התגובות פשוט מרתקות!...
C Crimson Dawn New member 24/8/05 #16 הקשר בין דגני בוקר לברית מילה מאמר מאת אורי קציר על ג'ון הארווי קלוג שהשריש את המילה בארה"ב.
צ ציפור לבנת כנף New member 24/8/05 #18 תודה!!! מופיע במילון המונחים, במונח אוננות, יחסי מין ומילה (מכיל תמונה של איבר מין)
ר רודפת העפיפונים New member 25/8/05 #33 ביזארי ומעניין, מהיום במקום לומר "ברית" אולי נאמר "מעשה קלוג"?
צ ציפור לבנת כנף New member 24/8/05 #22 ../images/Emo124.gifעוד מזל"ט לסינדרה! גוגול משתף איתו פעולה ונותן את האתר שלו בעת הקשת המילים "מוהל" ו"ברית" ואולי בעוד...סינדרה כל הכבוד, אני מאד מקווה שזה נושא פרי ויש יותר כניסות לאתרך.
../images/Emo124.gifעוד מזל"ט לסינדרה! גוגול משתף איתו פעולה ונותן את האתר שלו בעת הקשת המילים "מוהל" ו"ברית" ואולי בעוד...סינדרה כל הכבוד, אני מאד מקווה שזה נושא פרי ויש יותר כניסות לאתרך.
צ ציפור לבנת כנף New member 24/8/05 #25 ../images/Emo124.gifשיר המוהלים מאת חיים חפר שמצא עבורינו הוליסטי, באתר שירונט. תודה!
צ ציפור לבנת כנף New member 24/8/05 #26 ../images/Emo124.gifספר שמוזכר ברשת על הצד הדתי שמצא עבורינו אבגא. תודה! (והיכן אני אשמור את זה? לאן אקשרינו ואיך לא יאבד למעמקי הארכיון?)
../images/Emo124.gifספר שמוזכר ברשת על הצד הדתי שמצא עבורינו אבגא. תודה! (והיכן אני אשמור את זה? לאן אקשרינו ואיך לא יאבד למעמקי הארכיון?)
ד דנה השניה New member 30/8/05 #40 ../images/Emo45.gif הוספתי קטגוריה בקישורים ל"ספרים" והקישור נוסף שם.
ל לאלזייןבשכל New member 25/8/05 #29 בחור בפורום אחר שרוצה לעבור ברית מתוך פורום טיפול מיני ומיניות. לא ידעתי לאן לשרשר
ת תלתל11 New member 25/8/05 #34 היום במוסף הארץ בטור של סייד קשוע - חלקו השני של הטור - מסתבר שלא רק בחברה היהודית מחלחל הספק. למרות שבסוף עשו, עצם העובדה שהוא כותב על ההתלבטות והקושי מעניינת.
היום במוסף הארץ בטור של סייד קשוע - חלקו השני של הטור - מסתבר שלא רק בחברה היהודית מחלחל הספק. למרות שבסוף עשו, עצם העובדה שהוא כותב על ההתלבטות והקושי מעניינת.
צ ציפור לבנת כנף New member 25/8/05 #35 ../images/Emo124.gifלא כל כך קשור...כאב בעוברים קצת קשור וקצת לא. נוגע בנושא הכאב וגם בנושא ההפלות (שהופך ללהיט אצילנו מידי פעם). ע"פ מחקר חדש עוברים לא חשים כאב עד מועד סמוך ללידה.
../images/Emo124.gifלא כל כך קשור...כאב בעוברים קצת קשור וקצת לא. נוגע בנושא הכאב וגם בנושא ההפלות (שהופך ללהיט אצילנו מידי פעם). ע"פ מחקר חדש עוברים לא חשים כאב עד מועד סמוך ללידה.