קישואים :cool:

hazanosnat

New member
קישואים :cool:

שלום, אשמח לקבל מתכון לתבשיל קישואים. תודה, אסנת
 

rayaza

New member
קישואים..

יש כל כך הרבה מה לעשות איתם. כמה רעיונות על קצה המזלג. לפרוס לפרוסות, למרוח צד אחד בחרדל, לטבול בביצה ואח``כ בפירורי לחם עם שומשום, ולטגן כמו שניצלים. (אפשר אחרי הטיגון לשים על השיקואים שום כתוש ומעט מיץ לימון). היום הכנסתי לטוסטר אבן פרוסת קישואים עם שמן זית ופפריקה מתוקה ואפיתי ליד תפוחי אדמה בתנור. אפשר להכין קציצות של קישואים, גזר ותפוחי אדמה... בהצלחה רעיה
 

hazanosnat

New member
תודה, אבל

המון תודה על העזרה. אבל אני בעצם מחפשת מתכון לתבשיל, כזה שעושה חשק לאכול עוד ועוד...
 

נופר 30

New member
יש לי שני תבשילים לקישואים

מקווה שיעזור 1 - לוקחים עגבניות (שלוש עגבניות על שלוש קישואים ) עדיף רכות וחותכים אותן לקוביות גדולות מכנסים לסיר (כן כן בלי שמן ) ומבשלים עם מכסה עד שיוצאים המיצים מהעגבניות כשיש מספיק נוזלים מכניסים פנימה את הקישואים (אפשר פרוסות ואפשר קוביות ) מתבלים במלח פלפל ואבקת מרק לפי הטעם ומבשלים על אש נמוכה כ 10 דקות עד שהקישאואים מעט שקופים. 2. - קוצצים בצל ומאדים אותו בסיר קולפים קישואים וחותכיםלקוביות (עדיף קטנות) מכנסים לסיר עם הבצל ומאדים קצת , מוספים מים עד גובה הקישואים (לא יותר מדי כדי שהרוטב יהיה סמיך ) מכנסים פנימה קופסא קטנה של רסק עגבניות ומטבלים בפפריקה , מלח ופלפל לפי הטעם מבשלים על אש נמוכה עד שהקישואים מוכנים והרוטב סמיך (הולך נהדר ע``י פירה או כמנה ראשונה ועם הרבה הרבה לחם לרוטב ) בתאבון מקווה שעזרתי נופר
 

meravido

New member
קישואים

הכי טעים והכי פשוט לתבשיל קישואים - לטגן בצל גדול קצוץ (רק שיהיה שקוף) להוסיף פרוסות של קישואים (כמה שרק רוצים) לתבל במרק עוף, מעט כורכום ומלח ולתת לזה להתבשל על אש קטנה מההתחלה. מדי פעןם להציץ בסיר ולראות אם יש צורך במים (בד``כ הקישואים מפרישים מספיק מים לבישול עצמי). וזהו. מה שנשאר זה לאכול את זה על אורז לבן. בתאבון
 
למעלה