קלאב מד בחנוכה

orimazor88

New member
קלאב מד בחנוכה

שלום לכולם,
הבן שלי חולם כבר שנים על חופשת סקי כמתנת בר מצווה ואסור לי לאכזב.
הוא אינו יודע לגלוש. אני גולשהש כבר כעשר שנים אבל אף פעם לא הייתי בקלאב
החלטתי להתפנק איתו בקלאב מד בצרפת
השאלות לפורום המכובד:
1. קלאב מד בחנוכה (17.12) - האם לא מוקדם מידי
2. המליצו לי על שתי חלופות - אלפ דואז מול ואל טורן. יתרונות חסרונות יש פער מחירים משמעותי האם שווה את זה?
3. ההדרכה לילדים (מעל גיל 12) הבנתי שלא בעברית האם בעייתי?
4. נוסעים לבד אני והוא. מחפש שותפים באותו גיל (אותו קונספט)

תודה מראש

אורי

אי אפשר לחזות את העתיד

אחרי ארבע השנים האחרונות, לעצמי לא הייתי מזמין שום חופשה בדצמבר. פשוט היו ארבע שנים של איחור גדול בשלג. זה כמובן לא אומר כלום על השנה, אבל אני לא יודע... זה הוריד לי את הביטחון.

אם אתה כבר לוקח, קח ואל טורנס. אמנם יקר יותר כי הקלאב הוא ברמה אחרת מבחינת הכוכבים, אבל זו פשוט העיירה הכי גבוהה באירופה. השנה כשנסעתי באפריל, היה הבדל משמעותי באיכות וכמות השלג בוואל טורנס, לעומת שאר שלושת העמקים. ואם נדייק - בשאר שלושת העמקים שלג גרוע על הפנים. ובוואל טורנס שלג איכותי רוב הזמן.

בשולי העונה הייתי הולך רק על ואל טורנס.

moco10

New member
עלול להיות מוקדם מידי. כמובן שאין שום דרך לדעת, אבל סטטיסטית

ההסתברות לתנאי גלישה טובים באמצע בפברואר גבוהים משמעותית.

I Gabe

New member
הניסיון שלי

1. עזוב חנוכה, צאו בסוף פברואר ממש לפני החופשה של הצרפתים. שלג די בטוח. לא הפסד גדול בהתחשב ברמת מערכת החינוך בארץ. זה מה שאני תמיד עושה ואין תלונות מהצעירים.

2. הייתי לפני כ-3 שנים עם הבן הגדול בקלאב מד אלפ דואז ומאד ניהנינו. מאד, מאד. אישית לא הייתי משלם אפילו יורו אחד יותר בשביל קלאב יותר מפונפן אבל זה כבר עניין אינדיבידואלי. אם כבר, הייתי משקיע את הכסף בשיעורי סקי פרטיים או מסע אופנועי שלג וכו'.

3. השפה לא בעייתית בכלל אבל ההדרכה של הקלאב כן. אני הוצאתי את הבן שלי מהקבוצה אחרי מחאות רמות והוא גלש רוב השבוע איתי ועם מדריך פרטי.

4. אני אהיה עם הילדים, אחד בערך בגיל של שלך, בסר שבלייה באמצע ינואר. נשמח אם תצטרפו.

גבי

אם בחנוכה אז בוואל טורנס, לא בגלל הקלאב, בגלל האתר

יותר גבוה והעונה יותר ארוכה. אבל כמו שגבי כתב לפניי, עדיף לא בחנוכה. אני יוצא עם הילדים לסקי מאז שלמדו ללכת (נו טוב, כמעט) ואף פעם לא בחגים.

השפה לא בעייה בהדרכה. בטח לילד בן 13 שכנראה מבין קצת אנגלית.

marceloros

Member
מנהל
קצת ישן אבל זה מה שיש

עשיתי את זה ב-2010 עם הילד, בן 11, היה מעולה. השנה שידור חוזר לפני צבא.
לא ראיתי שום בעיה לא עם השפה ולא עם ההדרכה (יש סיכום במאמרים פה בפורום).
כאמור המון מוותרים על הלימודים ויוצאים כאשר יש צפי לשלג טוב ולא כאשר יש חג יהודי. ככה גם אני עשיתי, סיים בגרות בהצלחה הילד

&nbsp
&nbsp

למעלה