PLAIN OL ME
New member
קישור
אני רוצה לשתף אתכם בהודעה שרשמתי בפורום גאווה צעירה... בתגובה לשאלה האם אי פעם יקבלו אותנו, או שזה אף פעם לא יקרה. אממ...... סלחו לי על הבורות, אני לא ממש יודע איך להוסיף קישור להודעה (בניגוד לאתר אינטרנט) אני פשוט אעתיק לפה את כל ההודעה
והנה היא: אחד הדברים( אולי הדבר העיקרי) שיזרז את קבלת ההומואים/לסביות/בי (להלן ´הומואים´ [מה לעשות, לרשום את כולם זה יותר מדי ארוך]) בחברה הוא יציאה מהארון. רוב ההומואים שומרים על זהותם המינית בסוד. אם כל ההומואים יצאו מהארון, אז נראה באמת כמה הרבה יש, וכל אחד יגלה שהוא מכיר לפחות הומו אחד! ואז הרי זה כבר הרבה יותר קשה לא לקבל אותם, או לפחות לשנוא אותם....... כי אז כל מי שישנא הומואים בעצם ישנא גם את אבא/אמא/אח/אחות/בן/בת/ידיד/ידידה/מורה/תלמיד/תלמידה/הזמר או השחקן האהוב שלו (אתם מבינים את הרעיון...). קראתי איפשהו באינטרנט משהו שהומופוב לשעבר כתב. הוא אמר שהוא גילה שידיד שלו היה הומו בהלוויה שלו, והוא התקשה להאמין. אז הוא התחיל להתעניין ולקרוא על הומואים, וככה לאט לאט הוא נפטר מהמיתוסים ומהדעות הקדומות. בכלל, כשהומופובים יראו שיש כל כך הרבה הומואים, זה ידליק אצל נורה ורודה - אולי הם טועים במשהו? אם זה כל כך נפוץ, אולי זה לא כזה לא נורמלי ולא טבעי? תחשבו על זה, ידידיי/ותיי הגאים/ות. ושיהיה לכם יום טוב.
אני רוצה לשתף אתכם בהודעה שרשמתי בפורום גאווה צעירה... בתגובה לשאלה האם אי פעם יקבלו אותנו, או שזה אף פעם לא יקרה. אממ...... סלחו לי על הבורות, אני לא ממש יודע איך להוסיף קישור להודעה (בניגוד לאתר אינטרנט) אני פשוט אעתיק לפה את כל ההודעה