קישוט חדר בבית חולים מחפש רעיונות של דגמים קלים להכנה ושיוצרים אפקט קישוטי מכסימלי
G gilg1 New member 30/12/03 #1 קישוט חדר בבית חולים מחפש רעיונות של דגמים קלים להכנה ושיוצרים אפקט קישוטי מכסימלי
Y ycyclop New member 30/12/03 #2 לפי דעתי כדורים המורכבים מ-unit origami. לקחת 30 יחידות שניתן ללמד אנשים לעשות ולהרכיב מ-30 מהן כדור. מאד יפה ומרשים (ניתן לעשות קוביות או צורות שונות גם עם 12 יחידות) אצלי זה תמיד משיג את אפקט ה-WOW
לפי דעתי כדורים המורכבים מ-unit origami. לקחת 30 יחידות שניתן ללמד אנשים לעשות ולהרכיב מ-30 מהן כדור. מאד יפה ומרשים (ניתן לעשות קוביות או צורות שונות גם עם 12 יחידות) אצלי זה תמיד משיג את אפקט ה-WOW
ש ש י ר ל י 24 New member 16/1/04 #5 יש לכם הוראות משורטטות של הכדורים? אני מחפשת בנרות פיאונים שונים למוביילים.
B bshuval New member 1/1/04 #3 פרפרים!!! אני מוצא שהפרפר הידוע של יושיזאווה (מבסיס פצצת מים) הוא קיפול מקסים וקל. כל מי שראה אותו התלהב.
פרפרים!!! אני מוצא שהפרפר הידוע של יושיזאווה (מבסיס פצצת מים) הוא קיפול מקסים וקל. כל מי שראה אותו התלהב.
R rlbaris New member 9/1/04 #4 לי יש אחלה רעיון- העגור המסורתי, במיחד אם מדובר בבית חולים. יש אמונה שכל אדם שיקפל בעצמו 1000 עגורי מזל, תבוא עליו בריאות, שמחה ו-מזל. מה דעתכם?
לי יש אחלה רעיון- העגור המסורתי, במיחד אם מדובר בבית חולים. יש אמונה שכל אדם שיקפל בעצמו 1000 עגורי מזל, תבוא עליו בריאות, שמחה ו-מזל. מה דעתכם?