קישור והצעה

הלדין

New member
קישור והצעה

אם אתם מעוניינים בשמות יפניים עם משמעות, רשמתי בשבילכם את הקישור הבא: BEHINDTHENAME.COM/NMC/JAP.HTML/ בהנחה שאתם מעוניינים כמובן שתהיה איזו משמעות לשמות של הדמויות שלכם ביפנית. באתר ניתן גם למצוא רשימת שמות גם משפות אחרות. אני רשמתי את הקישור לחלק בו שעוסק בשמות יפניים. על מנת להגיע לדף השער, אתם צריכים לכתוב BEHINDTHENAME.COM/ ודרכו תוכלו להיכנס גם לרשימות השמות משפות אחרות. הסימנים שעל הדיג'יגורלים הם ביפנית. יש להניח שהם מסמלים משהו ביפנית. בכל אופן, יש להניח כי הסימנים על הדיג'יכלים יהיו פיקטוגרמות ולא סתם ציורים. אני מניח כי כמה ממכם גם יודעים מה משמעות הפיקטוגרמות שניראו בסדרה. אם ברצונכם ללמוד על יפן, אני ממליץ על "יפן המסורתית" ו-"יפן המודרנית" מאת ע. שילוני. "יפן המסורתית" מרתק מאד מניסיון אישי. ואין ספק שהידע הזה יוסיף רובד נוסף לדמויות בפאנפיקים שלכם(מפיקי הסדרה שילבו לעיתים בסדרה דברים שיהיו מובנים רק לאנשים גדלו ביפן).

הלדין

New member
עוד משהו

אני מניח שחלק ממכם קרא את סדרת "מיתולוגיות" בהוצאת 'מפה' בניסיון לשאול משם רעיונות לדיג'ימונים[כמו שמפיקי הסדרה "דיג'ימון" שאלו ממיתולוגיות שונות- הסינית(הדיוות), היפנית(גאטומון[יש לקרוא את הפרק על החתולים ביפן ב-"בלי עין הרע" כדי להבין את השאילה]), הנוצרית(אנג'מון/אנג'וומון)]. חוץ מזה, אולי בעונה החמישית, הדיג'יגורלים יעבדו עבור קיסר הירקן(טוב, הם צריכים להיות מקוריים בכמה מקומות).

Digi Lista

New member
הלדין ביש שנתייחס למה שהוא כתב../images/Emo13.gif

והוא צודק אז הינה אני מקפיצה
תוכל בבקשה להרחיב קצת על עניין ה"מיתולוגיות"?אני מאלה שלא קראו את זה ואני אשמח להכיר ולהתייחס יותר לעומק למה שכתבת

הלדין

New member
תודה רבה

סדרת "המיתולוגיות" בהוצאת "מפה" מבקשת להציג לקורא הישראלי את המיתולוגיות של עמים שונים. הרמה משתנה מספר לספר כמו שמי שקרא את הסדרה יכול להעיד(ואני לא קראתי את כל הסדרה) אבל היא כמובן מציגה את העניין יפה למי שמתעניין בנושא. אין ספק כי כמה ממכם יתעניינו לקרוא את הספר שעוסק במיתולוגיה היהודית. יצאו גם ספרים על המיתולוגיה הפינית, היוונית, ההודית, היפנית, הסינית, הספרדית, האינדיאנית והבבלית. גם "המיתולוגיה של עמי העולם" בעריכת רוי וויליס הוא ספר מעניין המציג את המיתולוגיות השונות של עמי העולם אם כי בספר אחד ולא בסדרת ספרים. הוא מומלץ גם. "בלי עין הרע" מאת דסמונד מוריס מפרט על מיגוון האמצעים הקיימים כיום נגד מזל רע ותופעות שליליות אחרות.

אנו.... ^^'

אני יודעת שהרעיונות שלי לא משהו (בעיקר הבא שאני הולכת להציג
) אבל מה דעתכם- יש סיפורי אגדות על צמחים, שאני מוכנה לחפש, ובשביל דיג'ימוני הצמחים לפחות, ננדב שמות מפרחי הארץ? כמו איריסמון, ורדמון, סביומון...
סיפורים מהמיתולוגיה זה מאוד יפה! אבל אני רק שואלת אם אפשר לשקול את ההצעה שלי? ^^'

הלדין

New member
קישור לאתר

אני הכנסתי את הקישור הכללי ולא את הקישור למדור הספציפי על היפנית.

למעלה