קישורים

seostar

New member
בעיקרון לא מומלץ לקנות קישורים בחו"ל

אם המחיר זול מדי עבור אלפי קישורים אז האיכות שלהם ירודה ולכן לא יעזור לך הרבה. אם המחיר יקר מדי (5$ - 10$) לקישור בודד זה גם לא יקדם אותך הרבה כי תצטרך להשקיע יותר מדי כסף עבור קישורים.

Esty2

New member
הבנתי אז..

מה כן כדאי לעשות בשביל לקדם בחו"ל? להירשם לאינדקסים, כן? והרשמה לאינדקסי מאמרים? יש עוד משהו שניתן לעשות מעבר לקידום ה"רגיל" (meta, כותרות וכו'...)?

seostar

New member
כן

אתרי אינדקסים מאמרים הפצת קבצי pdf press release אתרים כמו digg web 2.0 שכולל בלוגים, ופלטפורמות דוגמאת twitter ו Yahoo Answers , youtube החלפת קישורים השתתפות בפורומים בנושא האתר שלך RSS ויש עוד מלא דברים שאפשר לעשות בתחום בחו"ל מעבר לקידום הרגיל, ככל שהרשת יותר גדולה ככה יש יותר אפשרויות.

Esty2

New member
החלפת קישורים

חוזר בערך לאותו הנושא. איך בעצם להשיג קישורים מאתר איכותי. זו השאלה, איך?

seostar

New member
החלפת קישורים

מה שאני עושה בדרך כלל זה אוסף כתובות של אימיילים מבעלי אתרים ושולח להם פניה יזומה. וחלק גם שולחים לי בקשות מאיימילים שאני מפרסם באתרים. עדיף לשלוח את האימיילים לאתרים קטנים ובינוניים בתחום מאשר אתרים של חברות גדולות כי ככה יש יותר סיכוי שזה יתבצע. לרוב אני מבצע החלפות קישורים חד צדדית ומוציא קישורים מאתרים אחרים. משום מה בחו"ל קצת פחות קטנוניים לגבי pr ולגבי מה הם מקבלים בחזרה, למשל הרבה רצו שאני אשים באנרים ולווא דווקא קישורי טקסט עם ביטויי חיפוש.

RoyceGracie

New member
אפשר לשאול למה דווקה קבצי PDF ?

מה מיוחד בהם ? למה לא קבצי HTML ? ומה הכוונה ב"press release" ? תודה

seostar

New member
pdf

תקח לדוגמא את האתר www.docstoc.com/ כל המאמרים שם הם בצורה של pdf ולא דפים רגילים. חוץ מזה שגוגל סורק כמעט כל יום את האתר הזה וימצא את הקישורים שלך מתוך קבצי PDF, יש הרבה אנשים שמורידים את הקבצים האלו והרבה אתרים שמציאים את התכנים האלו להורדה, אז למרות שלווא דווקא תקבל קישור קלאסי מבחינת גוגל אתה תקבל אפשרות להפיץ את הקישורים שלך בעוד צורה. כמו כן מצאתי כבר קבצי PDF שלי באתרי ebook, torrents ואפילו emule. בנוסף יש אפשרות לחיפוש קבצי pdf בגוגל בחיפוש המתקדם.. כנ"ל לגבי תמונות שאפשר להעלות לאתרים כמו flickr עם קישור לאתר שלך, ואז הרבה מאוד בלוגרים מהתחום שלך יקשרו לתמונה ולאתר שלך וגם בצורה זו אפשר להופיע בגוגל בחיפוש של התמונות. press release למשל: http://www.free-press-release.com/ בעיקרון זה כמו אתרי מאמרים אבל מה שקורה איתם זה כמה דברים: יש סיכוי די טוב להופיע ב google news במיוחד אם אתה מפיץ כתבה בנושא עדכני לפי google trends הרבה יותר אנשים יקראו את המאמרים שלך מאשר מאינדקס רגיל של מאמרים. הרבה יותר אתרים (שפועלים כמו בלוגים אוטומטיים) יקשרו למאמר שלך ותוכל לקבל עבורו דרוג גבוהה יותר ואפילו להגיע איתו למקומות טובים בגוגל.

למעלה