קישור.

Ez sLeeP

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אחרי הצחוק הזה, אני חייב להגיד שזה היה גרוטקסי ונתעב. בלע. ומזו הכרית הורודה המזעזעת הזו? אוי. זה כ"כ גועלי, בכ"כ הרבה דרכים. :-S נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
תגובה מוצלחת שמצאתי שם.. ../images/Emo3.gif

"הטעם של עברי בנשים.. למי שעדיין לא ראה את המופע של עברי לידר ביחד עם השרלילה מיטל דוהאן: זה היה יכול להיות נחמד, יש את עברי עם הקול המלטף והטקסטים המדהימים, יש את עידן רייכל, האיש והראסטה, על הקלידים... יכול היה להיות נחמד. אבל לא!!!! פתאום נדחפת הפוסטמה הזאת שלא יודעת לשיר/לשחק (אבל להתפשט על הבמה זה תמיד מעלה את המורל)... והורסת לו את כל ההופעה. עכשיו הוחלפה השרלילה בסבתא שרה'לה והאקורדיאון... יהיה דיסקו,נכון מיטל? בקיצור, עברי, שפר טעמך בנשים. אפילו להומואים יש גבולות. מה דעתך על נינט טייב?" AMUZING

Ez sLeeP

New member
ו...

"זה עוד אחד מהרגעים האלו שאני מקנאה בשרה'לה שרון".. ובכנות, מתי יוצא לכם להגיד משפטי מחץ שכאלו?!..

beenINSANE

New member
sad, but true

אף פעם לא חשבתי שאני אקנא בדבר הזה שנקרא שרהל'ה שרון.
well, i guess, never say never

יש לי את התמונה הזאת גזורה....

פה ממש מולי... ממממ אהבתי את הכרית למרות שהיא לא קשורה. ולמה היא בן הרגליים שלו?!?!?! למה?! מי ביקש ממנה?! בעיני זה מיותר... מה אנחנו בגן?! טוב אין לי מה להגיד אז לכן אני אסתום.

S

sunshineBK

Guest
אני שו-נאת אותה!!!

למה? למה הוא עשה את זה?!?
אני זוכרת שבהופעה באמפי בת"א אמרתי בצחוק לפני ההופעה שאני אתפוס את עברי לשיחה, על מה לעזאזל הוא חשב כשהוא הזמין אותה להופיע איתו!!!! בקיצור יצא לי לדבר איתו שם ומרוב התרגשות שכחתי מזה לגמרי.... אח"כ חשבתי שהיה יכול להיות ממש טוב אם באמת הייתי מוציאה לפועל את ה..שיחה הזאתי שתכננתי...:-|

Ez sLeeP

New member
חחח..

אתפוס את עברי לשיחה? קחי אותו גם לשיחים לאיזה QUICKY, אם את כבר בשוונג. אונס? מה?!

למעלה