קישקע הוד לבן

קישקע הוד לבן ../images/Emo206.gif

הקישקע המוכן הכי טוב בעיניי היה פעם שייך להוד לבן. מאז אותם ימים נסגר המפעל ואני עדיין מחפשת את אותו קישקע אבל בשם אחר. מישהו יודע ויכול לעזור? איזו חברה קנתה את הוד לבן ? ואם לא- אז איזה קישקע באמת עושה לכם את זה?

אם אני לא טועה יש למזרע..

כשאת בלימודים תכנסי למעדניה ותבדקי.. יש בסמוך גם את המעדניה "אצל דודי" תוכלי לבדוק גם שם..

kdr

New member
תיזהרי !

החשמונאי לא יכניס אותך הביתה. מזרע זה טעים, לא כשר.

רוניק77

New member
אם את בתל אביב אני ממליץ לקנות קישקע

בחנות הזו: הבשרים של זלמן. הם עושים את הקישקע לבד והוא מצויין !! ובכלל כדאי לקנות אצלם את כל סוגי הבשרים המשובחים אם את בשלנית.... חינוואי חובבנים לידם !

shmanmanim

New member
../images/Emo45.gif מסכימים לגבי הקישקע ואיכות הבשרים

אבל צריך לזכור שהמחירים של זלמן הם פי 2 בערך מהמחירים של חינאווי. הבשרים של חינאווי מצויינים לכשעצמם.

קודם כל תודה ../images/Emo20.gif

הסתכלתי על האתר שלהם ולא ראיתי קישקע אבל אני מתארת לעצמי שאם אמרת אז אכן יש. בקשר להשוואה עם חינאווי - החבר'ה של זלמן הם אולי טובים, אבל אחרי שראיתי את הקצבים של חינאווי בפעולה במו עיניי, ובעיקר טעמתי (ומעבר להכל קניתי לא פעם את הבשרים שלי אצלם) אז אני חושבת שאי אפשר להגיד עליהם שהם חובבים, כי הם רחוקים מאוד מההגדרה הזאת. אבל שוב- האתר מזמין ושווה בדיקה אמיתית, אז תודה רבה

רוניק77

New member
נכון גם אני ראיתי שבארת אין קישקע אבל בחנות י

יש והוא 10 ! אל תתרשמי מהנצנצים של חינוואי. השאלה מהיכן מגיע הבשר, כמה זמן מיישנים אותו ואיךמתייחסים ללקוח. אגב, חינוואי זו משפחה עניפה ויש לה כמה פלגים שכל אחד מתהדר במותג ואין אחידות בין הסניפים. אצל זלמן יש גם נקניקיות תוצרת עצמית (מרגז, צוריסוס וכו') = שווה טעימה!!

אני מקבלת את ההמלצה

אבל שוב, הקטע של חינאווי אצלי הוא אחר כי אני קונה שם כבר כמה וכמה פעמים. אני לרגע לא חושבת שיש איזשהו סוג של נצנציה אצלם. מה שאהבתי הוא בדיוק הקטע של הנטו. נטו בשר, נטו שרות ונטו מחיר. אני מתה על זה שכשאני באה לאטליז אני מקבלת טיפים והדרכה גם אם אצא רק עם תבלין שעלה לי עשרה ש"ח. זוהי בדיוק חוויית הקנייה שאותה אני רוצה לעבור כשאני משלמת כסף. אם אני קונה אנטריקוט אז שיהיה אנטריקוט ואם זה אסאדו אז שיהיה אסאדו, ולא דומה לאסאדו. וכשאני קונה נתח אז שיהיה נקי ולא עם 4 טון שומן שמ'לשות מתלווה לנתח. שם רמת הניקיון של הנתח הוא מעל ומעבר למה שראיתי במקומות אחרים, ושוב- היחס.... אני מאוד אוהבת שמתייחסים אליי ושם מתייחסים ועוד איך. אבל שוב- אשמח לנסות את החבר'ה שלך וזה מן הסתם ייעשה בקרוב. קנית אותי עם הקישקע.... למען האמת יש מקום ברמלה שמוכרים קישקע הכי טעים שאכלתי בעולם, אבל אין לי מושג איפה קונים אותו. לפי מיטב זכרוני מדובר במפעל שנמצא באשדוד, אבל אני לא יודעת איזה....

הכל אצלהם מעולה!!!

וגם הם אף פעם ךא מנסים לדחוף עוד אלא עוזרים לך להחליט כמה צריך לפי כמות אנשים

kdr

New member
אולי זה לא מספיק "פולני"

אני מעדיף קישקע לא כשר. לפחות אני יודע מה אין בו. אבל אני לא נשוי לחשמונאי.

למעלה