"קישטא, ברא, ברא !!"

shellyland

New member
שוב לא יכולה להתאפק

מה לעשות שאני עובדת אסוציאטיבית מדי? לא הבנתי את העניין כהלכה, ביקשתי שיחזור ויסביר לי. אני זר כאן במקום, תרצתי, זמני קצר. שרוולי מופשלים. אוכל להזיז הר..." נתן זך "לא הבנתי את העניין" מתוך הקובץ שירים שונים.

שק קמח

זה כשמרימים אותך על הכתף.... הבטן שלך על הכתף של מי שמרים... והדם עולה לראשששש

לא ולא, שק קמח או אם לדיק שקמח

זה אבו יויו (או ככה לפחות אני מכיר את זה) (אווה, אולי סופסוף מצאנו על מה להתווכח
)

גרי רשף

New member
מבחר תנוחות זוגיות להנאתכם/ן../images/Emo22.gif

1. ´שק הקמח´ או ´אבו-יויו´- הרגליים של הנסחב על מותני הסוחב מאחורה כשהסוחב תופסן בזרועותיו שלא יחליקו והנסחב תופס את כתפי הסוחב. מתאים למשחקים כמו ´מלחמת תרנגולים´ (אנחנו יוצאים להילחם איתכם..). 2. ´על הכתפיים´- מתאים לדודים ולילדים (אם כי הטף עלול לנצל זאת כדי למרוט את מה שנותר מבלורית הדוד), וגם לחתנים צוהלים ביום חתונתם. 3. ´על הידיים´- מתאים לילדים ולהוריהם, מלווה לרוב בבכי ובהרמת ידיים מתחננות. 4. ´כיסא לשבת´- שניים מצליבים ידיים ותופסים זה את ידו של זה בהתאמה (ימין-ימין, שמאל-שמאל, סין-סין, תאילנד-תאילנד), בר המזל יושב לו בנוחיות יחסית על הידיים המוצלבות, וכולם מכריזים ´כסא לשבת!´. 5. ´אחד על אחד´- סחיבת פצוע על הכתפיים. משמש למרוק חטאים בטירונות. 6. ´חתן-כלה´- בסרטים, כך נכנסים בני הזוג לחדר המלון בירח הדבש. במציאות- גרסה אכזרית יותר של ´אחד על אחד´. 7. ´דִיוֹ´- דודים שמיצו את סעיף (2), יכולים לעמוד על ארבע, לתת לטף לשבת להם על הגב ולתפוס את אוזניהם, ולנסות לזחול כשהוא צוהל ´דיו! דיו!´. לפעמים משתמשים בשם זה לתנוחה אחרת לחלוטין שמתאימה לילדים קטנים מאוד שרוכבים על ברכו או על כף רגלו של הדוד, הוא מקפיץ אותם, והם מנסים לא ליפול.

ST

New member
אז אני לא היחידה ../images/Emo29.gif

שקוראת לזה (4) כסא של שבת.... חברות שלי ממקומות אחרים בארץ אמרו שזה כיסא מלך (וזה גם יותר הגיוני).

shellyland

New member
כסא מלך. בפירוש.

ואני יכולה לחשוב על עוד אי אילו תנוחות זוגיות מהנות שלא עלו בדעתו של גרי, אבל יש ילדים בפורום הזה. מי שרוצה אני מוכנה להדגים לו בפרטי.

גרי רשף

New member
אני נתלה באילנות גבוהים!../images/Emo22.gif

לא רק המן הרשע נתלה באילנות גבוהים, אף אני! נעמי שמר בשירהּ ´הטיול הגדול´ מספרת: ´עשינו לו תיכף כיסא לשבת, אפינו לו פיתה חמה אחת´ (לוֹ = לבדואי זקן, חכם ומסכן..).

shellyland

New member
מה כמה?

מה סוטרא? חחחחחח.... איך ששמעתי את זה נפלתי מרצפה לכסא.

vegan

New member
ועשתנור, לא אש-תנור

לפי השמועות זה אמור להיות משהו כמו תנור אבן מערבית (פעם הבאה אברר אצל מוסה מהפלאפל השכונתי), אבל השיבוש אש-תנור הוא נפוץ מאד גם בירושלים. אמנון

למעלה