קישורים וכו'

randomguy

New member
תודה רבה על הדווח נעמה ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

החזה של קאדי הוא נושא חשוב לדיון בפורומים, מעניין האם ליסה אדלשטיין התפלאה שהחזה שלה הוא נושא, או שהתעצבנה שרק החזה שלה הוא נושא
זה מזכיר לי ציטוט: House: [to Wilson] She's all upset because we paid more attention to the other girl. You check out her ass, I've got the chest.

randomguy

New member
תודה על הדיווח אנה ../images/Emo13.gif

נראה לי שרוב האנשים שרואים האוס, ישמעו לעצה של האוס לקמרון: Read less, more TV!

Elizabell

New member
תודה, אבל האיייי אני קוראת הרבה!../images/Emo3.gif

אני אוהבת מאוד לקרוא, עכשיו אני קוראת שני ספרים במקביל "אלגנטיות" בעברית ו"פרנקנשטייין" באנגלית אני איכשהוא משלבת את הכל יחד, ספרים טלוויזיה ומחשב. חחחחחחח נו טוב

מפתיע שכתבו על זה ספר ../images/Emo12.gif

למרות שמה שאומרים שם בכתבה לא חדש לנו... [שהמקרים בסדרה אולי נדירים אבל אמיתיים] תודה רן!

randomguy

New member
בקשר לזה שהמקרים נדירים, זאת

הסיבה שהאוס אומר כבר בפיילוט שהוא מחפש את ה"זברות". כי אבחנות שהם "סוסים", מגלים רופאים רגילים, ורק כשהם לא מצליחים לגלות, אז החולה בדרך כלל מגיע להאוס. ובקשר לספר, פשוט מי שכתב אותו רוצה להרוויח מהפופלאריות של האוס...והוא יודע שיש אנשים שמתעניינים גם בסדרה וגם ברפואה וירצו לקרוא את הספר.

pink panther 8

New member
יפה...

אבל את האמת אני ידעתי שזה מבוסס(הרוב) על סיפורים ומיקרים אמיתיים שהתרחשו... הכותבים אמרו את זה מתחילת הסדרה שהם נעזרים ברופאים ובמקרים אמיתיים והמחלות אמיתיות שאכן קיימות....

a Warming Sign

New member
../images/Emo207.gifשאלה../images/Emo3.gif

איפה אני יכולה למצוא תמונות מהפרקים? כי אני לא ממש מתמצאת באתרים של הסדרה.. או באופן ספציפי- בין היתר אני מחפשת תמונה של האוס עם הכובע הירוק[אותו אחד מההרצאה של הדוקטור ההוא
] בסצנה שלו ושל קמרון אחרי ה"דייט ללא דייט". מהפרק sports medicine

למעלה