קישוטים לסוכות

נתושית

New member
קישוטים לסוכות

מחפשת אפשרויות ליצירת קישוטים לסוכות עם ילדים כל דבר יעזור תודה רבה

t o b i

New member
בבקשה עוד ../images/Emo43.gif

הנה כזה
(זה לא ממש משנה אם זה מיועד למטרות אחרות הא?) http://www.bry-backmanor.org/holidayfun/valentinedecoration.html

painapple

New member
זה אותו הקישור כמו ממקודם..

יש לך אולי קישור לתמונה שצירפת?

קישוטים לסוכה../images/Emo53.gif

יש לכם רעיונות לקישוטים יפים צבעונייים ומקוריים להכנה שיהיו עמידים שבוע שלם בסוכה? אשמח לקבל רעיונות, טיפים והדרכה! תודה ויום נפלא!

linoyk

New member
רעיונות

1. כדור קלקר מצופה מפיטים צבעוניים 2. חמסות מנייר גלי מעוצבות מבפנים בכל מיני דוגמאות ניתן לקשור להם חרוזי עץ וכו' 3. להדפיס כל מיני ציורים על שקפים ולצבוע...

3תיתי

New member
מי זוכר איך עושים מגזרות ניר

בכמה צבעים, שנכנסות אחת לשניה? זוכרת שעשיתי כאלה כשהייתי ילדה. עכשיו סתם רוצה להזכר ולעשות כאלה עם הילדונת

msorit

New member
אכן הכנתי כאלה עם הילדים היום

והשמחה רבה זה פשוט מאוד: 1) לוקחים ריבועי נייר מבריק צבעוני במס' גדלים 2) מקפלים למשולש אחד 3) מקפלים את המשולש לעוד משולש 4) כעת גוזרים בצורה דקורטיבית את החלק הפתוח שלמעלה (גלים או זיגזג) 5) בכל אחת מהצלעות הסגורות של המשולש יוצרים מעין עלה בעזרת המספריים שהוא רחב יחסים קרוב לבסיס המשולש והולך וצר קרוב לקודקוד 6) זהו עכשין פותחים את המגזרת ונוצר פרח משחילים את עלי הפרח אחד בתוך השני והפלא מוכן פשוט ויוצא מקסים לצערי אני לא מצליחה להקטין את הקבצים שאנימצלמת ולכן לא יכולה ללות בתמונות את ההסבר וגם לא לשתף אתכן ביצירותי אשמח אם מישהו יסביר כיצד מקטינים את התמונות לילה טוב אורית

msorit

New member
בעזרת הבעל של אורפזית אני מנסה

זו דוגמא של הפרח אם יהיה לי כח אז מחר אצלם שלבים למרות שזה למעשה מאוד פשוט

3תיתי

New member
תודה על המאמץ!

איך מתכננים את המגזרת כך שהדפים ישתלבו זה בזה (מבחינת החורים שצריך לגזור? אני זוכרת שזה היה ממש, אבל ממש לא מסובך, אבל עברו המון שנים מאז שעשיתי או ראיתי כאלה.

3פוליאנה

New member
מגזרה

לוקחים נייר לבן מקפלים לכמה חלקים וגוזרים בצורות שונות בקיפולים פותחים את הנייר ויש לך מגזרה אפשר לצבוע בצבעי פנדה לפני הגזירה

למעלה