קישה שירותי

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שאלונת קטנטונת

איך פרדי קרוגר עושה... לא סתם זה לא השאלה השאלה שלי היא לצופי שיקאגו הופ פעם ראיתי קטעים מפרק שלא היה פרק רגיל אלא הם צילמו את השחקנים שנדמה לי באו להלוויה של מישהו ודיברו איתם עלוי והראו את הבעיה שלו זה היה נורא מוזר ובכלל לא שיקאגו הופי, מישהו ראה ויודע מה היה הקטע של הפרק הזה?

zany

New member
שאלה על תסרוקות , לכבוד פורים

משהו שילך לי מצויין עם התחפושת (למסיבה ביום שישי). איך עושים את התסרוקת של זאתי שמשחקת את ה"נני" בסדרה "נני"? :) הכוונה היא לשיער המורם הההוא. כמו שאפשר לראות כאן http://www.fox49.com/shows/juggle.jpg וכאן http://www.reeldeals.com/pictures/beauticn.jpg אני חושבת (ואל תתפסו אותי במילה) שקוראים לכל העניין הזה bouffant ושזה היה נורא פופולרי בשנות השישים. אשמח מאוד אם מישהו יודע איך עושים את זה, או אם יש לזה אתר... -זאני :))

ogr

New member
בית ישראל-צרפת ???

אולי תוכלו לעזור לי למצוא את הטלפון של בית ישראל-צרפת שבפריס ו/או את המס´ של הקונסוליה שם? ב-ב-ק-ש-ה

okok4

New member
שלום ../images/Emo81.gif../images/Emo80.gif../images/Emo81.gif

אני מחפש אתר שמוכר פוסטרים של סרטים בגודל מלא, ז"א מינימום 1.5X1 מ´ כל האתרים שברשותי (יש מלא) מוכרים משום מה פוסטרים בגודל סטנדרטי של חצי מטר על שלושים ס"מ פחות או יותר. אשמח גם לקבל חוות דעת מאנשים שהזמינו פוסטרים מהאינטנרט. תודה

ifdjhgkfgjhfdkj

New member
איך עושים רדיו לאתר?

איך עושים רדיו לאתר? אני רוצה לעשות ככה שמהאתר שלי אפשר יהיה לשמוע את כל מה שאני אומר במיקרופון יש תוכנה בחינם? או שיש אתר שמספק את השרות בחינם? אני חושב שפעם היה משהו דומה בANGELFIRE מישהו יודע?

susane

New member
איך משתמשים ב-JDATE אתר הכרויות

שאלה בנוגע לאתר ההכרויות היהודי jdate למרות שמילאתי שאלון רישום, התוכנה אינה מאפשרת לי להתקשר למישהו מסויים. התוכנה פועלת כ- loop מחזירה אותי תמיד למילוי השאלון, ו/או אומרת לי שלא צרפתי את ה"מישהו" ל"מועדפים". האם זהו טריק מכוון של האתר לגרום לכך שאנשים ירכשו מנוי וזאת על מנת לעקוף את ההצהרה שלרגל פתיחת האתר בישראל ההתקשרות בין החברים חינם? מבוי סתום שנוא עלי... מודה מראש למי שיצביע על מוצא! סוזאן.

nIcKiTa

New member
אני חייבת עזרה!

מישהו יודע אם יש משהו בעולם הזה, שאפשר להשיג בלי פרוטקציות? חן

קישקשתא

New member
קישה שירותי ../images/Emo105.gif

שאלות שלא נענו וירדו להן מטה מטה.. וכן, חזרתי, סליחה על ההעלמות (זה לא היה מתוכנן) ותודה מיוחדת
לגלי ונירש שידעו מה קורה ותפקדו במקומי פה בפורום בלי שאני אפילו אבקש.. וגם יותר טוב ממני. יאללה - לשבור הראש ולענות

אני לא מכיר את האתר הזה אבל..

התופעה שאת מציינת יכולה לנבוע מכך שלא מילאת את כל הפרטים שחובה למלא בשאלון או שטעית (או הזנת נתון לא הגיוני) באחת השאלות שווה לך לבדוק את זה יומטוף ליטון

דברים שאת יוזמת ועושה בעצמך.

ויש עוד כמה דברים, אבל אם תיהי יותר ספציפית אולי נתפור לך תשובה יותר מוצלחת.

בקשר לקונסוליה אולי אוכל לעזור..

מספר טלפון 3314076500 פקס 3314076555 אם זה לא עובד נסי אולי ככה: טלפון 0140765500 פקס 0140765555 אני מקווה שהמספרים לא יצאו הפוך בכל אופן זאת הכתובת: EMBASSY 3,RUE RABELAIS PARIS FRANCE 75008 וזה המייל [email protected] או זה [email protected] בהצלחה

למעלה