קישור עם קבצי אקסס אני מעוניין ליצור קובץ אקסס ראשי שיאפשר פתיחת קבצי אקסס אחרים. הכיצד? בתודה...
K kochav New member 24/8/02 #1 קישור עם קבצי אקסס אני מעוניין ליצור קובץ אקסס ראשי שיאפשר פתיחת קבצי אקסס אחרים. הכיצד? בתודה...
L logano New member 24/8/02 #2 אם זו כוונתך ניתן לפתוח קובץ אקסס חדש נקי. בטבלאות לבצע קישוריות לטבלאות אחרות שנמצאות ב- קבצי אקסס אחרים.
אם זו כוונתך ניתן לפתוח קובץ אקסס חדש נקי. בטבלאות לבצע קישוריות לטבלאות אחרות שנמצאות ב- קבצי אקסס אחרים.
K kochav New member 24/8/02 #3 כיצד עושים זאת? יש לי קובץ עם טופס בו 3 נושאים, אני מעוניין שלחיצה על אחד מהם תפתח לי טופס ראשי בקובץ אחר. לא מצאתי כיצד לקשר ביניהם. בתודה...
כיצד עושים זאת? יש לי קובץ עם טופס בו 3 נושאים, אני מעוניין שלחיצה על אחד מהם תפתח לי טופס ראשי בקובץ אחר. לא מצאתי כיצד לקשר ביניהם. בתודה...
L logano New member 24/8/02 #4 למה לא לעשות שהטפסים יהיו בקובץ ראשי והנתונים בקבצי משנה ? זה יותר נח גם מבחינת התחזוקה. האם מדובר בבסיסי נתוני כבדים?
למה לא לעשות שהטפסים יהיו בקובץ ראשי והנתונים בקבצי משנה ? זה יותר נח גם מבחינת התחזוקה. האם מדובר בבסיסי נתוני כבדים?