קישור

PLAIN OL ME

New member
קישור

אני רוצה לשתף אתכם בהודעה שרשמתי בפורום גאווה צעירה... בתגובה לשאלה האם אי פעם יקבלו אותנו, או שזה אף פעם לא יקרה. אממ...... סלחו לי על הבורות, אני לא ממש יודע איך להוסיף קישור להודעה (בניגוד לאתר אינטרנט) אני פשוט אעתיק לפה את כל ההודעה :) והנה היא: אחד הדברים( אולי הדבר העיקרי) שיזרז את קבלת ההומואים/לסביות/בי (להלן ´הומואים´ [מה לעשות, לרשום את כולם זה יותר מדי ארוך]) בחברה הוא יציאה מהארון. רוב ההומואים שומרים על זהותם המינית בסוד. אם כל ההומואים יצאו מהארון, אז נראה באמת כמה הרבה יש, וכל אחד יגלה שהוא מכיר לפחות הומו אחד! ואז הרי זה כבר הרבה יותר קשה לא לקבל אותם, או לפחות לשנוא אותם....... כי אז כל מי שישנא הומואים בעצם ישנא גם את אבא/אמא/אח/אחות/בן/בת/ידיד/ידידה/מורה/תלמיד/תלמידה/הזמר או השחקן האהוב שלו (אתם מבינים את הרעיון...). קראתי איפשהו באינטרנט משהו שהומופוב לשעבר כתב. הוא אמר שהוא גילה שידיד שלו היה הומו בהלוויה שלו, והוא התקשה להאמין. אז הוא התחיל להתעניין ולקרוא על הומואים, וככה לאט לאט הוא נפטר מהמיתוסים ומהדעות הקדומות. בכלל, כשהומופובים יראו שיש כל כך הרבה הומואים, זה ידליק אצל נורה ורודה - אולי הם טועים במשהו? אם זה כל כך נפוץ, אולי זה לא כזה לא נורמלי ולא טבעי? תחשבו על זה, ידידיי/ותיי הגאים/ות. ושיהיה לכם יום טוב.

PLAIN OL ME

New member
קישור

אני רוצה לשתף אתכם בהודעה שרשמתי בפורום גאווה צעירה... בתגובה לשאלה האם אי פעם יקבלו אותנו, או שזה אף פעם לא יקרה. אממ...... סלחו לי על הבורות, אני לא ממש יודע איך להוסיף קישור להודעה (בניגוד לאתר אינטרנט) אני פשוט אעתיק לפה את כל ההודעה :) והנה היא: אחד הדברים( אולי הדבר העיקרי) שיזרז את קבלת ההומואים/לסביות/בי (להלן ´הומואים´ [מה לעשות, לרשום את כולם זה יותר מדי ארוך]) בחברה הוא יציאה מהארון. רוב ההומואים שומרים על זהותם המינית בסוד. אם כל ההומואים יצאו מהארון, אז נראה באמת כמה הרבה יש, וכל אחד יגלה שהוא מכיר לפחות הומו אחד! ואז הרי זה כבר הרבה יותר קשה לא לקבל אותם, או לפחות לשנוא אותם....... כי אז כל מי שישנא הומואים בעצם ישנא גם את אבא/אמא/אח/אחות/בן/בת/ידיד/ידידה/מורה/תלמיד/תלמידה/הזמר או השחקן האהוב שלו (אתם מבינים את הרעיון...). קראתי איפשהו באינטרנט משהו שהומופוב לשעבר כתב. הוא אמר שהוא גילה שידיד שלו היה הומו בהלוויה שלו, והוא התקשה להאמין. אז הוא התחיל להתעניין ולקרוא על הומואים, וככה לאט לאט הוא נפטר מהמיתוסים ומהדעות הקדומות. בכלל, כשהומופובים יראו שיש כל כך הרבה הומואים, זה ידליק אצל נורה ורודה - אולי הם טועים במשהו? אם זה כל כך נפוץ, אולי זה לא כזה לא נורמלי ולא טבעי? תחשבו על זה, ידידיי/ותיי הגאים/ות. ושיהיה לכם יום טוב.

PLAIN OL ME

New member
עוד משהו קטן.......

אני רוצהל הסתייג קצת ממה שאמרתי - ברור שזה לא פועל ככה אצל כולם, ההומופובים הקיצוניים יותר לעולם לא יוכלו להשתנות, תראו למשל את שחר מההודעה "את לסבית?! עופי לי מהבית"....... אבל אצל רוב ההומופובים (בעצם, לא יודע אם רוב, אבל חלק גדול מהם) -כן- תידלק נורה ורודה כמו שכתבתי בהודעה (טי הי... נורה ורודה...
), ובטווח הרחוק גם אצל אותם קיצונים מלאי שנאה, אם כי זה ייקח קצת זמן......
טוף, כתבתי מספיק :) נ.ב. גם לי קוראים שחר! טי הי

