קישור מעניין

אריהOfir

New member
קישור מעניין

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=618&msgid=22727723 גם למטה

אריהOfir

New member
נדב

תלמד אותי בהזדמנות איך עושים את זה. אוקי? זה ה"תחילת קוד"?

Ez sLeeP

New member
לא..

יש שתי אופציות להשמת קישור. האחד זה 'כתובות אינטרנט נלוות' שזה הוספת הקישורים בסוף ההודעה. השנייה היא ליצור קישור מחלק תכני של ההודעה. זה עושים ב'קישורים בתוכן ההודעה'. יש לך מקום לשים את הכתובת הרצויה, ומקום לכתוב את המילה שאתה רוצה שתהפוך לקישור. יש לציין שהמילה שתשים שם תודגש לכל אורך ההודעה. אז רצוי לבחור מילה שלא תופיע כל הזמן. כמו-כן, גם לא אות או מספר (מספרים לא עובדים כ"כ טוב).

jeackyh

New member
אתה כועס עלי או משו?

אני לא מבינה. באותה דרך שאתה הבעת את הדעה שלך גם אני מביעה את דעתי במקום אחר. וחוץ מזה בקשר להודעה של אהרון, גם אתה לא הראת יותר מידי הסכמה איתה.

אריהOfir

New member
אני לא חושב שזה מכובד

שחבר פורום מסויים הולך לפורום אחר, שאני מניח שאת לא כותבת בו באופן קבוע, ומבקש מאנשים שיבואו לפורום המקורי ויתקפו כותבי שירשור מסויים. ועוד לקבוע עובדות לא נכונות בשירשור. כי סה"כ כל מי שדיברתי איתו הגיע לאותה מסקנה שאני הגעתי אליה ש"יכול להיות". אמנם אני לא מסכים בכלל עם מה שאהרון כתב, ואפילו מגנה את זה, אבל אני לא חושב שזה יפה לעשות כזה דבר. אם ניסית להשיג מטרה אחרת בכתיבת ההודעה הזאת, אני אשמח לשמוע. הייתי רוצה שיצא שאני מניח לא נכון כי זה ממש דבר לא יפה לעשות לא כלפי, לא כלפי אהרון (על אף הקיצוניות) ולא כלפי הפורום.

אני לא כל כך מבינה למה אתה כועס...

בסך הכל היא רצתה לשמוע חוות דעת נטרלית מאנשים שאין להם קשר לעברי לידר, לאנשים שהעצרת מדברת אליהם יותר מלכולם.. אני דווקא חושבת שמה שספיר עשתה זה לגיטמי...

אריהOfir

New member
אגב

לצורך העיניין "חוות דעת ניטרלית". ההודעה הייתה סובקטיבית. ההודעה הכילה פרטים לא נכונים. ההודעה הפנתה את הפורום ההוא לפורום שלנו. והכי "נייטרלי"- ההודעה ניכתבה בפורום "השמאל שלנו", לא בפורום אקטואליה. זהר מנדל יקרה, לפני שאת כותבת הודעות תחשבי קצת על תוכנן.

jeackyh

New member
עדין לא מבינה מה הבעיה שלך

הפנתי חברי פורום אחר לפורום שלנו?! how could I כמו שנאמר, עניין אותי לדעת דעתם של שמאלנים בנוגע לעברי לידר. והצגתי בפניהם את העובדת שיבינו למה קשור השירשור. אתה אומר שלא פירשתי אותם נכון? נו מילא. לפי מה שאני הספקתי לקרוא הרוב לא אמרו 'יכול להיות' אלא התנגדו למה שאמרת, אבל אנחנו לא באמת נלך לספור את הקולות. בכל אופן, לא היתה שום כוונה רעה ואני מצטערת עם נפגעת אופיר- אבל אני חושבת שקצת הגמזת. זכותי לכתוב מה שאני רוצה באיזה פורום שאני רוצה. ואם אתה יכול לקרוא למנהל הפורום שאתה כותב פה קבוע קצין אס.אס..מותר לי להתנגד לדעות שלך לילה טוב!

אריהOfir

New member
אוקי

1- כמו שאמרתי זה לא ניראה לי מכובד. אני חושב שעצם המעשה פוגע וחתרני. 2- לא לקחתי בחשבון כמה שיקולים של התגובות שאני אקבל מאנשים שונים עם דעות שונות והשקפות עולם לא מגובשת כשפתחתי את הדיון. בקטע של ההסכמה לא הסכמה, אני אומר לך בלב שלם שהשגתי קונצנזוס בקרב אנשים שענו לי בצורה רצינית וגם בקרב כאלה שלא השתתפו ממש בדיון בפורום. בכל אופן זה לא האישו, ובכלליות המטרה שלי לא הייתה לשכנע מישהו להאמין במשהו או משהו בסגנון. אין לי שום אינטרס לכך, אני לא מתכנן להנהיג איזו כת להרהורים שלי. סה"כ פתחתי דיון- זה לא סיבה להתנהג למישהו בצורה מכוערת, אני לא חושב שעשיתי משהו כדי לפגוע בך. 3- אני לא יודע למה העובדה שיצרתי קישור להודעה שרשמת גרמה לך לרשום שאני כופה את דעותי על אנשים. על כך כבר התייחסתי. להסיר כל צל של ספק אני לא רוצה לכפות את דעותי עלייך ולא על אף אחד אחר. אני תומך נילהב של פלורליזם. 4- אני מאוד לא מופתע שרשמת את ההערה " ואם אתה יכול לקרוא למנהל הפורום שאתה כותב פה קבוע קצין אס.אס...". לרדת נמוך ראינו שאת יודעת, והינה הוכחת את זה שוב. תסלחי לי אבל אני לא אגיב לעצם האימרה, הנושא מוצה. 5- בכל אופן ע"י השירשור שיצרת בפורום "השמאל שלנו", שבו ביקשת מאנשי הפורום ההוא להיכנס לפורום הזה ולהגיב, לא יכלת ליראות את דעתם בנושא בפורום שלהם? כניראה רצית משהו אחר לא כפי שאת טוענת.... בנוסף לכך רשמת גם איזכור של חלקו של אהרון בשירשור: "בהמשך השרשור יש הודעה של 'נשר בלי כנפיים' קוראים לה.."עצרת למי?" משו כזה הודעה מזעזעת של דעה ימנית כל כך מוקצנת אתם מוזמנים גם להגיב עליה..." אני שואל אותך: גם פה עיניינה אותך דעתם של ה"שמאלנים"? למה רשמת עכשיו את ההערה על הקצין אס. אס.? להשקיט הכל ולהרגיע, נכון? אין לי שום בעיה עם מה שעשית סה"כ "הצגת עובדות"... אני חייב לציין שהצגת בפניהם את הדברים בצורה מאוד אובקטיבית, את צריכה לעבוד במעריב. מה אני אגיד לך... את כולך נערה של כוונות טובות.

אתה לא הבנת מה שכתבתי...

היא רצתה מישהו שהוא אובייקטיבי מבחינת הומואים ולסביות ולא סובייקטיבי באהבה לעברי. היא רצתה להביא את הסוגייה בפני האנשים שהכי מזדהים עם העצרת, יש שיגידו שהיא עבורם יותר מלאחרים (למרות שאני לא חושבת ככה) אופיר זה שאני לא מסכימה איתך לא אומר שאני טועה.

למעלה