קישון גונסון לענקים???

קישון גונסון לענקים???

השמועות מספרות שיש גישושים. לכחולים חסר היה שנה שעברה תופס 3 טוב (בנוסף לבורס וטומר). מה דעתכם? האם זה מהלך טוב לקבוצה? לו עצמו? האם הרס"ר קוגלין יצליח לחנך אותו בגיל 33? בתור אוהד הקבוצה אני חושב שזה מהלך טוב לקבוצה. WR בסדר גודל שלו יוסיף מחץ להתקפה. כמו כן, בגלל גילו והעובדה שהוא נחתך מהקאוגירלס אני מניח ששכרו לא יהיה עצום, כך שזה לא יפגע יותר מדי בתקרת שכר. בקיצר, יאללה קישון, בוא חזרה לניו יורק (שיחק בסילונים בתחילת הקריירה).

Reshefgarcia

New member
לא,לא,ועוד פעם...לא

אני ממש לא אוהד של הענקים,אבל מהלך כזה פשוט יהרוג אותם. מכמה סיבות... קישון הורג של כל סביבה קבוצתית שיש מסביבו,הוא הוכיח את זה בג'טס ובדאלאס (וגם בטמפה,למרות שרק בעונה האחרונה). ב) קישון או ליתר דיוק,האגו של קישון בחיים לא יסכימו להיות רסיבר 3... אין מצב...קישון הוא מסוג השחקנים שבטוח שהוא מינימום ג'רי רייס (אם לא יותר) כשלמעשה,הוא אפילו לא אחד מעשרת הרסיברים הטובים בליגה (לפחות לטעמי). ג) מה שעשה את הג'ייאנטס לטובים בשנה שעברה היתה כימיה קבוצתית..כשהיא היתה,הם ניצחו,ועשו את זה יפה...אם קישון מגיע...תשכחו מזה...

קודם כל אני שמח לראות

שיש עוד מישהו שער בשעות לא קונבנציונאליות. בסה"כ אני מסכים עם כל מה שכתבת, אולם, בכל זאת היה חסר להם משהו שנה שעברה. הבחור כבר לא ילד ואולי הוא יבין שזה הצ'אנס האחרון שלו. מעבר לזה, אני חושב שהרס"ר קוגלין קצת יותר קשוח מפארסלס ואולי הוא כן יצליח לחנך אותו. כמו כן, אם TO מצא קבוצה, אז למה לא קישון? אני חושב שהוא הרבה פחות נורא מ-TO.

למעלה