קישקע בחמין

נונה1

New member
קישקע בחמין

כל פעם אני מנסה קישקע של חברה אחרת וכל פעם אני מוצאת שהכל נעלם בסיר ואין קישקע ואין כלום בסיר החמין. אולי יש שיטה מסויימת איך להכין את זה שבשבת בצהריים כשנסב לזלול את החמין נמצא גם את הקישקה שחומה וטעימה??? נונה1

נונה1

New member
תיקון: הכוונה שאלה בנושא הקישקע

שלא מצליחה לי אף פעם וגם לא לחברות שלי נשבעת לכם כמעט אבל כמעט נואשת נונה1

mozal

New member
תעטפי את הקישקע בנייר כסף

ושימי מעל החמין (כמו כל קישקע). הבעיה עם קישקע ממולא קנוי, היא שממלאים אותו יותר מדי כך שבסיר החמין הוא סופח הרבה נוזלים, נפתח לאורכו ומאבד כל צורת קישקע. זו בעיה מוכרת. מקוה שעזרתי. מיקי.

adigreen

New member
תנקבי את הקישקה מספר נקבים עם

קיסם שיניים. אני מטגן אותו קודם לכן במחבת טפלון ללא שמן. המעטפת מתקשה והוא לא מתפוצץ. אלעד

נונה1

New member
אז בעצם

למעשה הכנסתי פעם לתוך שקית קוקי וזה היה באמת מפוזר לחלוטין שם ולא היה כמו נקניק זכור לי שפעם הכנתי והצליח לי לכן אני שואלת כי לאחרונה לאף אחת מבין מכרותיי לא נשאר קשקע בסיר הוא פשוט התפוגג בתוך הסיר
נונה1

s h i r e l b 2

New member
תשובה לשאלתך

אני מכינה לכל יום שבת חמין, אני משתמשת בעיקר בקישקע של זוגלובק, אני פשוט מניחה מעל לכל המרכיבים, ואף פעם לא התפוצץ. יש במעדנייה ליד הבית שלי קישקע שמגיע חתיכה חתיכה ולא בצורה כמו בד"כ . הקישקע הללו הם ללא מעטפת כמו של קישקע אחר ואף פעם לא מתפרקים. אני מבטיחה לבדוק ולחזור עם שם.

נונה1

New member
תודה על העזרה ../images/Emo13.gif

אני בהחלט מפשירה את הקישקע. אשמח לקבל את שם החברה שאת קונה אצל הקצב שלך . נונה1

שירי ל

New member
מה שאצלינו עושים...

זה בבוקר יום שבת אופים את הקישקע בתנור או בטוסטר עד שהוא מוכן. שעה לפני ההגשה מכניסים אותו לסיר עם החמין כדי שיספוג את הנוזלים והטעם. יוצא קישקע שלם, שחום ומלא טעם.

אפשר גם....

זה אולי אולי לא נראה טוב אבל בהחלט עושה את העבודה.. אני מפרידה את הקישקע מהחמין בעזרת חיתול בד ---- נקי כמובן !!! וכך גם אם הוא מתפוצץ הוא נשאר מעל החיתול וסופג את טעם החמין בהצלחה

turv1

New member
אם עדין זה אקטואלי

אני משתמשת בקשקע של מזרע (לא כשר) והיא אף פעם לא מתפוצצת ומאוד טעימה מומלץ

למעלה