קישואים ממולאים

יוכי68

New member
קישואים ממולאים

שלום לכם, אני חדשה בפורום ואני נהנית מאוד מהמראות ומהרעיונות ורוצה לשתף... לכבוד שבת הכנתי קישואים ממולאים וקציצות דג ברוטב חריף... מצרפת תמונות - מתכונים פשוטים

יוכי68

New member
קציצות דגים ברוטב חריף בתוספת תפו"א

קציצות דג מפילה מרלוזה/נסיכת הנילוס בתוספת פרוסות תפו"א וגזר והרבה חריף

יוכי68

New member
מתכון לקציצות דגים ברוטב חריף

יש להשרות את הדג (פילה כלשהו) במלח ולימון כשעה. בקערה הכינו בצל חתוך גס, פטרוזיליה, קוסברה, שום, כרפס,פילה דג: טחנו את כל התערובת במכונת בשר - הוסיפו 3 ביצים (לק"ג דג) מלח, פלפל שחור, פירורי לחם, פפריקה מתוקה וחריפה, כמון : את כל התערובת שהתקבלה יש לחלק לכדורים בגודל הרצוי ולטגן במעט שמן - לזמן קצר. בסיר רחב: 5 תפו"א פרוסים לפרוסות דקות 3 גזרים פרוסים לפרוסות דקות גמבה חתוכה לרצועות 2 פלפלים ירוקים חריפים חצויים לאורכם 6 פלפלים אדומים יבשים/חריף או מתוק מסדרים יפה בסיר - מוסיפים את הקציצות המטוגנות קלות מעל הירקות - מפזרים מלח בכמות נדיבה, פפריקה מתוקה בכמות נדיבה, פפריקה חריפה לפי הטעם, כמון, פלפל שחור ומים עד גובה הקציצות - לא מעל. מוסיפים כ 6 שיני שום, קוסברה קצוצה ושמן כ 3/4 כוס. מבשלים על להבה בינונית עד לצמצום הנוזלים - כשעה לפחות. לקראת סוף הבישול מסירים את המכסה ומבשלים עוד כמה דקות. תהנו!

DUKASIT

New member
וואו יוכי ../images/Emo3.gif איזה מגרה

טוב שבאת הישארי עימנו

יוכי68

New member
תודה רבה על המחמאות!

האמת היא שקשה לי לדייק בכמויות כי אינני מודדת אותם אך אוכל לציין באופן כללי.

יוכי68

New member
מתכון: קישואים ממולאים

מילוי: חצי ק"ג חזה עוף טחון פטרוזיליה קצוצה קוסברה קצוצה כרפס קצוץ 1 בצל קצוץ כף שמן 2 כפות מים מעט פירורי לחם מלח, פלפל שחור, כמון,כורכום לערככ הכל היטב ולמלא חצאי קישואים מנוקים מתוכן. בסיר - לטגן בצל קצוץ במעט שמן, עגבניה קצוצה, להוסיף את תוכן הקישואים ולאחר טיגון קל להוסיף את הקישואים הממולאים - תוך כדי טיגון להוסיף תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה. להוסיף מים מעט מתחת לגובה הקישואים ולבשל על להבה בינונית עד לצמצום הנוזלים- כשעה.

יוכי68.. שמתי עלייך עין!

(את זאתי שרואה
) המתכונים שלך מוצאים חן בעיניי. (ראיתי כמה מהם כבר אתמול בשרשור של הצהריים) טוב שבאת!

Y A E L I 37

New member
ברוכה הבאה יוכי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

יש לך מטעמים ביתיים וטעימים. כייף לנו שהגעת.
נשמח לשתף ולהשתתף איתך.
ברוכה הבאה וסופ"ש נעים וחמים
יעלי

למעלה