קישורים מעניינים

Eldad H

New member
"חיבורים" הרחיבו פעילותם לאנגליה!

המתחרה שקם לHIT בניו-זילנד, לאחר שמצא משפחות גם באוסטרליה, התחיל לפעול גם באנגליה ובאירלנד!!!

shaishoo

New member
../images/Emo32.gif פחות או יותר, פורטל תיירות

יכול להיות שמישהו ימצא פה מידע.. טיפה OFF אבל לא כך כך

syair

New member
רעיון נחמד

מאיפה שמעת על זה? אני אכניס את האתר לרשימת הקישורים. אני רק צריך לחשוב תחת איזו קטגוריה. דרך אגב מה זה ה-HIT? אני מכיר אתר אחר, שמאפשר להתארח, וגם לארח אנשים מכל העולם, ולאו דווקא אירוח של ישראלים בלבד.

Eldad H

New member
בניו-זילנד HIT יותר גדול מ"חיבורים"

HIT (ראשי תיבות של Hospitality fot Israeli Travellers) הוא ארגון המאפשר לאנשים מניו-זילנד (בעיקר בנסיבות נוצריות-דתיות) לארח ישראלים (או יהודים) בבתיהם. מי שעומד בראש הארגון הוא בחור ישראלי בשם עמרי המפעיל אכסניה (Backpackers) בעיירה בשם Pahia בBay of Islands. כעיקרון HIT נוסד כארגון ללא מטרות רווח (והוא עדיין כזה), אבל כיום הוא ממוסד מבחינה משפטית וכל מי שמעוניין להצטרף כחבר לארגון משלם 50 דולר נ"ז לסוכן. כמו-כן בחלק מההי"טים צריך לשלם למארחים 5$ ללילה. היתרון של HIT הוא שפני שזה ארגון ממוסד עם תקנון, מוציאים משם אנשים שמנסים להטיף למען החברות לנצרות. ב"חיבורים" למעשה הכל פרוץ. כעיקרון כל ישראלי שמטייל בניו-זילנד אמור לדעת על הארגון הזה, למרות שיש רבים שבוחרים שלא להתאכסן בבתיהם של מקומיים. אני אישית חושב שוויתור על זה מהווה פיספוס מסויים בטיול לניו-זילנד.

shaishoo

New member
אתר לישראלים בחו"ל ../images/Emo104.gif

שלום אתר חביב.. נתנו לו שם שכל ישראלי ישאר יזדהה איתו.. מנגל, אתר שאומר על עצמו שהוא הבית של כל הישראלים בחו"ל עם פרום,מידע הופעות כלל עולמי,מידע כללי וכד.. שווה עוגיה
תומר

syair

New member
אתר מוכר

אפילו תפוז מלאה בפורומי ישראלים בחו"ל, ונדמה לי שמשם הגעתי לאתר זה.

למעלה