קישורים ואתרים מרחבי הרשת

דווקא קשור מאד ../images/Emo45.gif

קראתי את הכתבה ולא הבנתי איך בדיוק מצאו שעוברים לא חשים כאב. קודם כל, המחקר הזה הוא לא מחקר מעשי אלא LITERATURE REVIEW של מחקרים אחרים שנעשו. לא ברור מהכתבה אם מדובר במחקרים עדכניים או לא. דווקא ממה שאני יודעת (וכאן מגיע הקשר למילה), בעבר סברו כי פגים לא חשים כאב והיו עורכים בהם פרוצדורות רפואיות וניתוחיות ללא כל הרדמה, וכיום המגמה היא בהחלט כן להרדים ולשכך את כאביהם משום שמצאו שהם כן חשים בכאב. זה משליך מפגים על תינוקות בני 8 ימים, ועל כך ש"בגיל שבוע פחות כואב להם".

slpgh26

New member
תאונות מילה - המקרה של דייויד ריימר

יצא לי היום לראות שידור חוזר של הפרק של חוק וסדר SVU שמבוסס על הסיפור של דיוויד ריימר, ואני תוהה כמה אנשים מכירים את הסיפור הזה? הוא נלמד בקורסים שעוסקים בזהות מינית בפסיכולוגיה וביולוגיה. מדובר על שני תאומים קנדיים זכרים שנולדו ב65. בגיל חצי שנה בגלל מצב שאובחן כפימוזיס עבר אחד מהם מילה שלא הצליחה והפין נהרס. ההורים שדאגו לעתיד שלו שוכנעו על ידי פסיכולוג לבצע שינוי מין ולא לספר לילד. הפסיכולוג קיווה להוכיח את התיאוריה שלו שרק החברה קובעת את הזהות המינית, ובגלל שאלה היו תאומים זהים גנטית היתה לו הזדמנות לבצע מחקר השוואתי. בסופו של דבר הילד בחר לחזור לזהות הגברית, והסיפור פורסם. בסופו של דבר הוא התאבד במאי 2004. אפשר למצוא הרבה מידע על זה ברשת, יש סיכום די מוצלח (אבל באנגלית) באתר של ויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/David_Reimer

סרט תיעודי על המקרה שודר

בערוץ שמונה לפני שנתיים בערך. סיפור טראגי
. רימר הוא פשוט קורבן של תפיסות חברתיות מעוותות והיבריס של הרופא ההוא.

G a l g u l i t

New member
אוף ../images/Emo7.gif איזה סיפור עצוב

ואילו גישות מעוותות יכולות להיות לאנשים..... אגב,לא מזמן ראיתי סרט תיעודי על בחור שרצה להפוך לאישה ועבר את כל הניתוחים והתהליכים הדרושים.זה בכלל לא פשוט מבחינה אנטומית להפוך איבר מין דכרי לנקבי והוא מתאר שם את תהליך הריפוי של איבר המין החדש ......ברררר לחשוב שילד קטן היה צריך לעבור את כל זה.....

slpgh26

New member
דיונים ומידע מאתר ההורים של ברקלי

לParentweb של אוניברסיטת ברקלי יש דף שלם המוקדש לנושא המילה, כולל דיונים שונים של הורים. האתר באנגלית.

אמאשלמ

New member
מאמר מצויין, כל הכבוד!

נראה לי מאוד משכנע
מה שטוב במאמר הוא שאתה כותב בגילוי לב ומצד שני לא מעורר אנטי לרגע, אני בטוחה שגם כאלו שלא העלו את הרעיון לא למול בדעתם מעולם יוכלו להזדהות עם מה שאתה מספר.

למעלה