קישור לקטע מערוץ E על אלביס תודה לחברה שלי איריס שהקלטה עבורינו את הקטע למחשב. לחצו כאןכדי לראות.
M MissPop New member 16/6/07 #1 קישור לקטע מערוץ E על אלביס תודה לחברה שלי איריס שהקלטה עבורינו את הקטע למחשב. לחצו כאןכדי לראות.
G Guym המקורי New member 17/6/07 #4 ../images/Emo45.gif Thank you for the video. חחח - כולם חושבים שאלביס היה ברונט...אפילו אני חשבתי. אני דווקא מעדיף אותו בלונדיני, זה יותר הבליט לו את הפנים (המהממות שלו). איזה מוזר זה? גם אני בגל 16 התחלתי לצבוע את השיער, אבל לבלונד! חחח
../images/Emo45.gif Thank you for the video. חחח - כולם חושבים שאלביס היה ברונט...אפילו אני חשבתי. אני דווקא מעדיף אותו בלונדיני, זה יותר הבליט לו את הפנים (המהממות שלו). איזה מוזר זה? גם אני בגל 16 התחלתי לצבוע את השיער, אבל לבלונד! חחח
J Jen74 New member 17/6/07 #7 מצגת שקיבלתי במייל מורידים את הקובץ (אפשר לשמור ואפשר בלי לשמור)... כשהמצגת מתחילה לוחצים על התמונות של התקליטים ושומעים את השירים
מצגת שקיבלתי במייל מורידים את הקובץ (אפשר לשמור ואפשר בלי לשמור)... כשהמצגת מתחילה לוחצים על התמונות של התקליטים ושומעים את השירים
G Guym המקורי New member 17/6/07 #8 ../images/Emo10.gif הורדתי, אבל המוסיקה לא מנגנת...למה? ג'ני, אצלך יש ?
J Jen74 New member 17/6/07 #9 ../images/Emo4.gif אעעעע איך זה? אצלי יש!!! יש שם איזה 9 שירים שונים. ניגן לי בלי בעיות.
G Guym המקורי New member 17/6/07 #10 אוףף אצלי אין כלום ! טוב, אני לא מוחק את המצגת, כי היא ממש אחלה. אני מקווה שהמוסיקה תנגן באיזשהו שלב. MUST !
אוףף אצלי אין כלום ! טוב, אני לא מוחק את המצגת, כי היא ממש אחלה. אני מקווה שהמוסיקה תנגן באיזשהו שלב. MUST !