קישורים ושאר ירקות.

Cגלית

New member
לא ידעתי שאני מפסידה

כשלא רואה טלוויזיה
ברוכית הבאית

2bootylicious

New member
את לא ממש מפסידה

האמת שרואים אותה גם באינטרנט... היא מדהימה ביופיה אבל משום מה.. מעצבנת

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif

לא חובבת פרסומות, אלא אם יש איזה ויברטור ענק מחייך ברקע

זה ממש

מזכיר לי שיחה שהייתה לי לפני כמה שבועות- דיברנו על הויברטור החביב עלינו, הגבר בחבורה אמר: " ויברטור זה לא טוב- אתן מתרגלות לתחושה ששום זין לא יכול לתת" אני טענתי שזו פילוסופיה של קמצנים. ביחד הסברנו לגבר ש: רוב הגברים לא מסוגלים להחזיק מעמד מספיק זמן כדי להגמיר את הבחורה מספר פעמים מספק לפני שהם גומרים בעצמם. גבר שמשתמש ונעזר בויברטור, מגמיר בעזרתו את זוגתו בצווחות מטורפות כ-4-8 פעמים לפחות, יקבל כוס רטוב ומרוצה, אישה שתודעתה בחלל החיצון, הוא לא יהיה בלחץ כן או לא לגמור מהר מידי והבונוס- חיוך טיפשי מרוח על פרצופה למשך כמה ימים טובים... (עד הפעם הבאה כמובן)

מטריד?

מה מטריד אותך בדיוק? ואם אתה חכם על רמה אז כבר מזמן היית שם לב שהמיניות של נשים שונה משל גברים- אחרי אורגזמה אחת הן רק מתחילות להתחמם...

מר אה

New member
רצחתי את הויבראטור

מסתבר, שאפילו המניאק הזה לא יכול עלי... רגע לפני ואופס הוא מת? רגע, מה אתה מת? אתה שלי עומד חי זקוף וורוד מפוסל עם בלורות רולס רויס דגם 2007 כמעט 2008 מזה זה???? לא מוותרת, טוב, אתה צריך בטריות חדשות קח חדשות!!!! מת!!!!!!! יהי זכרו ברוך! שיט, אפילו המניאק הזה לא יכול עלי, ואני סה"כ מה רציתי? רק פעם אחת, נו טוב פעמיים.... חחחח, רצחתי את הויבראטור, בחיי, בתום לב, בכלל לא התכוונתי.... נראה איפה אקבור אותו???? ובכלל איזה שירים שרים לזכר ויבראטור????? ששירת אותי נאמנה אבל כל כך מעט זמן?????

../images/Emo13.gif

איפה קוברים? בגינה (אולי יצמח לך עץ של ויברטורים
) איזה שיר שרים בלוויה? "והוא שעמד"

Cגלית

New member
../images/Emo6.gif

במקום לקבור אותו, אפשר לתקוע אותו בעציץ. ברוכה הבאה

Cגלית

New member
יוהווווווווווווווווווווווו../images/Emo24.gif

עכשיו מזהה!!!!! איזה כיף שאתה פה

taltal0n