתו שהוא לא סקי אין/סקי אאוט אמיתי. בתיאוריה הוא כן אבל רק בתיאוריה. מעבר לזה לא ראיתי הבדלים מהותיים יחסית לקלאב יקר יותר ששהיתי בו בעבר. לגבי האתר, הוא אמנם ענק אבל לא ראיתי הרבה מסלולים מתאימים למתחילים. אני קצת יותר מנוסה ממכם והאתר היה לי בוא נגיד "מאתגר". ואני עשיתי בעיקר שיעורים פרטיים שבהם המדריך לקח אותי למסלולים הכי מתאימים (קרי: קלים) בסביבה.

דבר אחרון, אם אתם רוצים חדרי יחיד, יש מעט כאלה והם נתפסים די מהר.

Isaacsbenny

New member
שלג

ומה אתה חושב על סוף ינואר? בתכלס אמור להיות שלג בתקופה הזאת לא? אני מבין שהכל סטטיסטי וזה, אבל בכל זאת מה דעתך?

I Gabe

New member
מה זה משנה מה אני חושב? לא אני מחליט מה יהיה.

יכול לומר לך שגם אני בכיוון צרפת בסוף ינואר אבל אני מודע שאני לוקח סיכון מסויים.

Isaacsbenny

New member
תמיד סיכון

בסדר תמיד לוקחים ״סיכון״ מסויים כי אי אפשר לדעת באמת מה יהיה. אבל כן יש סטטיסטיקות ותחזיות שכן מניחות את הדעת לא?
אגב, כשעושים ביטוח לסקי יש סעיף של אם אין שלג או משהו בסגנון לא? או שזה סתם בולשיט?

I Gabe

New member
יש סעיף כזה אבל הוא לא שווה כלום (לדעתי)

כי הוא מופעל בפוליסות שאני ראיתי לפחות רק כשהאתר לא נפתח וזה ממש נדיר. גם אם פותחים מסלול אחד עם שלג מלאכותי שהופך לסלאש, מבחינתם הכל בסדר אבל אתה לא תהנה.

marceloros

Member
מנהל
אני הייתי מוריד את מפלס החרדה

נכון שהיה קצת לחוץ בשנים האחרונות, אבל אני את כל החופשות וביניהן גם קלאב מד הזמנתי מראש, כן בהימור.
אם בסוף ינואר לא יהיה שלג בכלל אז באמת יהיה כדאי לכולם לעבור לסקי מים.
לפעמים המצב יותר טוב, לפעמים פחות, אבל חוץ מאתרים נמוכים (בנסקו למשל והאמת גם שם לא) לא קרה ששחיתי במקום לגלוש.
&nbsp
האמת למתחילים שווה בצד של לה פלאן - זה אתר פחות מאתגר מלזארק.

עוד משהו

אם אתם מזמינים כמה חדרים, תזמינו אותם בשרשרת.
כלומר מי שהזמין חדר, יכול "להביא חבר" ושניהם מקבלים הנחה.

Maoz20

New member
תנאי מבצע חבר מביא חבר השתנו לפני כשנה

לקוח חדש יקבל 100 יורו הנחה להזמנתו בכל מקרה .
הלקוח הותיק שהמליץ עליו יקבל 100 יורו לחופשת קיץ בלבד בקלאב מד.

marceloros

Member
מנהל
יאללה אני ממליץ על בני וחבריו !

אני כבר ידוע בתור אחד שזורק את ההנחה בסוף לזבל

אוגוסט עד אוקטובר זאת התקופה הכי גרועה לקנות

כי נגמרו מבצעי המכירה המוקדמת ועוד לא התחילו מבצעי הרגע האחרון. כשמחכים לרגע האחרון תמיד עד היום היו מבצעים אבל יכול להיות פחות מבחר. מצד שני ידוע מצב השלג. יש שיקולים בעד ונגד.

Isaacsbenny

New member
שלג

בתכלס אבל בלה פלאן בסוך ינואר אמור להיות סבבה לא? שנה שעברה הזמנו 3 4 חודשים מראש לבנסקו לסוך פברואר והיה ממש אחלה.

natyh

New member
בפורום הזה יש אחראי למצב השלג.

באחריותו להחליט היכן ומתי יהיה שלג .
שמועה גונבה לאוזני כי ההחלטה השנה תיקבע בסוף נובמבר ולא על סמך השנה הנוכחית או זו שקדמה לה .,
חוץ ממנו אף אחד לא מוסמך לתת לך תשובה בענין .
מי שרוכש חופשה עכשיו ללא אחריות מוסמכת לשלג שם את כספו על קרן הצבי ...

Isaacsbenny

New member
אז מתי

אז מתי כן מומלץ להזמין? יצאתי פשוט מנוקדת הנחה שזה אלפים ושלבסוף ינואר סביר שיהיה שם שלג.. אבל לפי מה שאני מבין אי אפשר במאת להסתמך על זה. אז מתי כן מומלץ להזמין כדי להיות יחסית בטוחים שיהיה שלג טוב?
תודה :)

נתי צודק

היו שנים שבסוף ינואר לא היה שלג. בעיקר אחרי שנתיים מטורללות כמו שהיו לנו. אמור להיות בסדר אבל כשזה נוגע למז"א אף אחד לא יכול להבטיח לך מה יהיה בעוד 7-8 חודשים.

Isaacsbenny

New member
הבנתי את הנקודה.

אוקיי, הבנתי את הנקודה. כמו ששאלתי כבר, אז מתי כן הייתם ממליצים להזמין? מתי אתם מזמינים בדרך כלל?
מצטער על הבורות בנושא, פשוט כפי שכבר ציינתי, אין לי יותר מידי נסיון עם זה.

בשנים האחרונות אני מזמין כמעט רק ברגע האחרון

כשהייתי מזמין מראש בעבר הרחוק בגלל אילוץ משפחתי שכבר אין לי, הייתי מזמין לפברואר כשסטטיסטית הסיכוי לשלג הכי טוב. כמעט תמיד הייתי מצליח לשלב עוד איזו נסיעה אחת בנוסף, אם זה רק אני עם הילדים או רק אני עם חברים. ואלה הייתי מזמין גם ברגע אחרון או אם הייתי נתקל במבצע שווה. למשל לופטהנזה יוצאים מפעם לפעם עם מבצע שווה של $199 למינכן ואז ישר מזמין כרטיסים.

היום כשיש לך אפשרות להזמין ולבטל בבוקינג.קום אפשר להזמין מלונות ל 2-3 אתרים שונים, זמן רב מראש, ולהחליט ברגע האחרון לפי מצב השלג. עם חבילות וקלאבים זה עובד

למעלה