קישור לסרטון

noamk

New member
ג'ב קורליס

מהאורים והתומים של הבייס. לדעתי, הבחור בכובע למרגלות האייפל הוא עומר מידן שעשה איתו את הקפיצה הזאת. ג'ב מתחיל השבוע להנחות סדרה על פעלולנים באחד מערוצי הטלוויזיה האמריקאיים.

Ron Miasnikov

New member
מה שלא רואים בסרט הזה

את הכניסה שלו בקיר באחת הקפיצות במפל שהשביתה אותו להרבה זמן, או את הקפיצה המפורסמת שהוא וחברו (אלוף העולם בבייס לשעבר) ניסו לעבור מתחת לגשר - הוא הצליח. החבר מת (נכנס בגשר) ורואים במצלמה שלו הכל... לבנאדם יש משאלת מוות - לא סתם סיסמא. היתה תוכנית עליו בארה"ב. התחלתי לראות בהשתאות והערכה שהתפוגגו כשהוא חזר והסביר בפעם האלף שהוא ממש רוצה למות. יש משהו מאד יפה בקפיצות בייס, אבל גם מאד מסוכן, ויש לי בעיה עם זה שאחד הכוכבים הגדולים הוא לא שפוי בהגדרה שיכול לגרור איתו אנשים למקומות שאולי לא היו מגיעים לבד..

Roybit1

New member
נו באמת..

"לא שפוי בהגדרה" זה מינוח קצת מתלהם מהסיבה הפשוטה שהכל יחסי בחיים. מי אמר שלקפוץ מצוק זה לא שפוי אבל ממטוס כן? אז כן הוא נכנס במפל, ראיתי את זה, נו אז מה? אנשים נהרגים יום יום מכל כך הרבה סיבות. אני לא מאמין שהוא "גורר" אחריו אנשים כהגדרתך, בסופו של יום כל אדם אחראי על עצמו ועושה מה שבעיני רוחו, כך שאפשר להתלהב עד אין סוף מהסרטונים האלו, אבל הדרך ארוכה בין זה לבין לעשות את זה באמת. גם בצניחות חופשית נפצעים ונהרגים אנשים וכדרכו של עולם, גם בבייס.. לא יודע מה היחסיות בינהם בהתאם לכמות העוסקים בזה ובזה אבל אני לא בטוח שבייס "תורם" לדילול האוכלוסייה יותר מצניחות חופשיות רגילות.. בייס מסוכן, צניחות מסוכנות ולנסוע למועדון ברכב בטוח יותר מסוכן משניהם יחד.. LIVE YOUR LIFE

Ron Miasnikov

New member
"לא שפוי בהגדרה"

אם תראה את הסרט שאני ראיתי (שלצערי לא זוכרת באיזה ערוץ בארה"ב אבל אם אתה נורא רוצה אני יכולה לברר) שבו אמא שלו מספרת איך בגיל שנתיים הוא קפץ בבריכה מהמקפצה של 10 מטרים, ואיך מאז הוא רק מנסה דברים יותר ויותר מסוכנים והוא חוזר ואומר שהוא לא פוחד מכלום ורוצה למות - זה לא מתלהם. אבל תהנו. סרט יפה. לא אמרתי שלא. אגב - ראיתי הרבה סרטי בייס של פחות "מפורסמים" שהיו הרבה יותר יפים (נוף, חבר'ה, ביצועים יפים לא פחות. ולא רק "אני ואני ואני שלא מזכיר אף אחד אחר שקפץ איתו (אם תשאלו אותו, הוא ייאלץ להזכר שעומר מידן היה איתו באייפל, כי בתוכנית שראיתי זה נראה כאילו הוא היה שם לבד)

זיידוש

New member
go Ron go!!!

תראי לו מה-זה! ברצינות, אני חושב שיש הגדרה שנקראת "לא שפוי". ואני חושב שהיא לא קשורה לקפיצה/נפילה/נסיעה. וגם אני ראיתי את הסרט המדובר (תחי הKAZA) ואכן, הוא נראה מתאים להגדרה "לא שפוי"..... חוצמזה, חוצמזה, מה הבעיה שלך עם "אני, אני, אני"?? למה את לא אני? ואם את אני, אז מה אני אגיד? שאני לא פחות אני מאני אני? אני חושב שמיציתי.. (כן, יש לי הצעת מחיר שאני צריך לעבוד עליה ואני מושך זמן....ככה אני
)

למעלה