קישורי זוגלובק

בילי28

New member
קישורי זוגלובק

כך החליט הרב הראשי לאשר את כשרות זוגלודרעק.

purplegiraff

New member
אני המומה ומאוכזבת מדיון בפייסבוק של הפעילים

ראיתי עכשיו קריאה נרגשת של מישהו בשם צבי גולדין לבוא לעזור ולהמשיך לחסום את השער במשחטה,
מעבר לכל הגאווה וההערכה על סף הערצה שאני חשה כלפי האנשים שמוותרים כך על כל עיסוקיהם, משפחתם, ומסכנים את עצמם כך למען מטרה כ"כ חשובה שאין לתאר,
התאכזבתי נורא מנושא שעלה בהמשך הדיון,
היו שהציעו עצמם להוא לעזור אך ציינו שהם צמחונים או קרניסטים אך שכל הנושא זעזע אותם והם מרגישים צורך לבוא לעזור ולפעול.
צבי דחה אותם מכל וכל וגם בצורה די מכוערת.
הוא גם טען שכל הפעילים בשטח חושבים כמוהו.

בעיני זה מאד מאכזב כי אני חושבת שהוא בעצם דוחה פה המון טבעונים פוטנציאליים, שכנראה שנפל להם האסימון בעקבות הכתבה ובעקבות הפעילות שלו ושל האחרים שם,
ואולי הם אפילו לא הספיקו לחשוב עם עצמם מה הם בכלל יעשו באופן אישי עם האסימון הזה.
בדחייה הזו הוא פשוט מאבד אותם,
ויש בזה מין סוג של אמירה עקומה- "אם אתה עוד לא טבעוני אז לך תחפש איך להפוך לטבעוני ואז נדבר, לא אצלי, תודה".
וזה כ"כ מתנשא ומוטעה ומזיק!

ונכון שטבעונות צריכה לבוא בגלל התובנה הפנימית של כל אדם והמוסר שלו עם עצמו ולא להיות תלוייה ב, או מושפעת מ התנהגותם של טבעונים אחרים,
אבל זה כ"כ ברור לי כמה זה דוחה אנשים, כמה זה מוסיף או מחזק מחדש את ההגנות שבדרך ליפול- אלו שמונעות מהבנאדם לעבור לטבעונות,
כמה ההתנשאות הזו רעה ומרחיקה,
חוויתי את זה לא מעט בעצמי כשהייתי קרניסטית ואני 100% בטוחה שלו נחשפתי לטבעונים אחרים שרוצים להסביר ולקבל אותי כמו כאן,
הייתי נהיית טבעונית הרבה יותר מהר.
יותר מזה, אני בטוחה שלו נחשפתי נגיד לפני 4 שנים לכתבה כזו ולהפגנה כזו ולאפשרות להשתתף בה הרבה מאד אסימונים היו נופלים לי כ"כ הרבה יותר מהר.

פשוט פספוס היחס הזה.

מצלתיים

New member
אפשר לינק לדיון?

אני יודעת שיש עכשיו הרבה חשש מפני מרגלים, יש טרולים בקבוצות, אולי זאת הסיבה? אבל לא ראיתי את הדיון.

purplegiraff

New member
אני גולשת מהפלאפון אבל אנסה להעתיק לכאן את

הכתובת במדוייק..
לא מוצאת את הדיון הזה יותר,
יכול להיות שהוא נמחק?

לא חשבתי על טרולים, אבל האנשים שבקשו לבוא ממש לא נקראו כטרולים...

subatoi

New member
ואם טרול יתחפש לטבעוני ויבקש לבוא?

נראה לי סיבה מוזרה להתנהלות כזו.

purplegiraff

New member
בדיוק, אם כבר טרול אז הוא לא יגיד

שהוא קרניסט או צמחוני אלא יתחזה לטבעוני,
לא?

subatoi

New member

purplegiraff

New member
ועכשיו כרזה של 269 בפייסבוק- הרדמה וסירוס של

מי שמתעלל בחיות,
ולי ברור שהם לא מתכוונים רק לפסיכי שתופס כל יום כלב או חתול מוריד לו את הזנב ושורף אותו...
מן הסתם הכוונה היא גם לרפתנים, לולנים וכ"ו.
מה אגיד לכם, אחלה דרך הסברה, באמת.
אני בטוחה שהרפתנים שעברו לטבעונות היו מה זה מתלהבים מהססמא הזו ואף מציעים את עצמם להרדמה וסירוס.

מה יהיה עם 269?
אני ממש מאוכזבת.

subatoi

New member
אולי זה רק אני, אבל עושה רושם שרוח רעה מנשבת.

רוח רעה מנשבת על הקהילה (פרצים קטנים אף הגיעו לפורום זה לאחרונה).

מקווה שהסערה תחלוף בקרוב

דף חדש4

New member
כמה מאכזב שהמכירות שלהם ירדו רק ב כ 10%

מה? לאנשים אין מצפון? או שהם פשוט לא מאמינים ביכולתם להשפיע? לגבי זוגלובק- זו פעם שנייה שאני זוכרת בעיות איתם. היה סקנדל איתם לפני משהו כמו 12 שנים נדמה לי - מצאו בעיה בריאותית בנקניק שלהם. כבר אז יש בעיה בניהול של החברה וזה לא משהו שהשתפר- למרות שהם החליפו סמנכלים או משהו כזה.... להחריםֱ!!!

למעלה