קישורים

יש ספר שלם של אמרות מפי אלביס

מאוד נחמד ומעניין לקרוא את הדברים שאמר, זה מלמד הרבה על מי שהוא היה.

nesherkal

New member
דברי המלך ../images/Emo47.gif

היי אמיר נכנסתי לקישור ומצאתי דברי חוכמה. אני מביאה את אחד הציטוטים של אלביס שאהבתי : Just becauuse you look good don't mean you feel good." ."Folks always look good in their coffins שפרושו : רק מפני שאתה נראה טוב עדיין לא אומר שאתה מרגיש טוב, אנשים תמיד נראים טוב בארונות הקבורה שלהם.

דברי המלך - הקדים את זמנו

מאוד מרגש מה שהוא אמר

Welcome to Elvis Presley Boulevard

"I'm not a king, I'm just a man, take my hand.." (Elvis Presley) עוד אתר מקסים כולל כמה שירים להורדה ועובדות שאולי לא יחדש למשל שאלביס היה בלונדיני טיבעי. אני ישר הורדתי את השיר הראשון American Trilogy ביצוע מרגש שלא שמעתי לפני כן (את השיר אני מכיר, את הביצוע לא).

me22f

New member
הביצוע הוא מההופעה

Aloha From Hawaii - 1973. אכן - ביצוע מרגש

me22f

New member
במחשבה שניה...../images/Emo12.gif

זה לא הביצוע מהוואי - הוא לא עולה במילה "הללויה" בסוף.... חוץ מזה - זה נשמע כמו ההתחלה של השיר "let me be there" בסוף, לא? אז.... אולי זה משנת 77-76? כתוב שזה מאלבום בשם Hello Memphis על הreal one.

Takin' Tahoe Tonight Cover

Finally available is the cover of the latest Follow That Dream release "Takin' Tahoe Tonight" with the May 13, 1973 Mothers Day concert. The image circulating the web appeared to be the photo used for this release. This CD is set for release on October בוטלוג נוסף משתחרר בראשון באוקטובר שנקרא Takin' Tahoe Tonight שהוקלט ב 13 בחודש מאי 1973 תתחדשו ויש סיכוי גדול שארכוש אותו

האם אתם מאמינים למה שאני רואה ../images/Emo12.gif

קריין שמשדר באולפן במשך 48 דקות חדשות ועידכונים בווידיאו. האתר והתוכנית מדובר על חודש ספטמבר אוקטובר

me22f

New member
אמיר!!!!!!! מה זה?????!!!!

איך רואים את כל זה?!?!?! מה עושים?!?!?!?!

למעלה