PLAIN OL ME

New member
אה...... מצטער, אנשים ואנשות

לא התכוונתי לכתוב כל כך הרבה הודעות ברצף, אבל אני מרגיש שאני חייב להבהיר משהו...... בקשר למה שכתבתי על ההודעה של שחר - התכוונתי לומר שהשנאה כלפי הומואים של אמא שלה כל כך גדולה, שהיא גוברת על האהבה שיש לה (?) לבתה. בהודעה הראשית אמרתי שכשכל ההומואים/ךביות/בי יצאו מהארון אז כל אחד יכיר לפחות אחד, ושיהיה קשה לשנוא אותנו כי זה אומר לשנוא הורה/ילד/וכו´..... לזה התכוונתי כשאמרתי שלא אצל כולם זה פועל ככה, ואמא של שחר היא דוגמא לכך. סורי אם עליתי לכם על העצבים עם כל ההודעות. יום נעים לכם.

white star

New member
נוחי

ראשית כל כדי לשים קישור רלוונטי להודעה לוחצים על העיגול לפני ההודעה ואז תפוז פותח חלון נפרד להודעה ופשוט מעתיקים שנית כל , נו טוב אין לי הרבה מה להגיד חוץ מהעובדה שהומופובים ממש לא מעניינים אותי מספיק כדי לפתח דיון עליהם.בילכו לחפש פינה למות בשקט ויעזבו אותנו

InnerKid

New member
לכוכב הלבן

היום הומופובים לא מעניינים אותך, ומחר הם ישתלטו על העולם בדעתויהם החשוכות. להומופובים תמיד תמצא עוד אנרגיה להשמיץ וללדבר שטויות. אם לא יהיה אף אחד מן העבר השני שינסה לשקף להם את איך שהם נראים ואת פרצופם האמיתי, הם ימשיכו במעשיהם ולעד. והרי ברור שהפרקטיקות היומיומיות מעצבות את התודעה לבסוף. מחשבה ודיבור בוראים מציאות. מאור.

InnerKid

New member
שימור או שינוי ? עניין של דימויים

אני לא בטוח שהצפת הרחובות בהמוני לסביות/הומואים/טרנס/בי ועוד יכולה בהכרח ליצור את השינוי המיוחל שאתה מצפה לו (תראה, גם שמאלאני היום להיות זה לא נתפס משהו, אז למה לא יצאו השמאלנים גם לרחובות ויראו המוני ישראל כי זה לגיטימי?). הבעיה היא אחרת. העניין הוא שהדבקת תווית ´הומו´ על אדם וגזירה מכך על כל שאר תכונות האופי שלו, היא עניין בעייתי כשלעצמו. אם אנשים יפסיקו להסתכל על התווית ´הומו´ כמייצגת אדם שלם, אדם שלמעשה הוא גם הרבה דברים נוספים, זה יכול להביא לסוג של שינוי. זה בדיוק כמו לקבל כל שונה אחר. אפשר כמובן גם לבוא ולטעון שקבלה כזאת היא חיבוק עוטף של ההגמוניה שמעקר מכל שורש את האחר ואת שונותו, והופך אותו לנורמטיבי. אני לא בטוח שזה תמיד נכון, אבל זאת סוגייה שאין לי (כרגע) כל כך כוח לפתח. השאלה היא לא רק מהן הדעות הקדומות, כמו שאתה כותב, אלא מה הדעות שאנחנו רוצים (אם בכלל) שיווצרו. בכל מקרה, הטון של ההתרחבות ההומוסקסואלית במרחבים הנורמטיביים לפי איך שכתבת את זה בהודעה שלך, נשמע קצת מתנצל. נו, יהיו הרבה כמונו אז לא יוכלו לשנוא אותנו. דוגמה להלן: חרדים. יש המון, ויש המון אחר ששונא אותם. (ובדוגמה הזאת גם תופעת הגידול המספרי בהחלט קיימת)

חימס

New member
לא הבנת אותי

לא התכוונתי לומר שלא ישנאו אותנו בגלל שאנחנו כל כך רבים, התכוונתי שישנאו אותנו פחות בגלל שמכירים אותנו יותר. עצם השכיחות שלנו לא תגרום לאנשים לשנות את דעתם, אבל אם הם בעצם יגלו שהם מכירים אחד מאיתנו, זה יגרום להם לבחון מחדש חלק מהדעות הקדומות שלהם.

guy1974

New member
כל אדם הוא אישיות בפני עצמו

אין ספק שהיום ישנה פתיחות הרבה יותר לכל הנושא והרבה יותר אנשים נחשפים לקרבה מסוימת לקהילה ובכך מתקבלת הכרה. זה ענין של זמן, והיום אני חושב שלהרבה יותר אנשים קל לצאת מהארון וסביר להניח שבעוד מס´ שנים זה יהיה עוד יותר קל. שונאים אותנו, מי?

PLAIN OL ME

New member
תיקון טעות

חימס זה הכינוי של אח שלי...... בהודעה האחרונה לא שמתי לב שאניתחת כינויו ולכן לא החלפתי אותו........ טי הי..... טוף, זה הייתי אני, פליין אול מי! רק שתדעו

למעלה