קישורים וכו'

randomguy

New member
ליסה אדלשטיין - שני ראיונות חדשים..

בטלוויזיה האמריקאית. אחד היא נתנה אתמול, אבל יש בו רק קצת על האוס (לפי מה שכתוב). ואחד לפני שבועיים, לקונאן או'בראיין, שבו לפי מה שכתוב, היא דיברה בעיקר על הEMMYS (הפרסים של הטלוויזיה האמריקאית) ועל פורומים של מעריצים - זה כבר מעניין!
אז אם מישהו מתנדב להוריד את הראיונות האלו ולדווח מה היא אומרת בהם (בלי ספוילרים לעונה 3), זה יהיה נחמד. הנה הקישור לדף של קישורים לראיונות שלה (וראיונות של אחרים מה CAST מלפני יותר זמן). http://www.marykir.com/hl/house/interviews.htm

randomguy

New member
../images/Emo32.gif ג'נרל הוספיטל ישודר בערוץ 3

אפשר יהיה בקרוב לראות את אופרת הסבון האהובה על האוס בערוץ 3
זה ישודר בשעות היום בתחילת ינואר, לא בטוח באיזה שעה. זה יהיה מגניב אם זה ישודר בשעה 13:00 בצהריים, בגלל זה:
House: 12:52 PM Dr. House checks in, please write that down. Do you have cable TV here somewhere? General Hospital starts in 8 minutes. Cuddy: No TV, but we’ve got patients.​

zerokool

New member
ג'ניפר מוריסון

לכל אלו אשר התאהבו בדמותה. הנה גלריה של תמונות יפיפיות שלה (לא עירום) אבל סקסיות רצח. להסתכל ולהתאהב הגלריה של ג'ניפר

Elizabell

New member
אני ראיתי את זה כרגע ו...

בעיקרון הספר מדבר על מה מציאותי ולא מציאותי בסדרה, בעיקר מה שלא. הסופר אמר שב"בחיים האמיתיים" אני לא אוהבת תמושג הזה, שיגיד מציאות...>< קיצר הוא אמר שבמציאות האוס היה מזמן בכלא בגלל כל הדברים הלא מוסרים שהוא עושה, ושיטת העבודה שלו. הספר דווקא נראה מרתק, אבל אני לא בטוחה שכל אחד יסכים איתו, וד"א, עשו מזה יותר מידי עניין, זו סך הכל סדרת טלוויזיה, אשר בעיקרה עוסקת בדמות המרכזית, גרגורי האוס, ומשקורה מסביב, זה קורה סביבו, משפיע עליו, בעיקר. אבל בכל זאות, לא הבנתי מה הסופר, הוא גם עיתונאי, רוצה שנסיק מהספר שלו. משהבנתי שהוא גם צפה פריים פריים כדי לגלות פרטים סמויים, ולנתח אותם מבחינה רפואית, הגיונית. תראו גם אתם, אולי הבנתם משהו שאני לא.

Elizabell

New member
תמונות באמת יפות.יש לי את כולן ../images/Emo3.gif

תודה רבה על הגלריה. כל הכבוד

randomguy

New member
ואו תודה רבה! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה! אני מכיר כבר את כל התמונות מאתרים אחרים של ג'ניפר מוריסון, אבל זה אוסף בהחלט משובח!
ובאמת תמונות סקסיות
יש רשימה של אתרים עם המון תמונות של ג'ניפר בקישורים ב IMDB: http://us.imdb.com/name/nm0607185/miscsites ג'ניפר מוריסון שולטת

randomguy

New member
יפה מאוד ../images/Emo9.gif מה דעתך על התמונה

העדכנית שלה...זה ממש ממש עדכני...נכון שנראית מדהים?

randomguy

New member
תראו איזה מההמת קמרון, כלומר ג'ניפר

נראית!!! הלוואי והיא היתה מתלבשת ככה גם בהאוס

randomguy

New member
נשמח אם תוכלי לדווח...

בעיקר מעניין מה היא אמרה על פורומים של מעריצים

ככה:

בLateNight כל מה שהיא אמרה בקשר לפורומים של מעריצים היה שהיא קוראת על אנשים שמתווכחים על החזה שלה
בראיון השני הדבר היחיד שקשור להאוס שהיא והמראיינת דיברו עליו היה כמה שהן מערציות את יו לאורי על איך שהוא מדבר במבטא אמריקאי, הולך עם מקל ועושה עוד כל מיני דברים. ראיונות שטותיים

למעלה