קישורים כמעט צהריים טוב.. שני קישורים שמצאתי, למתעניינים. איך עושה נחש נחש נשך נחש
D dreaming h New member 7/3/06 #1 קישורים כמעט צהריים טוב.. שני קישורים שמצאתי, למתעניינים. איך עושה נחש נחש נשך נחש
O OREAL1111 New member 7/3/06 #2 תודה.. ממש מעניין לדעת,חח למרות שהייתי צריך ליקרוא לפחות פעמיים את המאמר כדי להבין כמו שצריך .
D dreaming h New member 7/3/06 #3 ונצל"ש לשאלה: למישהו יצא לחפש זוחלים בתורכיה? בסך הכל נדמה לי שהמינים שם יחסית דומים למינים שאצלנו, אבל אשמח לשמוע יותר ממי שביקר שם.
ונצל"ש לשאלה: למישהו יצא לחפש זוחלים בתורכיה? בסך הכל נדמה לי שהמינים שם יחסית דומים למינים שאצלנו, אבל אשמח לשמוע יותר ממי שביקר שם.
O OREAL1111 New member 7/3/06 #4 גם לי יש שאלה קטנה.. נאי יודע שיש מגדירים לזוחלים לערים וארצות שונות אבל האם יש מגדירים ליבשות שלמות?
גם לי יש שאלה קטנה.. נאי יודע שיש מגדירים לזוחלים לערים וארצות שונות אבל האם יש מגדירים ליבשות שלמות?
D dreaming h New member 7/3/06 #5 נתקלתי בחלוקת היבשות לאזורים כלומר, יש לי מדריך לזוחלים ודו חיים של צפון אמריקה, יש מגדירים לדרום אסיה, דרום אפריקה וכו'. אתה מחפש משהו ספציפי?
נתקלתי בחלוקת היבשות לאזורים כלומר, יש לי מדריך לזוחלים ודו חיים של צפון אמריקה, יש מגדירים לדרום אסיה, דרום אפריקה וכו'. אתה מחפש משהו ספציפי?
O OREAL1111 New member 7/3/06 #6 ת'אמת .. לא ממש,זה סתם עינין אותי! כמובן שאני אשמח למגדרים כדי להיתמצות יותר אבל כרגע מספיק לי מגדרים לא"י.
ת'אמת .. לא ממש,זה סתם עינין אותי! כמובן שאני אשמח למגדרים כדי להיתמצות יותר אבל כרגע מספיק לי מגדרים לא"י.
N naja New member 7/3/06 #9 קישורים מאוד מעניינים. ישנם מחקרים על חלבונים שמופקים מארס של מוקסין נחושתי, שמראים שהחלבונים האלה מסוגלים לעכב גידולים סרטניים.
קישורים מאוד מעניינים. ישנם מחקרים על חלבונים שמופקים מארס של מוקסין נחושתי, שמראים שהחלבונים האלה מסוגלים לעכב גידולים סרטניים.
D dreaming h New member 8/3/06 #12 נצל"ש: מי אמר כותנה? שלושה קישורים - פה הכותנה, ונחושתי. אינג'וי. Cottonmouth Snake Western Cottonmouth Southern copperhead,
נצל"ש: מי אמר כותנה? שלושה קישורים - פה הכותנה, ונחושתי. אינג'וי. Cottonmouth Snake Western Cottonmouth Southern copperhead,
L LeeOrr New member 8/3/06 #14 ../images/Emo214.gif../images/Emo207.gif היי סורי על הניצ"לוש לא רציתי לפתוח הודעה סתם..אם אני אתן לצב שלי להסתובב קצת בגינה בין הפרחים וזה בלי השגחה שיהנה קצת בחוץ,לא יאכל לי אותו חתול?? יגנוב לי אותו כזה? כי הצב די קטן ..
../images/Emo214.gif../images/Emo207.gif היי סורי על הניצ"לוש לא רציתי לפתוח הודעה סתם..אם אני אתן לצב שלי להסתובב קצת בגינה בין הפרחים וזה בלי השגחה שיהנה קצת בחוץ,לא יאכל לי אותו חתול?? יגנוב לי אותו כזה? כי הצב די קטן ..