קישורים וסיפורים

הייתה בעבר סדרת טלוויזיה על הספר

זוכרת שהוקסמתי מהסדרה ויותר מאוחר בעקבותיה קראתי את הספר. זה היה בתקופה שעוד לא דמיינתי שאי פעם אהיה אפילו צמחונית.
מעניין איך הייתי מסתכלת על זה אם הייתי קוראת את הספר היום..

subatoi

New member
בהחלט, ערוץ 1 באייטיז

זה היה מאוד קסום ושובה את הלב. לפני שנה בערך מצאתי אותה או חלקים ממנה ביוטיוב וצפיתי בה (איכשהו אני בקושי זוכר משהו. נראה לי שאפסיק לצפות ולקרוא כי אני גם ככה לא זוכר כלום אח"כ
), היה נחמד. היה גם עיבוד מודרני מלפני כמה שנים, סרט טלוויזיה בריטי. היה... שונה.
לגבי הספר, קראתי אותו לפני שנה-שנתיים. וגם ספרים אחרים של דארל על חייו הבוגרים. זה מאוד מוזר, האמת, לקרוא על זואולוג או חוקר טבע. כי מצד אחד יש לו עניין בבע"ח ולהגן עליהם וכו'. מצד שני, זה לא באותו כיוון כמונו. העניין שלו הוא יותר מדעי ו"נקי". ככה אין להם בעיה לתפוס בע"ח חופשיים בשביל מחקר, "אוסף" או גני חיות, או לאכול בשר.
יאמר לזכותו שהספרים שלו כולם מתארים תקופה אחרת לגמרי. אני רוצה לקוות שחלק מהסטנדרטים השתנו קצת בקרב "חוקרי טבע". ילדים תמיד יהיו ילדים, בכל מקרה. ואוכלי בשר יש מכל הסוגים, זה לא אומר כלום.

subatoi

New member
איכות ההדפסה.

אם הייתי קונה עותק ישן ביד שניה, ניחא. יודעים שאיכות ההדפסה באה עם הגיל של הספר כעסקת חבילה, וזורמים עם זה. אבל קניתי עותק חדש לפני כמה שנים, מבחוץ הוא כולו חדש ונוצץ ומבפנים זו איכות דפוס של ימי גוטנברג בערך. למרות שהכל בראש, זה די לא נעים לעין ומכביד מאוד על הקריאה, לפחות אצלי. פשוט השתמשו במה שהיה להם והדפיסו את זה שוב ושוב במשך שנים (אותו סיפור יש לי, אגב, עם "חולית". מזעזע ולא ידידותי לקורא. אני חושד שזה מה שהרס לי את הספר).

אני מניח גם שהתרגום החדש והעדכני יזרום יותר טוב לקהל חדש וצעיר. לי זה לא מפריע, אני אוהב עברית ישנה

גורה (חתולה) כתומה יפהפייה למסירה

ויפהפייה זה אנדרסטייטמנט, תבינו אחרי שתצפו בתמונות.
היא בת חודשיים+, קיבלה חיסון ראשון, היא לא נמצאת בבית אלא מאחורי בניין בתוך גינה שם טיפל בה חבר שלי ועכשיו אני.
היא מאוד חברותית!
אני כבר מלטף ומרים אותה והיא ראתה אותה פעמים ספורות בחייה.
עדינה, חמודה לאללה.
תסתדר עם חתולים (יש שם והיא משחקת איתם).
מעוניינים יכולים לפנות אליי בהודעה פרטית או במייל
[email protected]

איזו חמודה!!! מציעה לך לפרסם גם בפייסבוק בקבו

בקבוצות השונות...בדיוק מצאנו בית לגור שאני ואמא שלי הצלנו...
תוך יומיים מיופ הפרסום הגורון נמסר לבית חם ואוהב...

בהצלחה!

subatoi

New member
ראיון עם מיקי חיימוביץ, עם כל השאלות החשובות

כולל זו שמעניינת אותנו, לגבי השנ"צ. מתוך כל התכנית, 10 הדקות הראשונות הן על הצמחונוטבעונות:
https://www.youtube.com/watch?v=rUTbibb3F8A&feature=youtu.be

ספוילר: הצחוקים ברקע נשמעים לגמרי מלאכותיים ומודבקים כאילו אנחנו באייטיז, אבל בשלב מסוים מגלים שיש קהל חי באולפן. מוזר.

Gidi Shemer

New member
שנת צהריים זה באמת חשוב ומעניין אותנו

הלוואי ויכולתי להכניס את זה כמשהו קבוע בלו״ז היומי.

הצחוקים המודבקים/מזוייפים הללו הם באמת משהו מחריד.

subatoi

New member
בוא'נה, אתה רציני. ענית בדיוק אחרי 10

דקות. כל הכבוד

הם מזעזעים, אבל מתישהו הקהל מוחא כפיים באופן ספונטני, ואז מבינים שהוא חי. אבל אני לא יודע מה זה אומר עליו אם הוא נשמע מזויף

אולי ההפקה מדביקה מדי פעם כדי להעצים את הצחוק הרפה של הקהל שעוד מתאושש מהארוחה הבשרית שלו

אגב, בהמשך התכנית היא מדברת על חיות מחמד ננטשות.

למעלה