קישה שירותי
BKF

אילתושי

New member
שאלה חשובה

נכון בקליפ של the copper temple clause - let´s kill music יש משפחה, ויש שני אחים גדולים - אחד הוא הסולן והשני נשאר בבית - מי זה? הוא ממש חתיך, וגם דומה מאד לניק דרייק (למי שמכיר).

rob roy

New member
שיר היתולי שנכתב פעם במעריב

במדור ביקורת ספרות. יש למישהו את מילות השיר? הוא אמור להיות בן 20 בערך. "התחכום האלגנטי שברובד הסמנטי הוא ביטוי קצת נונשלנטי של הזרם הרומנטי גם מוטיבים ארכיטיפיים בעידן אלקטרוסטטי... ...וביקורת האומרת אינטלקט תמיד חשוד תתבטל בבת אחת אם תפתח מילון פשוט"

נצחית

New member
שאלה מוזרה....

מישהו יכול להביא לי את המכתב התאבדות של קורט קובין (סולן נירוונה לשעבר) אבל בעברית (תרגום)?

casperit

New member
אז מה? שאלה על כל דבר?

אוקי, אז למישהו יש את השיר של יהודה לוי מהפרסומת של במבה? נו אתם יודעים "התאהבתי יפתי..." או יודע מאיפה אפשר להשיג אותו? זה חשוב!

נצחית

New member
איפה אני יכולה למצוא

את המילים של השירים מהסרטים של דיסני (כמו בת הים הקטנה ומלך האריות) אבל בעברית

גלי®

New member
ההגיון אומר : גם אם נניח שכל שטח

העור שלנו מכוסה שיער , גם אז שטח העור של הפרה גדול יותר , לא ?

צומפי_2

New member
אם את מצליחה להשיג את זה......

ואפילו באנגלית- אני אשמח לקבל. תודה

מור~!

New member
ובכתב קריא

המכתב מצורף להנאתכם המפוקפקת לינק למכתבים וציטוטים נבחרים אחרים מור~!

נצחית

New member
לתושמת ליבך

החבר´ה מפורום תירגום ועריכה תירגמו לי את המכתב את מוזמנת ללכת לבדוק

כשאני חושבת על זה

מעולם לא נגעתי בפרה (I´m a city girl) אבל לבעלי חיים אין שיערות אלא פרווה. השאלה היא האם את מחשיבה שיערות ופרווה כאותו הדבר. ומעבר לזה, נדמה לי שלפרות אין בכלל שערות/פרווה אלא עור חלק, אבל שוב- אני לא בוקרת (cowgirl) כך שאין לי מושג באמת. אני עוזרת?!

shelycat

New member
אז ככה.....

ליה אביב אני מניחה שלא עזרת לה כיוון שאת טועה. לפרות יש פרווה/שיער ויש להן די הרבה מזה כיון ששטח הפנים שלהן ושל גופן(לא הפנים שלהם להבדיל: כמו שקיפי אומר הסבר פנייך לתייר) הוא מאוד גדול כך שסביר שיש להן יותר סיבי פרווה/שיער על גופן וסביר גם שבצפיפות גבוהה יותר משל בני אדם, כיוון שהפרווה שלהן כמו אצל שאר בעה"ח (למשל כלבים) מגינה ומבודדת את גופן מחום, קור ומגשם.

למעלה